Helloween/Stratovarius live in Athens [21/01/2011], in Thessaloniki [22/01/2011]

Μπορω να ανεβω χωρις να εχω ντυθει αυτο το πραμα; :-s

Παντως θα χει φαση dr dtein με 10 χαζεμενους on stage. :stuck_out_tongue:

Nαι εγώ το έψηνα να πάω για να πω την αλήθεια. Στο κάτω κάτω πόσοι θα πάνε έτσι Σαλόνικα; Μάλλον κανένας! :stuck_out_tongue:

Αμα έχεις καμια ρόμπα γιατρού ψήστο!:lol::lol: Θα πέσει σίγουρα πολύ γέλιο. Ευτυχώς δε χάνουν το χιούμορ τους οι Helloween:)

Καλα το να ντυθείς έτσι είναι πανεύκολο. Ρομπίτσα βρίσκεις για πλάκα όπως και περούκα (έρχονται και τα καρναβάλια) ε και στρόγγυλα γυαλιά κλάιν!

Ας ντιθει καποιος ετσι θεσσαλονικι να γελασουμε

Και στην Αθήνα ρε παιδιά…:smiley:

Αν ερχόταν στη συναυλία ο Καρβέλας θα την είχε τη νίκη χαλαρά στο τσεπάκι του! (Χωρίς να ντυθεί εννοείται) :lol:

ανετα ομως :lol:

βασικα για αθηνα το χω ψησει ασχημα…επειδη λογω σχολης εχω ρομπα ιατρικη ισως το κανω…φαση θα χει…αμα βρω και μια περουκα τελειωσε…:smiley:
αλλα αυτο ειναι χωρις διαγωνισμο??
βλεπουν οι χελογουιν ποιος απο το κοινο εχει ντυθει και τους ανεβαζουν επιτοπου στην σκηνη??δεν εχω καταλαβει…

Μέχρι 10 άτομα. Ε αποκλειεται να εμφανιστούν 10 άτομα έτσι!

Απ’ ότι έχω καταλάβει πρέπει να πας εκεί που είναι το merchandise (έτσι ντυμένος όπως είσαι για να καταλάβουν την περίπτωση) και να κάνεις εκεί το κονέ σου. Μπες και στη σελίδα του συγκροτήματος, τα λέει όλα νομίζω.

Καλό ξερομπίδιασμα :p:p:p

αν καταλαβα καλα το

[SPOILER]ride the sky[/SPOILER]

δεν το παιζουν παντα ετσι;

Αν και το setlist με ψήνει αρκετά, αφ’ ενός τα 38? είναι πολλά και αφ’ εταίρου έχω ήδη υποσχεθεί να είμαι αλλού εκείνο το βράδυ.

Χμμ… Διλήμματα…

Νο 56+57…για Θεσσαλονίκη:):!:

Ποδιά και γυαλιά έχω λόγω σχολής… Περούκα βρίσκω… Αν με βρείτε και 38 ευρώ το κάνω…:stuck_out_tongue:

Μάλλον ακυράκι μιας και θα προτιμήσω να τα σκάσω για τους Manowar

Stratovarius - Jörg Back, But Paris Show Cancelled

January 11th, Stratovarius didn’t perform in Paris as expected. They went on stage with promoter Oliver Garnier to announce that although this particular date was supposed to be a real party due to Jörg Michael being back in the band after his first therapy against cancer, Timo Kotipelto had been suffering from food poisoning since some time before Christmas. Although they tried everything that was possible, he was still unable to sing a single note, he said.

After the announcement, roadies cleared the stage that they had so carefully set for Stratovarius, allowing rumors that they had indeed hoped to perform until the very last minute.

Stratovarius is currently embarked in a European with German power metallers Helloween. [B]It hasn’t been stated when Stratovarius would be performing again[/B], so it is to believe that they won’t take the stage on Thursday January 12th in Lyon, France, as well.

[COLOR=“White”]_____[/COLOR]

Ωχ υπαρχει περιπτωση να μην παιξουν ουτε εδω? Κριμα παντως ο καημενος!:frowning:

Κρίμα πάντως, αλλά και 38 ευρώ από τη τσέπη μας και αυτά κρίμα είναι μόνο για το σετλιστ των κολοκυθών…

Εδω γιατι να μη παιξουν?Τροφικη δηλητηριαση επαθε…