Helloween/Stratovarius live in Athens [21/01/2011], in Thessaloniki [22/01/2011]

Εμενα αυτος απο το ticket house μου πε πως η προπωληση παει συμπαθητικα! Τωρα…
Θα δουμε το Σαββατο.

Οι νικητές του Meet and greet βγήκαν ?

Ε οχι ρε πουστι μου να βγαλουν και το steel tormentor.Ενα καλο τραγουδι ειχαν που θελα να κουσω και παει και αυτο:(

Επίσης στην θέση του You Stupid Mankind μπήκε το World of Fantasy !!!
Πολύ καλή αλλαγή (επιτέλους και κάτι του Markus στο setlist)
Τώρα για το Tormentor δεν βλέπω για ποιόν λόγο το βγάλανε …τεσπα …

sold out? οχι ρε πουστημ…

sold out?παλι μονος μου σε συναυλια

#-o:(

Άμα βέβαια βάλουν στην θέση του κάνα Sage fool sinner δεν θα με χαλάσει καθόλου 8)8):wink:

Tι να τους πεις τωρα γαμω το κεφαλι τους.

αντε δωστε καμια χρησιμη πληροφορια για το φαζ…

οπως ασουμε αν βρισκεις ευκολα παρκινγκ, ποσο παει η μπυρα και διαφορα να ξερουμε…

Το You stupid mankind πολυ καλα κανανε και το αλλαξανε αλλα…
Τωρα που το παρατηρω τα τραγουδια ειναι απο Keepers και 7 sinners LOL

paizei kanena parapanisio eisitirio?? :?
(me to azimioto fusika :wink: )

η αληθεια ειναι πως δεν περιμενα να ακουσω οτι θα γινει sold out,δεν ξερω γιατι…

Ελπίζω να υπάρχουν για Θεσσαλονίκη εισιτήρια, εγώ έχω πάρει, αλλά για κάτι φιλαράκια που θά’ρθουν απ’το Βόλο…άντε δύο 24ωρα:):!:

poo eimai se apognosi

παντα μονος μου παω :slight_smile:

και με αλλους να σαι δε χανεσαι?..

Στη Ρώμη οι Stratovarius έχωσαν το

[SPOILER]Forever[/SPOILER]

:smiley:

To setlist παρολο που περιεχει ολους αυτους τους υμνους (Im alive,ride the sky κλπ) ειναι ψιλοαπαραδεκτο ακριβως γ αυτο που ειδα κ πιο πανω,οτι περιεχει δλδ κομματια μονο απο keepers 1&2 και 7 sinners. Ειναι σαν οι ιδιοι οι Helloween να απαξιωνουν μια ολοκληρη εποχη της πορειας τους (Master of the rings μεχρι κ gambling),που για μενα ειναι κ η καλυτερη τους (δε θα συγκρινω για εκατομμυριοστη φορα Andi κ Κισκε),αλλα οχι κ ετσι…Ουτε ενα κομματι απο Μaster of the rings,μονο 1 απο την υπερδισκαρα The time of the oath, 1 απο Better Than Raw, και κανενα απο ολα τα επομενα μεχρι και το τελευταιο (με εξαιρεση 5 λεπτα του medley το the king for a 1000 years)…Εγω ετσι κ αλλιως θα παω στη συναυλια αλλα ειναι Τιτανομεγιστη μαλακια η επιλογη του setlist γ αυτους που γουσταρουν Andi era…

:thumbup:

Και οχι να μας παιζει ο Gerstner guitar solo

[SPOILER]Να ηταν ο Grapow να επαιζε οση ωρα ηθελε:p[/SPOILER]

eseis toulaxiston exete eisitiria!! :frowning: