Βασικά είπαν ότι σλυντομα θα κάνουν ξεχωριστή περιοδεία για την προώθηση του CD αυτού.
Ωραια νεα!!
a)Avatar : Απλά σπάσαμε πλάκα
β)Stratovarious: Κρίμα που δεν είχε φωνή ο τραγουδιστής ,αλλά το καλύψαμε εμείς… Δυνατός ο Μπασίστας
γ)Helloween :Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση τους. Περίμενα να ακούσω Steel Tormentor και Stupid Mankind . Αυτός ο Michael γιατί είναι τόσο ψυχρός ? Tα έσπασε ο Deris στο Ride the sky… Φοβερό το Drum Solo.
***Πολύ ξύλο στην αρένα,το ευχαριστιθήκαμε…
τι δεν είναι έτοιμο? εδώ το πουλάγανε στην αθήνα!
…γιατι εχει προβλημα με την φωνη του ειπε, οχι δεν ειναι ετοιμο.
Δεν ειναι ψυχρος ο weikath…Εγω τουλαχιστον πιστευω οτι το στυλ του ειναι αυτο…Οταν τον ειδα να δινει το τσιγαρο σ εναν τυπα απ την 1η σειρα στο Eagle fly Free πεθανα στο γελιο…χαχαχ…respect…Επισης τον παρατηρουσαμε καθως ο Αντι ελεγε τις ιστοριες για τον ντραμερ και την Αθηνα και τον εβλεπες να κοβει βολτες σα να βαριοταν να τον ακουει πανω στη σκηνη κ να κανει κ κανα 2 τσιγαρα κατα τη διαρκεια!! Παρα την αντιπαθεια που βλεπω οτι υπαρχει απεναντι του γενικα για πολλυς λογους, εγω τον παω με 1000 κ πιστευω οτι ειναι η ψυχη της μπαντας!!!:respect:
1000 εις τη 1000 like!
Ο τύπος παιδιά έχει γράψει και κάτι κομματάρες έτσι?
Στα τελευταια albums ( Dark ride κ μετα ) η αληθεια ειναι οτι δε συνεισφερει κ πολυ συνθετικα…Κανα 2 αντε 3 κομματια το αλμπουμ(τα οποια γαμανε ofc)…!!
Εγώ ευχαριστήθηκα πιο πολύ stratovarius που δεν είχα ξαναδει live παρά Helloween οι οποίοι μου άρεσαν πιο πολύ όταν είχαν έρθει με τους Gamma Ray. Ισως έφταιγε που ήμουν νηστικός όλη μέρα και μετά τη δουλειά και ήμουν κομμάτια στη συναυλία οπότε μου έφταιγαν όλα.
Πάντως θα προτιμούσα λιγότερα σαχλαμαρίσματα με τον κόσμο και περισσότερα τραγούδια απο την εποχή του Derris… και μια φορά να πουν το wake up the mountain…
Εγώ που λατρεύω Dark Ride και δεν θα ακούσω ποτέ τίποτα από εκεί μέσα; Δύο φορές ίσα ισα το If I Could Fly έχω πετύχει αν θυμάμαι καλά. Κρίμα που δεν έπαιξαν και το If A Mountain Could Talk από το 7 sinners.
4η φορά που τους έβλεπα (Αρκ, Σπόρτινγκ, Ελληνικός Κόσμος) κι ήταν παλι ένα μεγάλο παρτυ αλλά ίσως πιο ορεξάτοι από τις προηγούμενες φορές.
Οι Stratovarius δεδομένου των προβλημάτων υγείας που είχαν, τα πήγαν μια χαρά και τα δύο νεότερα μέλη μου άρεσαν πολύ!
Πολύ παραγνωρισμένος (αν όχι και υποτιμημένος) δίσκος… IMHO διακρίνεται πέρα από την εξαιρετική του παραγωγή και για μερικές κομματάρες (μεταξύ των οποίων και το ομώνυμο κομμάτι) που είναι κρίμα να τις προσπερνούν ακόμα κι οι ίδιοι οι Helloween…
Για μένα ανήκει στα Top 5 albums τους…
Όντως!
Φοβερός ήχος/τεχνική και στην κιθάρα από τον Matias και στο μπάσο από τον Lauri… ο οποίος, btw, μόνο σε μένα θύμιζε μπασίστα απ’τα '70s στο live;
Ευχαριστημενους τους βλεπω γενικα οσους πηγαν. Το setlist το αναμενομενο λοιπον. Εγω δεν πηγα, δεν μου βγαζουν αυτο το “κατι” οι σημερινοι Helloween, αλλα χαρηκα που ακουσα οτι ειναι σε καλη κατασταση…
Εμένα μ’ άρεσε που σε κάποια στιγμή ο Kotipelto στο Phoenix “προσκύνησε” τον κόσμο κάνοντας τη γνωστή κίνηση με τα χέρια. Τον έχω και σε βίντεο
Εμενα μαρεσε στην παρουσιαση των helloween (future world) o βασιλικος χαιρετισμος
που εκαναν Gerstner και ειδικα o Weiκath που κοιταζε υπεροπτικα και του πηγαινε πολυ:p
και γώ απο μέρια του Σάσα είμουν μπλουζα KISS έσυ…??
Με μπλουζα Kreator…Extreme Aggression:):!: