Δεν είναι πρόβλημα ότι το παίζουν, πρόβλημα είναι οτι ΔΕΝ μπορεί να το τραγουδήσει ο Deris. Όπως το Ι Want Out, March of Time που ειλικρινά είναι για γέλια… Ίσως είναι καλό να αντικαταστήσουν τα συγκεκριμένα γιατί πραγματικά δεν αξίζει να μείνουν άλλα κομμάτια έξω…
Δεν ξέρω για ποιο λόγο προσπαθούν να τα κάνουν τόσο γελία. Τέτοια κομμάτια δεν αλλάζονται. Ειδικά η έκδοση του I Want Out στο Unarmed ? Worst of 25th Anniversary απογοήτευσε και τον ίδιο τον Kai μόλις του είπαν να ηχογραφήσει ένα solo…
Οτι ειλικρινα δεν μου δινουν την Helloween αισθηση η μετα Κισκε δουλειες
=
Δεν παω στη συναυλια.
Δηλαδη να ακουσω το March Of Time που ειναι απο τα κομματια που εχω τρελη αδυναμια αλλα οχι απο Κισκε? Ιεροσυλια, ποιος αλλος μπορει να φτασει αυτην την ερμηνεια?
Μπορεί ούτε ο ίδιος να μην μπορεί να την φτάσει :lol:
Τέσπα όπως και να έχει επειδή απο διάφορα video bootlegs βλέπω ότι το απολαμβάνει πολύ το κομμάτι ο “νέος” Sasha μπορεί να ήταν κάτι σαν προσωπική του πρόταση για live. Ίσως θέλει να νιώσει την μαγεία της τότε εποχής.
Το κρίμα είναι ότι μένουν κομμάτια απέξω που δεν έπρεπε να μείνουν. Εντάξει έγινε η Keepers περιοδεία δεν έπρεπε να μείνουν τόσα κομμάτια στο stelist απο τα Keepers. Πάντως η προσθήκη του I’m Alive δεν με χαλάει. Αν και φωνητικά είπαμε… δεν το έχω δει ποτέ live αυτό το κομμάτι και θα ήθελα να το δω.
Βγαζουμε intro,drum και guitar solo.Τα κομματια ειναι [B]14[/B],απο τα οποια τα γαμημενα [B][U]8[/U]/B που κανονικα ειναι 9 γιατι το medley εχει 2 κιπεροτραγουδα και κραταει αρκετα,ειναι προ-Ντερις ερα.Τα υπολοιπα 3 ειναι απο το καινουριο που θα παιζοντουσαν ετσι κι αλλιως(οι χειροτερες επιλογες που θα μπορουσαν να κανουν)και τα αλλα 2 ειναι οι φωτεινες εξαιρεσεις απο το Oath.Ε γαμησε μας ρε Weiki,γαμησε μας.Δειτε το κι αλλιως,το συγκροτημα επελεξε να μη βαλει ουτε ενα κομματι το οποιο να εχει γραφτει τη περιοδο του τωρινου λαιν απ(ειπαμε αυτα του τελευταιου δε πιανονται,λογο προμο παντα παιζουν απο το καινουριο).I dont get it,το καναν για να το παξουν safe και να πουλησουν πιο ευκολα τα gigs?Τοσες περιοδειες,τοσα sold outs,fanbase γαματη απο Σαο Παολο μεχρι Τοκυο ξερω γω…τι αναγκη εχουν.Ο καβλωμενος ο Helloweenας που δε τους εχει ξαναδει και ‘‘διψαει’’,θα παει κι ας υπαρχει μονο ενα κομματι κιπερ,μη γελιομαστε τωρα.Ο αλλος που τους εχει δει 1-2 φορες και δει το σετλιστ και ενα τοσο ακριβο ειιτηριο ειναι πολυ πιο πιθανο να μη παει.Δε νομιζω οτι κερδιζουν κατι εμπορικα δηλαδη αν το εχουν σκεφτει ετσι.Ουτε ειναι να πεις οτι διαλεξαν επιτηδες τα κομματια που βολευουν καλυτερα τις τωρινες δυναοτητες του Ντερις,εδω εχουν χωσει Μαρτς οφ Ταιμ και δε συμμαζευεται.Μηπως βαριουνται να προβαρουν?Δε καταλαβαινω τη λογικη καθολου.Κι αμα η ιδια η μπαντα υποτιμα τοσο μια ολοκληρη περιοδο στην οποια εχει γραφτει καταπληκτικη μουσικη,δε μπορει να ζηταει απο τον οπαδο να σκεφτεται διαφορετικα.
Οι helloween ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα και ξερω ολα τα τραγουδια.Απλα θα ηθελα να ακουσω περισσοτερα καινουργια.Φυσικα ομως και θα παω επειδη μαρεσουν τοσο πολυ
Παιδιά και γώ θα θελα κανα παραπάνω κομμάτι από εποχή Deris και δεν εννοώ μόνο If I Could Fly εννοώ τα Silent Rain, Paint A New World, Push, Forever And One, I Can,[B][SIZE=“3”] If A Mountain Could Talk[/SIZE][/B] (και όχι το Are You Metal? ρε γαμώτο είναι μαπα το κομμάτι) και φυσικά ο’τι κομμάτια από εποχή Kiske αφού βλέπω ότι ο Deris τα λέει μια χαρά.
Αναμένουμε να περάσουμε γαμώ! Ξέρουμε αν θα παίξουν support πριν τους Stratovarius?:-k
Support Stratovarius & Avatar
Λοιπόν, συμφωνώ με όσα είχε πει ο παπκιν πριν, έλεος δηλαδή, τι ανάγκη έχουνε να το παίζουνε safe? το παρακάνανε με τα Keeper songs στο Legacy tour, τώρα;;
Δηλαδή γιατί; Αφου πέρασε! Και δολοφονία τόσων κομματιών για κάποιους…
Ναι ο Άντι σκοτώνει τα τραγουδια του Και, και όχι τόσο του Βεικι.
Εξαιρώντας το Ride the sky, ως ένα σημείο.
Τι να το κάνουμε; Όταν απορρίπτουν ολόκληρα άλμπουμ;
Και μου παίζουνε από το νέο τα 3 χειροτεροτερότερα;;;;
Τι θα πει: intro - Are you metal?
Κλαίει και ο Θεός! Φτάνει!
Κάνε ένα Creck the riddle - Kill it να μας τρελάνεις όλους, εκεί ναι!
Τι είναι αυτά;;; Είπαμε καλά κομμάτια αλλά αυτό είναι ιεροσυλία!
Μπορώ να σκεφτώ ένα τουλάχιστον κομμάτι από κάθε άλμπουμ που δεν έχουν παίξει ποτέ και αν το παίξουνε θα τρελαθεί κόσμος!
[SPOILER]Το σέτλιστ είναι λογικά δουλειά του Σασα. Από όσο είδα σε μια συνέντευξη του Βέικι παλιά.
Δε λέω να ζήσεις τη παλλιά μαγεία, αλλά μη μας γ@μ@$ ρε άδερφε! Φτάνει![/SPOILER]