και ποια είναι κύριε αστάλντο, οι Social Distortion?
Οι Social είναι η καλύτερη μπάντα γενικά σε όλο το μουσικό φάσμα αχχααχαχχααχαχ.
Αλλά οι Helloween δεν ήταν ποτέ η μεγαλύτερη μπάντα (άσχετο αν κάποιοι την υπεραγαπάμε) ας είμαστε και λίγο λογικοί!
και που θα βρουμε ενα 'τηριο ακομα;:?:-k
3 ωρες ακομα
To οτι το γραφει (μαζι με την παρενθεση) για πλακα/υπερβολη ωστε ακριβως να δειξει την πορωση και το ποσο γουσταρει το συγκροτημα, δεν σου περασε απο το μυαλο ε ??
Αυτο θα εγραφα και γω αλλα το θεωρισα αυτονοητο:)
άποψη απολύτως [B]υποκειμενική[/B]
αν το έγραφε έτσι προφανώς και δεν θα έλεγα τίποτα πέσατε να με φάτε με την μία!!!
Τώρα αν έκανε χιούμορ ντάξει το βρίσκω χαζό χιούμορ.
Anyway that’s me. Σόρρυ αν σας πείραξε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ πια το σχόλιό μου Night*Sky και Grapow!
καλη διασκεδαση σε ολους!!
παω σιγα σιγα να βγαλω γραβατες κτλ, σκισμενο τζιν, sonata arctica t shirt και βουρ για europower βραδυα. τα λεμε εκει.
καλα να περασουμεεεεεεε!!
Power Metal rules!
Άντε, ετοιμάζομαι κ γω. Καλή συναυλία παίδες.
Καλά να περάσετε παιδιά!!!
Μηπως ξερει κανεις τι ωρα θα βγουν οι Stratovarious?
Mα ακριβως επειδη στην παρενθεση γραφει [B]’‘αποψη απολυτως [U]αντικειμενικη[/U][/B]’’ καταλαβαινεις οτι κανει χιουμορ και υπερβαλλει για ενα αγαπημενο του συγκροτημα :!:
WTF ?? Βαλε λιγο σκεψη !
Τι να μας πειραξε ρε Astaldo, πλακα μας κανεις ?? :-s
Δεν στο λεμε γιατι μας πειραξε, αλλα γιατι δεν εχεις καταλαβει το προφανες !!
Μεγαλη μέρα το Σάββατο για μας τους Σαλονικούς!
Εσείς κάτω, αύριο πείτε τι παίξανε πάνω κάτω!
Ευχαριστώ!
Τσίμπησα εισιτηριάκι για Σαλόνικα, Νο. 956 που λογικά είναι ενδεικτικό (?). Επίσης, είχε ένα χαρτί στο Ticket House που έλεγε ότι οι Stratovarius θα βγουν στις 20:50.
μόλις γύρισα, οι Helloween τα σπάσαν πολύ γέλιο ο Deris και παίξανε αρκετά τραγούδια (16 αν δεν κάνω λάθος)
τους Stratovarius δεν τους απόλαυσα αρκετά γιατί με είχε πιάσει τρελό χέσιμο και φοβόμουν μην ρίξω καμία κουράδα στον kotipelto :p:p:p
Πραγματικά τα έσπασαν, έγινε της τρελής και πολύ όρεξη από όλο το συγκρότημα. Ο Deris πολύ επικοινωνιακός, δείχνει ότι πραγματικά το απολαμβάνει.
Ευχαριστήθηκα και τους Φινλανδούς πριν, αν και στο τέλος ο ήχος πρόδωσε τον Tomi.
Τα setlist τώρα δεν είχαν εκπλήξεις, όσοι παρακολουθείτε το thread έχετε σχηματίσει άποψη για το τι παίζουν πάνω κάτω.
Για τους Θεσσαλονικείς επίσης να πω ότι οι ώρες εμφάνισης των συγκροτημάτων τηρήθηκαν και δεν υπήρχαν καθυστερήσεις, οπότε φροντίστε να μην αργήσετε.
Θα γράψω περισσότερα άλλη φορά, τώρα θέλω να ξεκουραστώ, όπως και ο λαιμός μου επίσης γιατί ξελαρυγγιάστηκε.
Βουρ για Accept τώρα.
Δεν μπορω να κρινω αντικειμενικα μιας και οι Hello ειναι απο τις παρα πολυ λατρεμενες και αγαπημενες μου μπαντες, αλλα
[SPOILER][B][U]ΗΤΑΝ ΚΑΥΛΑ![/U][/B][/SPOILER]
Andi σε αγαπαω με ολο μου το ειναι. Η φωνη μου δεν υπαρχει, πραγματικα εδωσα ο,τι ειχα σε εκεινα τα I WANT OUT και FUTURE WORLD που ταχαμου καναμε κοντρες με τους αποπανω.
Βαριεμαι να γραψω κι αλλα, ειμαι ΧΩΩΩΩΩΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑ.
Cheers σε Imperium και φρηδομ που στο eagle fly free του ριξα 2-3 αγκωνιες(σορρυ α :oops:)και γκαριζε IN THE SKYYYYYY A MIGHTY EAGLEEEEE μεσα στο αυτακι μου.
Αααααα btw ειδα καμια δεκαρια ατομα με ασπρες ρομπες κι ετσι πριν βγουν οι Avatar, χωρις περουκες ομως. Σιγα μην σας ανεβαζαν στο dr stein τοσο φλωρικα που ντυθηκατε. Ή ολο το σετ ή τιποτα.
Ηταν καταπληκτικα και παροτι μερικοι γκρινιαζαμε(ενταξει δικαιως)για την υπερkeeperοποιηση του setlist(ευτυχως επανεφεραν τη κομματαρα Steel Fuckin’ Tormentor παντως και γουσταρα απιστευτα),δε μπορω παρα να παραδεχτω οτι εκεινη τη στιγμη που παιζονται τα κλασσικα καθε φορα τα ξεχνας ολα και σε κατακλυζει η μαγεια και η καβλα.Το μοναδικο μου θεμα ειναι οτι ενταξει guitar solo+drum solo+2 ‘‘τραβηγματα’’ τραγουδιων για sing along παιχνιδια κτλπ ειναι λιγο too much και μερικους ισως να τους κουραζει.Θα μπορουσαν ενα κομματακι παραπανω να το παιξουν γιατι οπως και να χει εκει ειναι η ουσια.Ο Deris(παντα το κυριο θεμα συζητησης,λολ)εμενα ευχαριστημενο με αφησε,το μονο βασικα που περιμενα να βγει ψιλοχαλια σαν συνολο ηταν το Ride the Sky αλλα τελικα μπορω να πω πως δε με χαλασε.Καλα αλλο να τον ακους απο τον Εναν αλλα πιστευω βγηκε ωραια.Σε αποζημιωνει παντως σα frontman,το χει πολυ ρε παιδι μου.Και γενικα περι αποδοσης και των 5 δεν εχω κανενα παραπονο,ημουν βεβαια και στον κοσμο μου.Δε θα μπω σε συγκρισεις με περασμενες εμφανισεις,τουτη δω ηταν ξεχωριστη και την ευχαριστηθηκα εξισου για διαφορους λογους!
Special βραδια,πολυς κοσμος,ωραιο κλιμα.Τσιαρς σε οσους γνωστους ειδα!
[COLOR=“DarkOrange”][SIZE=“5”]UP THE PUMPKINS[/SIZE][/COLOR]
για τους τρισάθλιους avatar τι έχετε να πείτε? το λαιβ απλά έσπειρε!
Αvatar επιεικως πουθεναδες