Helloween/Stratovarius live in Athens [21/01/2011], in Thessaloniki [22/01/2011]

Μπορεί καμιά φορά το μέντλευ να εξυπηρετεί ένα κοινό κόνσεπτ δύο-τριών τραγουδιών, και να είναι καλό…απλά τις περρισότερες φορές γίνεται για να χωρέσουν περρισότερα τραγούδια στο σετ, και είναι μια αηδία:):!:

Ειδικά τέτοια ωραία κομμάτια καταστρέφονται από το meddley, halloween & keeper & king of 1000 years αν θα παίζζονται, πρέπει μόνο ένα το πολύ για να χωρέσουνε κι άλλα, αλλά ολόκληρα…

ας κάνουν medley με το perfect gentleman/who is mr. madman? ξέρω γω. προσπαθούν να στουμπόσουν το σετλιστ με προχειρότητες. ας αντικαταστήσουν το medley με ένα-δυό κομμάτια τα οποία θα ακουστούν ολόκληρα. δεν νομίζω να υπαρχει κάποιος που όταν βάζει ένα απ τα 13λεπτα των helloween λεεί ε θα ακούσω μέχρι το τάδε λεπτό και τέλος. ΟΛΟ ΠΑΝΤΑ!

σωστά
αντί να πάιζαν το medley θα μπορούσαν να παίξουν ολόκληρα perfect gentleman και mr.madman και πιστεύω θα άρεσε περισσότερο στον κόσμο

Συμφωνω μαζι σας, μου την δινουν τα medley εκτος σπανιων περιπτωσεων…

Όντως μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις…
Τα δε γκιταρ και ντραμς σόλο μου τη δίνουνε, για να γεμίσουνε και το πρόγραμμα…

και αυτά θα μπορούσαν να τα αντικαταστήσουν με αυτά τα ωραία σκετσάκια που κάναν στις 2 προηγούμενες περιοδίες. αν και δεν νομίζω να μην κάνουν κάτι σχετικό και φέτος. και μιλάμε για αντικαταστάσεις έτσι? λες και μιλάμε για την πλέον υπέργηρη μπάντα που δεν αντέχει!

1.Are You Metal?
2.Eagle Fly Free
3.March Of Time
4.Guitar Solo
5.Where The Sinners Go
6.Steel Tormentor
7.Drum Solo
8.I’m Alive
9.You Stupid Mankind
10.Forever and One (Neverland) (Acoustic version)
11.A Handful Of Pain
12. Keeper Of The Seven Keys / The King For 1000 Years / Halloween
13.I Want Out
[B] Encore:[/B]
14.Ride the Sky
15.Future World (introducing the band)
16. Encore 2:
17. Dr. Stein

And what about [B]I can , If i could fly ,Light the universe , Mr Torture, Mrs God ,Where the rain grows [/B] ???

Βασικά ότι και να παίζαν πάλι θα πήγαινα οπότε… :slight_smile:

Forever and one ([B]Acoustiic version[/B]??)Μα γιατι??

Ναι και μενα με χαλασε αυτο:-k

ε δεν λέει τώρα προηχογραφημένα πιάνα σε τέτοια κομμάτια. μη σας πω καλύτερα να βγει ο άντυ με την κιθαρίτσα του όπως στο high live και να το πει ολομόναχος

Εγω λεω να την κανουν instrumental ολη την συναυλια να τελειωνουμε.

εγώ λέω να βάζετε σποιλερ γιατί μερικοί δεν θέλουν να ξέρουν…

Σήμερα το απόγευμα πήρα 3 εισιτήρια Νο 241-243. Το τικετ χαουσ είναι το μόνο που έχει εισιτήρια γιαυτή τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη. 2μιση βδομάδες πριν το λαιβ τέτοια νέκρα προβλέπω να πηγαίνει άπατο.

με 38 ευρώ λογικό μου φαίνεται:roll:

Μωρέ ας μην ήταν οι Stratovarius που δεν τους έχω δει ποτέ (ναι ναι ξέρω θα μισοδώ χωρίς τολκι κλπ τα χουμε πει πολλές φορές:p) σε συνδιασμό με [SPOILER]March Of Time , I’m Alive και A Handful Of Pain[/SPOILER]

Αλλιώς ούτε απ’ έξω δεν θα περνούσα…

στην Αθήνα είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα. Πήρα και εγώ εισιτήριο σήμερα με αριθμό 589

Καλά θα κάνω λοιπόν και δε θα πάω!Πρώτον:Η τιμή είναι λίγο υπερβολική.Δεύτερον:Από ό,τι έμαθα οι Helloween θα έχουν χάλια για εμένα setlist!
Αν και δεν τους έχω δει ποτέ live,πιστεύω ότι δε θα χάσω και τίποτα.
Και επίσης ακούγονται διάφορες φήμες ότι θα έρθουν από τα μέρη μας θηρία της rock και metal σκηνής οπότε,δεν υπάρχει κανένας λόγος να τους δω.Επιπλέον για εμένα χωρίς τον Kai Hansen και τον Michael Kiske οι Helloween δεν λένε πολλά.Πάντως δυσκολεύτηκα να φτάσω σε αυτήν την απόφαση.

Οι Helloween ΕΙΝΑΙ θηρίο της metal σκηνής και πραγματικά ένας μεταλάς επιβάλλεται να τους δει έστω και μία φορά (εκτός εάν τους σιχαίνεται ξέρω γω)