δεν μου ακουγεται τοσο χαλια οπως στους περισσοτερους αλλα παρουσιαζει καποιο ενδιαφερον :roll:
Τα πρώτα 2 δεν είναι άσχημα ίσως καλύτερα και απο τα αυθεντικά (Dr Stein, F. World). Τα υπόλοιπα απο τα keepers είναι πραγματικά βιασμός!
Τα πιο πρόσφατα απο την Deris περίοδο είναι τελείως ανούσιες επανεκτελέσεις, εφοσον ήταν ήδη μπαλαντοειδή.
Θελω να δω αν θα πει τιποτα ο Hansen για τα future world και i want out…
πες μου ότι κάνεις πλάκα…σε παρακαλώ:-s:-s
Now playing: Arctic Monkeys - Do Me A Favour
via FoxyTunes
ελπιζω παντως τα τραγουδια ο andi να τα λεει οπως πρωτοτραγουδηθηκαν στο στουντιο και οχι ετσι… α και το ρεφρεν του keeper… μονο για eurovision ετσι οπως το καναν. το forever and one παλι για μενα γαμει. τα τραγουδια που εχει γραψει ο kai δεν θα επρεπε να τα αγγιξουν. του weiki as τα γαμησουν. a tale that wasn’t right το κανανε a tale that’s isn’t right. αντι να κατσουν να γραψουν κανα τραγουδι καθονται και κανουν μαλακιες.
Γιατι, απλα γιατι? Με ποια λογικη το κυκλοφορησαν αυτο?
Ρε παιδιά κυκλοφόρησε το album και δεν το έχω πάρει πρέφα; Που το ακούσατε όλοι; :-k
απο εδω. δειγμα ειναι βεβαια…
#-o Ότι πρέπει για τα Χριστούγεννα είναι
Απογοητεύτικα… Μόνο το Forever and One μου προκάλεσε κάποιο ενδιαφέρον να θέλω να ακούσω το album… Αλλά απο την άλλη ακούω τα falsetto του Deris και την παιδική ορχήστρα απο πίσω και σκέφτομαι ως προς τι κοινό πάει αυτό το album? Ίσως για παιδικά πάρτυ θα ήταν ότι πρέπει… Soz αλλά έτσι μου κάθησε σαν πρώτη ακρόαση.
Σίγουρα κάνει πλάκα…
leakαρε ολοκληρο,μεδιαπορταλ.
Περί Unarmed:
Όπως είπα και στον pumpkin, πιστεύω ότι έκαναν έτσι τα τραγούδια ώστε να σου έρχεται πάντα κάτι διαφορετικό στο μυαλό.
Dr.Stein:
Τζαζ φάση, σε σημεία θυμίζει λες και ήμαστε σε παραλία και σε άλλα soundtrack από Police Academy.Αρκετά καλό όμως
I Want Out:
Ποτέ ξανά δεν θα ηχήσει από τα ηχεία του υπολογιστή μου, ποτέ ξανά.
Future World:
Επίσης, ότι ακριβώς ισχύει με το από πάνω.
The Keeper’s Trilogy:
Gamay απλά. Άψογο για μένα, μπορεί να σου φέρνει λίγο soundtrack από ταινία disney, αλλά μετράει άσχημα. Άριστο με λίγα λόγια.
If I could fly:
Σε φάση ζευγάρι, υπό τον φωτισμό κεριών, να χορεύουν στη μέση του σαλονιού. Απλά καλό.
Where The Rain Grows:
Τα ίδια περίπου με το παραπάνω, αν και σε κάποια φάση μου θύμισε AMAN όταν σατίριζαν το συγκρότημα ONE.
Eagle Fly Free:
Άνετα το έλεγαν ο Sam και ο Frodo:p. Αρκετά καλό.
Perfect Gentleman:
Δεν έχω να πω τίποτα σε αυτά, απλά μου άρεσε πάρα πολύ.
Forever and One:
Πιάνο Bar και έτσι φάση. Τέλεια δουλειά, δεν μπορώ να αποφασίσω πιο μου αρέσει από τα 2 πραγματικά. Φοβερό.
Fallen To Pieces:
Και αυτό πιο ήρεμο, και με τα effects από πίσω, πολύ χαλαρωτικό, να κάθεσαι παραλία και να αγναντεύεις τη θάλασσα. Όμορφο κομμάτι.
A Tale That Wasn?t Right:
To συμφωνικό από πίσω όλα τα λεφτά. Τέλειο απλά. Οι μπαλάντες τους βγήκαν τέλεια. Άψογο για μένα κομμάτι και αυτό.
Now playing: Helloween - A Tale That Wasn’t Right
via FoxyTunes
Σε γενικες γραμμες εμεινα ικανοποιημενος!
Εμμενω στην αποψη μου περι μη καταλληλου τροπου εορτασμου των 25 χρονων και αδικιολογητων ελλειψεων αλλα ας δουμε τι λεει το δισκακι…
Θα αρχισω να σχολιαζω απο το καλυτερο,κατα τη γνωμη μου,track προς το χειροτερο.
The Keeper’s Trilogy-Πιστευα οτι δε χωραγαν πειραματισμοι σε αυτις τις 3 κομματαρες(και ειδικα στα πρωτα 2 λογω ιστοριας και υφους) και ετρεμα για το τι θα ακουσω.Να πω λοιπον πως διαψευστηκα και πως αυτο που ετοιμασαν ειναι κα-τα-πλη-κτι-κο και με διαφορα το highlight του αλμπουμ!!(Ειδικα το Halloween part ΓΑΜΑΕΙ).Προς θεου,δε ξεπερναει τα original αλλα πραγματικα με εντυπωσιασε.Τιμαει πραγματικα την ιστορια της μπαντας,το καταχαρηκα…
Dr Stein-Σαξοφωνο,πιανακι…Helloween go Jazz!Απολαυστικο,ενα πραγματικο cover με νοημα,γουστο,ενεργεια και ωραιες ιδεες!
Forever And One-Ολα τα λεφτα το πιανακι.Σε ενα τετοιο κομματι δε προσπαθεις να του αλλαξεις τα φωτα(βλ Dr Stein)και να το κανεις “περιεργο”.Εχοντας στη διαθεση σου πιανo και ορχηστρα,θα επικεντρωθεις στην ατμοσφαιρα(που ετσι κι αλλιως εχει το original) και γενικα το feeling.Αυτο ακριβως καναν…και πετυχε!
[B]
Where The Rain Grows[/B]-Toυτο δω ειναι ετσι κι αλλιως απο τις αδυναμιες μου απο την περιοδο με Andi.Υποψια country στην αρχη,πεσμενες ταχυτητες σε σχεση με το original.Το καναν μπαλαντα και του ταιριαζει παρα πολυ.Πολυ ομορφο…
Α Τale That Wasnt Right-Εδω προσπαθησαν ξεκαθαρα να του δωσουν εναν εμβατικο τονο μεσω της ορχηστρας,να το κανουν πιο “επικο” με τα βιολια και τα λοιπα.Ουσιαστικα εδω η μαγκια ειναι οι background μελωδιες καθολη τη διαρκεια του τραγουδιου.Κουπλε,σολο,ρεφρεν.Ο Αντι(μιας και ειναι η πρωτη φορα που πιστευω χρειαζεται να σχολιαστει η αποδοση του σε αυτο το αλμπουμ)ειναι τυπικος,γενικα το παει καλα.Παντα ειχα ενα θεματακι με το πως λεει το συγκεκριμενο κομματι αλλα ειναι οκ.
Και καπου εδω για μενα τελειωνουν τα κομματια που ξεχωριζουν
Περναμε στα “μετρια και πανω”.
Falling To Pieces-Το μεγαλο ατου του original ηταν αυτο το riff-chain που εχει το original λιγο μετα τη μεση αν θυμαμαι καλα…Προφανως δεν υπαρχει αυτο στο cover…Ταξιδιαρικοψυχεδελικο και μια πανεμορφη κλασσικη εκει προς το τελος…αρκετα καλο…
Perfect Gentleman-Safe διασκευη σ’αυτο.Ιδιο tempo,ουσιαστικα ιδιο ρεφρεν,γενικα ενα απλο remake με μερικες ομορφες προσθηκες,1 καλοβαλμενο σολο(κι ενα lead στο τελος) .Διατηρει το attitude του πρωτου κομματιου,καλουτσικο…
Ι Want Out-Χμπππφφφ…Δε ξερω.Στη πρωτη ακροαση με ειχε πιασει νευρικο…μετα βεβαια αναλογιστηκα οτι στο συγεκριμενο τραγουδι ταιριαζει(βασικα κωλοταιριαζει,οχι απλα ταιριαζει)το -αλα another brick-τραγουδισμενο ρεφρεν απο παιδια και γενικα αρχισε να μου αρεσει το ολο στησιμο.Νταξει προφανως ο Weiki ειχε στο μυαλο του τους Floyd για το συγκεκριμενο.Αλλα απ την αλλη μ’αυτο εμαθα τους helloween,το χω συνδεσει με τον Kai και τα λοιπα.Πιστευω οτι ειναι καλο αλλα πιο πανω γι’αυτους τους λογους δε το βαζω:/
Αδιαφορα/κακα
Future World-Θα μπορουσαν να χαν ασχοληθει περισσοτερο.Περα απο καποιες στιγμες στο τελος,ειναι ενα τυπικο remake.Τιποτα ιδιαιτερο,μετριο αποτελεσμα…
Eagle Fly Free-Οχι!Αυτο ειναι λαθος!Το ευνουχισαν.Του αφαιρεσαν τη δυναμικη του και επισης ο Andi αλλοιωσε κλασσικα τις καταληξεις στο ρεφρεν(τον τονο τους),παντα μου την εδινε αυτο…ειδικα σε τετοια κομματια.Μπαζουκας απο τα 2 μετρα,δε μου αρεσε…
If I Could Fly-Ανευρο,αοσμο,αχρωμο,τιποτα το ενδιαφερον.Λιγο το πιανακι στο τελος αλλα δεε…θα μπορουσε καλλιστα να λειπει…Θα εβαζα το Eagle τελευταιο αλλα με τουτο δω πραγματικα κοιμηθηκα…
ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΌ ΣΟΚ! #-o[-X:-k
Dr. Stein: : μετριο εως κακο
Future Wold: κραταμε τη βασικη ιδεα… (κατα τ αλλα, pet shop boys, στα κακα τους)
If I could Fly: την παραπαλευει για μενα
Where the Rain Grows: ηθελε κ αλλη δουλεια
The Keeper’s Trilogy: ανευρο και… ΧΩΡΙΣ ΚΙΘΑΡΕΣ! [-X πολύ καλά τα συμφωνικά μέρη
Eagle Fly Free: χάλια
Perfect Gentleman: την παλεύει (ο ηλεκτρισμός μπαίνει στη ζωή μας!!!)
Forever & One: ωραίο
I Want Out: αρχίζει χάλια, μετά κάτι γίνετε…
Fallen To Pieces: μια χαρά
A Tale That Wasn’t Right: καλη πγοσπαθεια τργια
και το βιντεακι του dr stein: http://www.youtube.com/watch?v=rVY4CK8ciJw
Χαβαλέ έχει το βίντεο αλλά το κομμάτι το γ@#&$ε. Παίζει να μην μπω ουτε καν στον κόπο να το κατεβάσω.
Καλα φιλε, ετσι και υπηρχε περιπτωση να γινει τιποτα τετοιο (που προφανως δεν υπαρχει)…ΠΟΣΟ ΘΑ ΓΑΜΟΥΣΕ? (οχι τιποτα αλλο θα σωζοτανε και ο Χανσεν απο την κατρακυλα με τους gamma ray :lol: )
Aν και θα πρεπε να χει και Weikath και Grosskopf μεσα…
μμμ ενδιαφερουσα προσπαθεια αλλα οχι κ πληρως επιτυχημενη… σε καποια κομματια εγινε καλουτσικη δουλεια…σε αλλα παλι οχι…στα φωνητικα δε σε μερικα σημεια φαινεται σαν να τα εκανεi one-take ο αndi …υπαρχουν πολλα λαθη…ειδικα στο a tale…πωπω…η τελευταια λεξη ‘pain’…χριστος κ παναγια…δν το ακουσε κανεις?? τεσπα…ενδιαφερον παρουσιαζουν τα dr.stein,forever and one( αλλαξανε την αρμονια στο κουπλε κ δν μ πολυαρεσει και εχει χαζο τελειωμα με το πιανο) ,perfect gentleman k το i want out…
η τριλογια ωραια ενορχηστρωμενη αλλα λειπουν οι κιθαρες!!!θα ηταν κ γαμω!ο deris σφιγγεται αρκετα παρ’ολα αυτα…τεσπα…ευχάριστο…
Παιδιά, δε ξέρω αν το έχετε μάθει αλλα οι Γερμανοί-γενικότερα-δε γνωρίζουν την λέξη χιούμορ!
Σας το λέω εγώ που τους τρώω στη μάπα συνέχεια λόγω δουλειάς. Έτσι πληροφοριακά…πάλι μουρμουράω…α ρε helloween.
Στο tale με το τελευταιο pain που λες μαλλον ηθελε να τονισει το δραματικο στοιχειο,γι’αυτο και το “σπασιμο”,χαχα:p (δε μου χτυπησε ασχημα να πω την αληθεια:oops:)
Για το κουπλε του forever&one εχεις δικιο,το κλεισιμο δε με χαλασε…
Ναι.Και οι Σκωτσεζοι ειναι τσιγκουνηδες.Γιορ ποιντ?
Το trilogy ειναι μια ομορφια…
Ειδικα το “in the streets…” μερος,τα φωνητικα του Andi στο “ill show you passion and glory μπλα μπλα…”,η αλλαγη στο ρεφρεν του Κιπερ με το πιανο,το κολπακι για να ενωσουν keeper-a king,το μπλεξιμο της μελωδιας-intro του halloween με το τελος του a king και φυσικα το απιστευτο κλεισιμο…Τα αρνητικα που ισως βρει καποιος ειναι τα φωνητικα του Andi σε καποια τιγκα χαρακτηριστικα και συνηθισμενα με τον Kiske σημεια.Για τις κιθαρες που λετε πιστευω οτι ετσι πως το καναν,οτιδηποτε με ντιστορσιον ισως να ακουγοταν καπως off/τουματς…
Το Νέο cd των Helloween κυκλοφόρησε!
Δώρο το νέο single Mazoo and the Zoo-Η Αλεπού
Και για να πρωτοτυπήσουμε θα γράψω σύντομα την γνώμη της μικρής ανηψιάς μου για τον δίσκο καθώς της το έγραψα σήμερα… αναμένουμε με αγωνία μικρή Βασιλικούλα!!!
(Ποιος Sakis και μαλακίες)
όχι απαραίτητα ηλεκτρισμό. εξάλλου όποτε χρησιμοποιούν ακουστικές το κάνουν τέλεια (in the middle of a heartbeat κ έτσι). πάντως θα ήθελα μια άκρως συμφωνική προσέγγιση. μήπως να κάναν τίποτα του στυλ s&m? απ’ των metallica πάντως το αποτέλεσμα, θα ήταν καλύτερο.