Helloween/Stratovarius live in Athens [21/01/2011], in Thessaloniki [22/01/2011]

υπαρχει site ρε παιδια να αγορασω εισητηριο γιατι θα λειπω απο αθηνα?

Καλα το Ride The Sky το σκοτωσαν ή ειναι η ιδεα μου? Δεν μπορει με τιποτα να το πει καλα ο Deris και το εχω ξαναπει, δεν ξερω αν ειμαι κολλημενος ή οχι, αλλα για εμενα οι Helloween χωρις τον Kai και τον Kiske ειναι αλλο συγκροτημα. Οι Helloween ειναι τρελα αγαπημενο συγκροτημα για τα 3 πρωτα τους. Απο εκει και περα εχουν καποιες καλες, μετριες και πιο πολλες αδιαφορες ή κακες στιγμες για εμενα που δεν φτανουν με τιποτα τα 3 πρωτα. Αλλη μπαντα κανονικα. Και το setlist αγνοει επιδεικτικα την περιοδο με Deris, λες και εχουν και οι ιδιοι αυτη την γνωμη.

Γιαυτό το τραγούδι μεγαλύτερο πόλο θα παίξουμε εμείς που θα ξελαρυγγιαστούμε, παρά ο Ντερίς…και εντάξει μια χαρά είναι οι ερμηνίες του…απ’το live του 2007 έχει μπει στην καρδιά μου αυτός ο τύπος:):!:

Για τη συναυλία στη Σαλόνίκη, από που μπορούμε να πάρουμε εισητίρια;
Από το μετρόπολις δε γίνεται;

Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές σε συναυλίες τους στίχους τους λέμε εμείς. Κ μετά διαβάζω στο rocking ανταποκρίσεις που λένε ότι στο συγκεκριμένο κομμάτι ο τραγουδιστής έκανε ένα λαθάκι και λέω: Πότε έγινε αυτό ρε παιδιά??? :stuck_out_tongue:
Όταν τραγουδάμε εμείς συνήθως δεν ακούμε το perfomance του frontman τόσο καλά όσο όταν απλώς παρακολουθούμε.

Τεσπα, αν και λειψό το setlist των Helloween, προσδοκώ σε μια καλή βραδιά. Θα πάω στη συναυλία επειδή δεν τους έχω ξαναδεί ποτέ. Σε περίπτωση που τους είχα παρακολουθήσει όμως και παλιότερα, δεν υπήρχε περίπτωση να πάω με το συγκεκριμένο setlist…

οι helloween ειναι η αγαπημένη μου μπαντα. σε βαθμο αρρωστιας. δεν τους εχω δει ποτε μου live και οταν ανακοινωθηκε πως ερχονται μονο το στερεο δεν αυτοσα απ την χαρα μου. ειδικά δε οταν ειδα το fake οπως αποδειχτηκε σετ λιστ, πηγα να παθω καρδια. ακουσα και το τελευταιο και το χαμογελο εφτανε μεχρι τον σβερκο. αυτο που δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω ειναι η τακτικη τους στις τελευταιες περιοδιες, πολλα “κλασσικα” τραγουδια που μερικους δεν τους αρεσει οπως (προσπαθει) να τα πει ο αντυ. μια αυτοκριτικη νομιζω θα τους εκανε καλο. προσωπικα δεν με νοιαζει να ακουσω κανενα τραγουδι της προ-ντερις εποχης. τα αγαπαω, ναι, αλλα δεν μου προκαλλουν αισθηση. περισσοτερο θα χαιρομουν να ακουσω κανα in the middle of a heartbeat παρα το tale… και αυτο γιατι θα το ακουγα απο αυτον που το εχει γραψει και το νιωθει περισσοτερο. τα τεχνικα τα αφηνω απ εξω… εξ αλλου ο αντυ με εννοχλει μονο οταν αλλαζει τις φωνητικες μελωδιες. θα μπορουσαν να κανουν οτι οι gamma ray πριν κατι χρονια, που ο κοσμος διαλεγε τα τραγουδια της περιοδειας. χωρις ιντο, πρελουδια, ιντερλουδια, λοιπες μ***κιες που ειναι σαν τα χορεφτικα στις επιθεωρησεις. κουραστικα και ανουσια. παιξε 15 τραγουδια να παρει. 15 καθαρα ομως. ναι με πειραζει πολυ η διαρκεια μιας συναυλιας να ειναι λιγη. αλλα τι να κανουμε… σαν καλος ΟΠΑΔΟΣ και γω θα ειμαι στο φαζ απ το πρωι. ας κανει κανα μεσο απεργεια και θα εχουμε θυματα.

έχει ακόμα εισιτήρια ή άργησα?

από το τικετ χάους στην θεσνίκη για principal πωλήθηκαν 150/1800!! έλεος, όποτε θες βρίσκεις εκεί!
για αθήνα δεν ξέρω…

εγω εδω και 2 περιπου μηνες ξυπναω μεσα στην νυχτα και φωναζω

[B]kings will be kings ρε μουνιαααααααααα!!![/B]

παμπκιν σε ψαχνω…

για ξυλο :(:(:(:frowning:

Μπορεί κάποιος να ξαναγράψει τα setlist των 2 bands ?

Εγώ λέω μέσω φβ να μιλήσω του Σασσα και να τον παρακαλέσω να κάνει κάποια αλλάγη για την επίσκεψη τους στην Ελλάδα!
Ε μα είναι βλακεία να μη παίξουνε kings will be kings, falling higher, all over the nations ενω είπανε θα παίξουνε και κομμάτια που δεν παίχτηκαν ποτέ! :blow:

Ναι και θα σε ακουσει :stuck_out_tongue:

Ο/Η Six_666 δημοσίευσε [COLOR=“Blue”]ένα μηνυμα [/COLOR]στον [COLOR=“Blue”]Τοίχος[/COLOR] του/της[COLOR=“Blue”] Sascha Gerstner[/COLOR]

play re moynia kings will be kings, falling higher, all over the nations

14 ώρες πριν · [COLOR=“Blue”]Μου αρέσει!Δεν μου αρέσει · Σχολιάστε · Κοινοποίηση[/COLOR]

:p:p:p:p:p:p:p:p

:lol3::lol3::lol3:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑ!!! :p:p

Σκεφτόμουνα να του στείλω προσωπικό μύνημα, καμιά τρελή έκθεση, εξηγώντας τον πόνο μου μπας και με καταλάβει!

Καλά τα κλιπάκια πού’χω δει είναι σκέτη πόρωση:):!:

[B][U]ΕΔΩ[/U][/B] για Helloween (διάλεξε από ποιο live θέλεις να δεις setlist)

και
[U][B]ΕΔΩ[/B][/U] για Stratovarius (ομοίως με πριν…)

αυτή η medley ξεφτίλα με τα 13λεπτα έπη θα πρέπει να σταματήσει… ολόκληρα ή καθόλου. και θέλω και οccasion avenue!

Χ1000 σε όσα γράφει ο αποπάνω:wink: :slight_smile: :!:

Είμαι και εγώ υπέρ της κατάργησης των medley. Εδώ οι Amorphis στο προηγούμενο τουρ με τον τρόπο αυτό σκότωσαν κάποιες κομματάρες από το Elegy.