Helloween/Stratovarius live in Athens [21/01/2011], in Thessaloniki [22/01/2011]

Η αληθεια ειναι οτι οταν ειδα το 1ο σετλιστ που βγηκε (το μουφα) καταχαρηκα γιατι θα ακουγαμε κομματαρες που δεν παιζουν συχνα…Βεβαια μου ελειπαν παλι καποια…Mr Torture για παραδειγμα ή το A Tale That Wasn’t Right που δεν το βαριεμαι ποτε…

Σημερα που ειδα οτι ηταν μουφα το σετ και πριν δω το πραγματικο ξενερωσα προς στιγμην, αλλα μολις το ειδα τελειωσα και παλι…Μονο και μονο που θα ακουσω το medley Keepers που υπαρχει και στο Unarmed ειμαι κατευχαριστημενος…Μπορει να μην ειναι με τις ενορχηστρωσεις του δισκου, αλλα ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει απο την μπαντα σε επανεκτελεση…Θεικο 17λεπτο και θα ειμαι σε ανατριχιλα ολα τα λεπτα αυτα…

Οσο για τα καινουρια θα συμφωνησω με Sentient 6 για το If A Mountain Could Talk…Τιτανοτεραστιο κομματι και μακαρι να το παιξουν…

Είχε που είχε μια κομματάρα ο καινούργιος δίσκος, ούτε καν αυτή δεν έπαιξαν… total fail!

Δεν με εψηνε και πολυ η συναυλια και ειχα πει οτι θα εξαρτηθει και απο το setlist αν θα παω. Δεν μου φαινεται χαλια, αλλα καμμια εκπληξη και οχι οι καλυτερες επιλογες απο τον καινουριο δισκο. Ποιο ηταν το μουφα setlist που εχετε σκασει ολοι?

Intro (Walls of Jericho)/Ride the Sky
Sole Survivor
Where the Sinners Go
…Eagle Fly Free
Long Live the King
Falling Higher
All Over the Nations
Are You Metal?
Dr. Stein
World of Fantasy
I’m Alive - Drum Solo
Future World
The Smile of the Sun
Windmill
I Want Out

Midnight Sun
Kings Will Be Kings

How Many Tears

Πολυ αδιαφορο για μενα το σετλιστ,ακομα και η μια στις χιλιες που υπηρχε για να παω χαθηκε.

Στην θεσαλονικη “που” για εισητηρια??

Να και το setlist των Stratovarius:

[SPOILER]
[B]Czech Republic, November 27[/B]
01.Phoenix
02.Legions
03.Darkest Hour
04.The Kiss of Judas
05.Deep Unknown
06.Eagleheart
07.Father Time
08.Paradise
09.Speed of Light
10.Hunting High and Low
11.Black Diamond
[/SPOILER]

To 2006 δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω οπότε σαν πρώτη φορά που θα τους δω μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη αφού έχει και τα 2 διαμαντάκια μέσα. Θα μπορούσε να ναι πολύ χειρότερο…

Αυτό είναι το setlist των Helloween την ίδια μέρα:

[SPOILER]
01.Are You Metal?
02.Eagle Fly Free
03.March of Time
04.Where the Sinners Go
05.Drum Solo
06.If I Could Fly
07.I’m Alive
08.Ride the Sky
09.I Want Out

Encore 1:
10.Keeper Of The Seven Keys / Halloween
11.Future World

Encore 2:
12.Dr. Stein [/SPOILER]

Λείπει κάτι ή μου φαίνεται??? Θέλω να πιστεύω ότι μας κάνουν πλάκα, ότι μας κοροιδεύουν… Δηλαδή ξεφτίλα!!!

Αποκλείεται να είναι τόσο μικρό, μάλιστα λέγανε για 5 νέα κομμάια και αυτό έχει 2!
Σίγουρα είναι ένα άλλο πιο μεγάλο…το είχε και σε μια σελίδα…

Μακάρι! Τι να πω? Προφανώς δεν έβγαλα τη λίστα από το μυαλό μου…
Ορίστε:
http://www.setlist.fm/setlist/helloween/2010/novesta-hall-zlin-czech-republic-73d2b2d1.html

Αν έχει γίνει κάποιο δεύτερο setlistιακό λάθος, τότε μάλλον το lastfm πρέπει να κάνει καλύτερο έλεγχο πριν δημοσιεύει το οποιοδήποτε setlist γιατί χάνει την αξιοπιστία του…[-X

γαμω το ιντερνετ μου στα διαλα…δεν θελω να μαθω τιποτα…

ανευ σποιλερ:

ΡΕ ΑΝΔΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΤΣ ΟΦ ΤΑΙΜ ΓΑΜΩΤΟ;;;

θα με καθαρισει και φιλαρακι που τον πηρα τηλ και του ειπα το φεικ σετλιστ και τσιριζαμε :smiley: 10 λεπτα…

παμπκιν ανελαβε τις ευθυνες σου:p

νέα κομμάτια:2 και υποσχεθήκανε 5
κιπερ 1:3
πιπερ2:5
χάνσεν:5
άλλα κομμάτια ντερις: μονο το if i could fly!!!
E ANTE ΓΕΙΑ ΑΛΑ-ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ!
ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΟΥΤΕ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥΦΑ ΝΑ ΝΑΑΙ!
είμαι απελπισμένος…:-s

σιγα ρε μην παιζουν μονο 12 κομματια…

και φυσικα ουτε 18 οπως ειχε το ψευτικο σετλιστ…και μαλιστα 2-3-4 7λεπτα

Tων stratovarius παντως ειναι πολυ καλο:)

Το 2ο σετ ειναι απο βραδια - κατι σαν φεστιβαλ- που απλα ειχε και τις 2 μπαντες εκει και ειχαν καπως μειωμενο χρονο…

Της 1ης μερας ειναι το κανονικο…

Μακάρι, αλλά και πάλι…είχανε υποσχεθεί να παίξουνε κομμάτια που δεν παίζουνε συχνά και ξανατρώμε στη μάπα if i could fly, power, eagle fly free, dr stein και άλλα.
Θα μου πεις τα είδες live ποτέ; Όχι και δεν θέλω να ακούω live τέτοια κομμάτια…
Δεν προτιμώ τα εμπορικά τύπου IICF και τέτοια…πχ το fake setlist ήτανε κορυφαίο, αν και λέιπανε αντιπροσώποι κάποιων album. Με λιγότερα Keeper(I,II) θα ήτανε καλύτερα…:slight_smile:

666 μια συμβουλη…

αν συνεχισεις να ασχολεισαι τοσο πολυ με την συναυλια και το σετλιστ ΠΡΙΝ γινει αυτη θα ξενερωσεις…

χαλαρωσε και μην την ψαχνεις τοσο πολυ…

μπηκαν ωραιες φωτοζ στο facebook8)

Το λυπηρο ειναι οτι οι Helloween πανε σε πολυ safe setlist και Stratovarius χωρις τον Timo Tolkki δεν ειναι το ιδιο κακα τα ψεμματα.

Οκ, αλλά ένα kings will be kings ρε μαμώτο! Γεύτηκα τη χαρά να το δω στο σέτλιστ και την τιτάνια απογοήτευση να δω ότι όλα ήταν ένα ψέμα…

χαχα…ηρέμησε ρε φίλε πολύ δραματικό το έκανες :stuck_out_tongue:

παίζει να βρείς εισητίριο την μέρα της συναυλίας?

Τι να πω, δεν ξέρω…ας ελπίζουμε ότι θα τους φανούνε πολλά 38 ευρώ για να μείνουνε!