Helloween/Stratovarius live in Athens [21/01/2011], in Thessaloniki [22/01/2011]

Ε καλά και συ τελευταία μέρα περίμενες;

Εχει τρελαθει αυτη.Εδω και 2 σελιδες γραφει τον πονο της για τα εισητηρια:D
Ελα θεσσ/νικη.

οι ώρες που γράφει το ροκιν ότι βγαίνουν τα συγκροτήματα ισχύουν?

Τα greeklish απαγορεύονται ;ρ

οκ:wink:

Πήρα το απόγευμα τηλέφωνο Ticket House, και μου είπε ότι υπάρχουν αρκετά.

Και επειδή νομίζω ότι κάτι ειπώθηκε για τα λεωφορεία, θα ξεκινήσουν κατά τις 19:30 από Λευκό Πύργο, οπότε χαλαρά.

αυτό το πράγμα, μπύρα σε συναυλία δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα.

Ok, ωραία η μπύρα, αλλά μετά αν σε πιάσει κατούρημα πρέπει να περάσεις από όοοοολο τον κόσμο για να πας τουαλέτα. :stuck_out_tongue:

Ας ελπίσουμε κάποτε θα επινοηθεί μια μπύρα που δεν θα προκαλεί τσισάκια. Είναι όντως μεγάλο μειονέκτημα αυτό.

τι λες ρε μαν αυτο ειναι το καλυτερο. πας κατουρας και παμε για αλλες ακομα πιο πολλες!!!:p:p:p

Τι ώρα φεύγουν τα λεωφορία από Λευκό Πύργο ?

19:30

Hmmm επειδή οι 40 σελίδες είναι κάπως πολλές για να τις διαβάσω όλες, μήπως έχετε πει πουθενά πώς πάμε fuzz με ΜΜΜ/πόδια ? Κατεβαίνω Ταύρο και ψάχνω για την Πειραιώς? Thankies (:

Βολευει το 049 στη σταση “Ταυρος”.
Τωρα αμα θες να πας απο ΗΣΑΠ Ταυρου, οριστε:

Μόλις θα έγραφα οτι το βρήκα, ευχαριστώ όμως ^^

Ο Ταύρος είναι μακριά, από Ομόνοια παίρνεις 049 και κατεβαίνεις στην πρώτη στάση μετά τη Χαμοστέρνας.

Από Ομόνοια νομίζω ξεκινάει από την Αθηνάς. Σε 15 λεπτάκια περίπου φτάνει στη διασταύρωση με Χαμοστέρνας.

http://www.contra.gr/Basketball/Europe/Euroleague/Olympiacos/306265.html
Τερμα κατω:lol:

Ναι με το 049 ξέρω να προσανατολιστώ, το παίρνω καμιά φορά απ’ τη σχολή και έχω σταμπάρει την στάση. Η κολλητή μου όμως θέλει να τσεκάρει κόσμο στη διαδρομή xD
Thanks πάντως :Ρ

Δικός μας και ο Μαγουλάς.!!! :lol:

[I]ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το βράδυ παίζουν οι Helloween στην Αθήνα, το μεγαλύτερο μέταλ συγκρότημα των ημερών μας (άποψη απολύτως αντικειμενική). Όσοι θέλετε, θέλουμε, να ζήσετε ατμόσφαιρα πραγματικής ροκ συναυλίας, προσέλθετε. Οι υπόλοιποι μπορείτε να περιμένετε τους Bon Jovi(γκρουπάρα σίγουρα)δίπλα στην Βανδή, τον Ψινάκη, τον Λάκη Γαβαλά, τον Ντέμη Νικολαϊδη και τους… λογιστές τους. Happy, happy Helloween.[/I]

Σιγά ρε φίλε να πούμε… κατούρα και λίγο…

άκου η μεγαλύτερη μέταλ μπάντα των ημερών μας χαχαχααχχα