Helloween/Stratovarius live in Athens [21/01/2011], in Thessaloniki [22/01/2011]

Λίγες μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου, πήρα Νο176…
από τα 1800…βγάλτε συμπεράσματα, και μου λέει το λαιβ που τα πάει καλύτερα!

το αξιοπερίεργο πάντως είναι ότι πριν ένα μήνα εδώ στην αθήνα, γνωστός μιας φίλης είχε το 1000κάτι

Ρε σεις ισως δεν μετραει ο αριθμος και εχει να κανει με το μπλοκακι που εχουν στο καθε σημειο προπωλησης.

Μόνο ticket house για Θεσσαλονίκη, οπότε, καταλαβαίνεις τα άτομα…

Ρε παιδια εγω εχω παει μια φορα Principal αλλα θιμαμαι οτι ηταν μικρο.1000 ατομα μου φαινονται πολλα:-s

Μπα χωράει άνετα 1000 άτομα! Έχει και εξώστη!

Δεν ειναι κι ακριβως θηριο οι Helloween (σχεδον ειναι case study κιολας γιατι πηγαινουν με κεκτημενη ταχυτητα και αυτοματο πιλοτο σε επιπεδο δημοτικοτητας εδω και 20+ χρονια), και δεν εχουν παιξει και λιγες φορες στην Ελλαδα τα τελ.χρονια. Αφηνοντας τουλαχιστον κακες εντυπωσεις στην πλειοφηφια του κοσμου που τους ειδε, μαλιστα.

Μεθαύριο πάντως θα πάω να δω αν έχει το τίκετ χάουζ στην Αθήνα εισιτήρια για Θεσσαλονίκη…ελπίζω νά’χει…και μετά 8ball για παρτάκι Metal Hammer:):!:

Την ιδια μερα πηρα κι εγω εισιτηριο με αριθμο 697.8)
Ατςςςςς 100 σε μια μερα; Καλη φαση.

Ξέρει κανένας αν θα παίξει κανένα pre-concert party όπως είχε γίνει με τους annihilator στο 8Ball? γιατί και τότε είχαν πουληθεί λίγα εισιτήρια, και όσοι ήταν εκείνο το βράδυ 8Ball τους έκαναν μια λίστα και μπήκαν κούτρα την άλλη μέρα principal… Γιατί αλλιώς τα 38 ευρώ είναι πάρα πολλά…:frowning:

δυστυχώς όχι φίλε μου… δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο.

και εγω πιστευω οτι το εισιτηριο ειναι ακριβο…

Για να πας κάγκελο από τι ώρα πρέπει να είσαι εκεί?

[SPOILER]Όσοι πάτε Θεσσαλονίκη να προσέχετε γιατί θα είναι και ο αλεξ εκεί και θα σας αρχίσει για ενφορσερ [/SPOILER]

Κοπανάς ένα Sick Of It, γονατίδι ανάμεσα στα δοντια και θα στρώσει!!! χααχχαχααχχαχα j/k! :slight_smile:

γονατίδι ανάμεσα από τα δόντια? πως? :-s

00:43

ouch!

Με ποιο σκεπτικό ,οι Ηelloween αφήσαν έξω από το Setlist ,τραγούδια σταθμοί για τους ίδιους και βάλαν κάποιες μετριότητες μέσα ? :-k
Πήρα το εισητήριο για Θεσσαλονίκη,αλλά με απογοήτευσε κάπως το Setlist [-X

Μόλις μου έσκασε το εξής:

Όταν οι Maiden παίζουν τα ίδια και τα ίδια μας την σπάει. Όταν δεν τα παίζουν οι Helloween στην προκειμένη μας χαλάει :-k:-k

Μπείτε εδώ και διαβάστε… και γαμώ αυτό που κάνουν8)… θα πέσει γέλιο…

http://www.helloween.org/home/187-are-you-dr-stein-rock-live-on-stage-with-helloween.html