Τέλειο μιλάμε! Και επιτέλους κομματάρες που ζητήσαμε!
Edit: Αν επιτρέπεται που βρήκες το τράκλιστ;
Τέλειο μιλάμε! Και επιτέλους κομματάρες που ζητήσαμε!
Edit: Αν επιτρέπεται που βρήκες το τράκλιστ;
Τέλειο, δεν λες τίποτα:):!:
α στα διαλα8O
α στα διαλα 8O
α στα διαλα 8O
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!
8O8O8O
Ήμουν σίγουρη ότι θα απογοητευόμουν από το setlist γιαυτό και άνοιξα να το δω.Ήθελα να πάω προετοιμασμένη για την ξενέρα που τυχόν (και πιο πιθανόν) θα έτρωγα.
[SPOILER]Falling higher!!! How Many Tears!!! Sole Survivor!!! Midnight Sun!!! Οι καλύτερες στιγμές!!! Το Kings Will Be Kings αν και πολύ ευχάριστη έκπληξη θα προτιμούσα να το είχαν αντικαταστάσει με το Where The Rain Grows. Απογοήτευση που το I’m Alive θα ναι μόνο drum solo:(
Μακάρι να έδιναν κάποια στιγμή βάση και στο Rabbit που για μένα είναι από τα καλύτερα άλμπουμ τοους μαζί με Better Than Raw!!! (Αλλά εδώ δεν είχαν δώσει βάση το 2003 στην περιοδεία του θα δώσουν τώρα…:()
Κατά τα άλλα και μόνο που λείπει το if i could fly δεν μπορώ να χάσω αυτή τη συναυλία!!!:lol: Και αυτό το καταραμένο Dr. Stein πότε θα πάρει πόδι?[/SPOILER]
Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές!!!
σσσσσσσσσσσ…εεεεεεεεεεεε…κοψε…χαλαρωσε…μην διαβαζω τετοια
με βλεπω να βγαινω γυμνος στο Συνταγμα κρατωντας το βινυλιο του Ταιμ 8):D:lol:
Ε οχι.Εχει μεσα καλα τραγουδια αλλα θα ηθελα περισσοτερα deri-era.Το how many tears τι το θελουν αφου δεν μπορει να το πει ο Deris.Kings will be kings??
[B][SIZE=“7”]KINGS WILL BE KINGS[/SIZE][/B]
:vibrate::vibrate::vibrate:
τζαμπα τα σποιλερζ
Αν αντικαταστούσανε 2 εκ των 4 keeper(I,II) κομμάτια με 2 legacy, καθώς και να παίζανε ένα εκ των madman, raise the noise, the (sage, fool, sinner) δεν θα τους κράταγα και μούτρα…
Legacy, Gambling, Rabbit απών παντελώς!
Κρίμα τόσο πολύ…
αποφασισα σε ποιο τραγουδι θα κλαψω
[SPOILER]Windmill ρε!![/SPOILER]
Μαστα.Απο το setlist.fm ηταν το setlist αλλα μαλλον ειναι fake τελικα.
http://www.helloweenboard.com/topic/3952-2010-11-26-austria-vienna/page__pid__338487#entry338487
Γαμωτηπουταναμου,τσαμπα σπερμα.Οταν βρεθει το ριαλ ντιαλ θα ποσταριστει=/
Λοιπον,[U]το ΚΑΝΟΝΙΚΟ σετλιστ[/U] (mods αν γινεται σβηστε ο,τι ποστ αφορα το παλιο για να μη το δει και χαρει τσαμπα κανεις)
[SPOILER]
Are You Metal
Im Alive
March of Time
Where The Sinners
World of Fantasy
Power
Eagle Fly Free
If I Could Fly
A Handful of Pain
You Stupid Mankind
Ride the Sky
I Want Out
Keeper Trilogy Medley
Future World
Steel Tormentor
Dr. Stein
[/SPOILER]
Steel Tormentor 8O.Οταν λεει Keeper trilogy εννοει αυτο απ το unarmed??
Ο,τι σχετικο με το σετλιστ σε σποιλερ πλιζ.
[SPOILER]Medley με Keeper-King-Halloween(με αυτη τη σειρα τα διαβασα) αλλα με τη κλασσικη ενορχηστρωση προφανως[/SPOILER]
Ακριβώς, τσάμπα σπέρμα:(
Πωωωωω ρε γαμώ κρίμα!
Ελπίζω να αλλάζουνε τράκλιστ…
[SPOILER]δεν έχω γευτεί μεγαλύτερη απογοήτευση στη ζωή μου…πάνω που έλεγα θα ακούσουμε κομματάρες…
Γιατί κανείς να δώσει 38 ευρώ για να ακούσει if i could fly, power, a handfull of pain?
Και φυσικά τα χιλιοακουσμένα Eagle, Dr stein, I want out…:(:(:(:(:(:([/SPOILER]
Πφφφφφφφφφ!!![-X:(
38 ευρώ για 2 κομμάτια…
[SPOILER]I’m Alive και A Handful of Pain, τα υπόλοιπα τα έχω ακούσει πόσες φορές[/SPOILER]
Ας ελπίσουμε να σώσουν την κατάσταση οι κουτσοκουρεμένοι Stratovarius…
εγω δυστυχως δεν εχω καταφερει στο παρελθον να τους δω καμια φορα λαιβ…οποτε ο,τι και να παιξουν για μενα θα ειναι το ιδιο…απλα νταξει ειδα το πρωτο σετλιστ και φτιαχτηκα ασχημα…
τι ποιο ομορφο μπορει να συμβει σε μια συναυλια των χελογουιν απο το να μπουν με walls of jericho/RIDE THE SKY… πςςςςς…
ελπιζω τουλαχιστον να αποδωθουν ομορφα οσα κοματια θα επιλεχτουν…
κι οσο για τα καινουρια ελπιζω να βγαλουν το smile of the sun και να παιξουν το τρισμεγιστο if a mountain could talk…
οσο για τους στρατοβαριους ελπιζω σε πολυ κλασσικα αλμπουμς να κινηθουν αλλιως με βλεπω να βαριεμαι…!!!
Δείτε τα θετικά, πέρα απ’τις όποιες εκπλήξεις, δεν βλέπω να υπάρχει και κανά medley τραγουδιών, που όπως και να το κάνουμε πρέπει να ακούγονται ολόκληρα, απ’την άλλη για να ικανοποιήσουν όλους πρέπει να παίζουν κανά τρίωρο:):!:
τσαμπα χαρηκαμε γαμω…