Helloween/Stratovarius live in Athens [21/01/2011], in Thessaloniki [22/01/2011]

Ότι είπατε, και μάλιστα οι Helloween έδειχναν να γουστάρουν και πολύ περισσότερο απ’ το κόσμο. Θεική στιγμή που Sascha (τι παίχτης ω θεοί) και Markus πετούσαν μπουκάλια και πετσέτες στον Dani :lol:

Κατά τ’ άλλα πούστη Deris μας την έκανες στο τέλος, οι υπόλοιποι άνετοι και χαβαλέ και κουβεντούλα, Jorg είσαι ψυχάρα αλλά δύσκολα τα πράγματα όπως μας είπε, 2 πένες απ’ τον θέουλα τον Sascha, ωραία βραδιά γενικώς!

Stratovarius απογοήτευση λίγο, αρκετά μέτριοι στη καλύτερη των περιπτώσεων, έφυγε ένα αποθημένο όπως και να 'χει.

Καταρχάς πέρα του ότι αμφιβάλω αν ήταν κανείς άλλος (δεν είδα κανένα προσωπικά :p) εκτός από ΕΜΑΣ τους 4, ο λόγος που δεν ανέβηκε κανείς στην σκηνή είναι άλλος …
Αλλά αύριο κάποια στιγμή που θα γράψω για όλο το live :p:p

(btw φυσικά είχαμε και περούκες απλά δεν παλεύονταν να είναι στα κεφάλια μας όλη την ώρα … άσε που εμπόδιζαν και το headbaging :lol::lol::lol:)

(ανεβάστε κάνα vid ρεεεεεεε :D:D)

δεν γινονταν πραγματικα να ειμαι …40 χρονια φουρναρης και να μην ειχα δει μια φορα Helloween. καταρχην ηταν η πρωτη μου φoρα στο Fuzz. ωραιος χωρος πανω κατω οπως το Ροδον με επιτελους μεγαλυτερη σκηνη. ηχο λαμπαδα!!! πολυ καλο.
εφτασα ακριβως στο τελος των Avatar οποτε δεν εχω γνωμη αλλα κρινω απο την στραφομαρα στην φατσα του αδερφου μου που ηταν εκει…καταλαβα:p

stratovarius. απο το 1998 που τους ειχα δει τελευταια φορα στην περιοδεια του destiny εχουν περασει…αιωνες!! δεν ηταν κατι φοβερο. ισως και να φταει η κατασταση του kotipelto. εγω συγκινηθηκα πολυ που τους ειδα. με πηγαν πολλα χρονια πισω, και θα ηθελα να τους δω μονους τους σε ενα δυωρο γεματο με τις κομματαρες τους.

Helloween. εσπειραν!!! επαθα μεγαλη πλακα απο την αποδοση των κομματιων, τον ηχο, την διαθεση της μπαντας, τον απιστευτο Deris!!! πραγματικα δεν το περιμενα και ψαρωσα. οσοι τους εχετε ξαναδει πειτε μας εαν ηταν η καλυτερη τους εμφανιση μεχρι τωρα. το setlist οπως το ηξερα αλλα ηταν μεγαλη εκπληξη η προσθηκη της αγαπημενης μου κομματαρας steel tormentor.
τι διαολος ρε εσεις αυτος ο deris. ποτε δεν με ξετρελανε η φωνη αλλα ημουν οκ, αλλα ως frontman ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.!!!
μερικες φορες χαζευα τον Weikath. σκεφτομουν οτι αυτος ο τυπος οσο παραξενος και στριμενος να ειναι εχει με τις συνθεσεις του χτυσει το μισο ευρωπαικο power metal (το αλλο μισο ξερετε ποιος). πραγματικα σεβασμος.
χιλια μπραβο σε ολους τους.

Παμε παρακατω…Acceeeeeeeeeeeeeeeept!!!

Τελικά θα παω. Δε γαμείς και τα φράγγα;; Λοιπόν Σαλονικείς επειδή ξέρω λίγες φάτσες αν δείτε κάποιον με μία persistence tour 2010 (sick of it all dri bloodfor blood) ελάτε να με πείτε!!!

Άντε καλά να περάσουμε.

ωστε τοσο καλοι οι Helloween χθες?nice λοιπον

αλλα θα παω και εγω Accept ρε!!!

Cheers Ράνια:wink::D. Cheers και στον Αλέκο (aka kaiser).

[SPOILER]Να δώ πως θα γράψεις Προγραμματισμό σήμερα:p[/SPOILER]
Λοιπόν το live ήταν απλά φοβερό:
[B]Stratovarius:[/B] Χωθήκαμε με το φίλο μου στην αρχή του Speed Of Light και από κει και πέρα περάσαμε γαμάτα παρότι τα υπόλοιπα κομμάτια δεν τα ήξερα. Για μια ώρα που παίξανε ήταν εξαιρετικοί. Κομματάρες μεταξύ άλλων τα Forever και Kiss Of Judas Respect στο μπασίστα και στο bass solo (μέχρι ταμπούρλο το έκανε:lol::lol:)
[B]Helloween:[/B] ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ. Τρομερό πιτ στα κομμάτια από τα Keepers, πολύ γαμάτο το medley King For A 1000 Years/Keeper Of The Seven Keys/Halloween. Επίσης το μέτριο Are You Metal? λειτουργεί πολύ καλύτερα live, όπως και τα υπέροχα World Of Fantasy, Where The Sinners Go. Φοβερές επιλογές και τα Steel Tormentor, A Handful Of Pain. Ακόμη όποιος έλεγε ότι ο Deris δεν τραγουδάει καλά το Ride The Sky μετά το χθεσινό μπορεί να το βουλώσει. Ευχαριστώ. Πολλοί πόντοι στον επι σκηνής χαβαλέ και τα sing along που δείχνουν μια μπάντα δεμένη όσο δε πάει με το κοινό της. Όσον αφορά τα κομμάτια που δε παίξανε θα θελα If A Mountain Could Talk, If I Could Fly, A Tale That Wasn’t Right και αυτό ήταν το μόνο παράπονο μου.
Επίσης τσίμπησα την παρακάτω θεική μπλούζα:D:D
http://imagefruity.com/images/15417818911755710102.jpg

Εμενα αυτο μαρεσει παντος:p
http://www.youtube.com/watch?v=TmVDjb5wUSo

απο τα καλυτερα λαιβζ που εχω δει.

Αβαταρ νταξ ας αποφασισουν τι θελουν να παιξουν αλλα μ αρεσαν για τον ρολο που ειχαν -κατσε να στριψω ενα 'γαρο, παω να παρω μια μπυρα, παω τουαλετα, ωραιο ριφακι- μεχρι εκει.

Στρατοβαριους…ο Τιμο φαινοταν οτι εχει προβλημα με την φωνη του αλλα τον βοηθησαμε:p…επαθα πλακα με το Paradise!!! στεναχωρια λιγο με τον Jorg αλλα οπως παντα ηταν θεος. Θελω να τους δω headliners.

Helloween…νομιζω οτι με την χθεσινη τους εμφανιση πιστοποιησαν μια και καλη σε ολους ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
Ανδι συγνωμη για το κραξιμο που σου εριχνα για εκεινο το κομματι απο τα Κιπερς που ελεγα να μην το ξαναπιασεις στο στομα σου:p Καλυτερη μουσικα στιγμη το μεδλευ…ΠΡΟΣΚΥΝΩ.

σιγουρα καποιοι θα “κραξουν” για τα παιχνιδια του Ανδι με τον κοσμο επειδη κρατησαν πολυ ωρα αλλα εγω προσωπικα τα γουσταρα…και τα σολοζ οχι και τοσο μεγαλα.
αυτα.
τα υπολοιπα αργοτερα.

οι Θεσσαλονικεις να ετοιμαζονται για κραξιμο στην Αθηνα…θα καταλαβετε:D
αλητες μεταλαδες αθηναιοι και εγω Σαλονικιος ειμαι:D

γτπ το merchandise [-X :?

οι helloween γαμησαν χθες!!πολυ καλη αποδοση!!το μονο κακο ηταν οτι αργησα κ απο το στριμωξιδι εμεινα αρκετα πισω με κοσμο που δεν ηξερε τα τραγουδια!!

Για όσους ρώτησαν για τον Deris πάντα ήταν σπουδαίος frontman! 2 φορές τους έχω δει μέχρι τώρα και τις 2 ήταν φοβερός (ειδικά μαζί με gamma ray ήταν το κάτι άλλο!!!), πάμε απόψε για την τρίτη!!! Καλά να περάσουμε!!!:smiley:

Βασικά το sold out στο fuzz παλευόταν από την πολυκοσμία? Ή ήταν αηδία σαν τους lamb of god???

αηδια.

χαλια θα πω εγω!!!

Στην αρχη ειχα μπροστα μια τυπισσα που ειχε βαλει σφηνα το ενα χερι της αναμεσα απο δυο ατομα για να πιανει ισα ισα καγκελο και μου εστηνε και κωλο η αθεοφοβη για να μου βαλει κοντρα.Επρεπε να πιασω καμια μπαγκετα και να παω μετα ξανα μπροστα να της τη χωσω στο κωλο γαμω το Χριστουλι της.

Γενικα νταξει,δεν ηταν τοσο ασφυκτικα μωρε,ηταν λιγο στριμοκωλα αλλα παλευοταν πιστευω.Βεβαια εγω με τα σπρωξιματα κι ολα αυτα σιγα σιγα βρεθηκα κανα 3-4 σειρες πιο πισω που υπηρχε λιγο περισσοτερο free space:p

[I]
Nightride, it’s nightride now
try to catch my tail lights
So sad, I’m so sad
But you wont ever suck my steel bride[/I]

Tελοc:bounce:

ε ρε ποστημ’ να μην βγαζουμε σαν χωρα ενα αμαξι :D:D

:lol::lol::lol:

επισης πολυ γελιο οταν εκραζε ο Ανδι τον Ντανι για οτι οχι μονο του πινει το κρασι του:D αλλα πηγαινει κρυφα το βραδυ και του πινει το πανακριβο ουισκυ του και βαζει και κοκα κολα μεσα :D:lol::lol::lol:

Στο pun με το drama/drummer μου βγηκε αυθορμητως ενα facepalm παντως:p

:lol:
Σε καποια φαση ενω ελεγε ο Ντερις “Is there something wrong with Thessaloniki?8O” και φωναζανε ολοι απο κατω ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ, ενας τυπος διπλα μου γυρισε με υφος ετσι καπως κατσουφιασμενο και ελεγε ΕΕΕΕΕΕΕ ΓΙΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΣΙΓΑ. Πες μου οτι ησουν εσυ.:stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol: drama/drummer αααχαχαχαχχα

δεν πιστευω να φωναξες “ουυυυυυ” οταν ειπε για την Τεσσαλονικη :lol:

“δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι δεν σας αρεσει η Τεσσαλονικη;” :lol::lol:

θεος.

αν ησουν εκει που ειχε το σκαλοπατιι αριστερα οπως κοιταμε την σκηνη…ναι:D