Helloween - Unarmed

Όταν λείπει η έμπνευση…:):!:

Η κριτική της μικρής ανηψιάς μου που όλοι περιμένατε! :stuck_out_tongue:
Εν ολίγοις:
Τα Dr Stein/Ι want out/Perfect gentleman(το ρεφρεν) κέρδισαν την μάχη άνετα ανάμεσα στα άλλα κλανιάρικα (έτσι είπε η μικρή δε φταίω εγώ) τραγούδια .
Μάλιστα έκανε και τρελό κέφι με το βιντεοκλίπ του Dr Stein! Τα υπόλοιπα μέρη του άλμπουμ δε της αρέσανε.
Τελικά από μικρό (και τρελό) μαθαίνεις την αλήθεια. Γειά σου ρε Βασιλικούλα!
Αυτά. Άντε και στα 30χρόνια με κανά Unarmed part II. Εδώ να είμαστε.

Το θεμα δεν ειναι αν τα τραγουδια αυτα τα επανεκτελεσαν καλα η κακα…γιατι πιστευω πως αν θελω να τα ακουσω, παντα μα παντα θα προτιμαω την πρωτη τους εκτελεση…οποτε μονο απο αυτο ο δισκος αυτος δεν υπαρχει καν για μενα…αλλη μια λακουβα στην κατηφορα τους…

Αυτο να φανταστω πως ειναι το κατι διαφορετικο που εκαναν???
Το κατι διαφορετικο θα ηταν αν τον χρονο που δωσαν για την δημιουργια αυτης της βλακειας να γραφαν εναν καινουριο δισκο…αλλα μαλλον ζηταω πολλα…

Αλλη μια μεγαλη μπαντα (καποτε) που τωρα ειναι για την πανια…

καλη χρονια κ περαστικα!!!

Προσωπικα μετα το Better Than Raw δεν ακουσα κατι αξιολογο…εκτος απο το Gambling with the Devil που ακουγετε νορμαλ…

Τωρα helloweenakia τι μου λες εσυ…κραταω μονο το χρονια πολλα, γιατι κατι μου λεει πως και κιλοτες να πουλαγαν οι helloween,εσυ θα τις αγοραζες και θα προσπαθουσες να τις ακουσεις…

Φιλικα.

:slight_smile:

Δεν ξέρω γιατί ωρύεστε μερικοί. Έχει πολύ χαβαλέ το όλο επιχείρημα και είναι μάλλον ευχάριστο.

Πάντως, όποιος ξαναπεί ότι η εκτέλεση του Dr. Stein είναι jazz, jazz να γίνει το κεφάλι του. :stuck_out_tongue:

Εγώ απλά ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Πραγματικά, για όσο άντεξα ν’ ακούσω δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω…

αν ο keeper κρατουσε οκτω κλειδια, θα τους κλειδωνε σ ενα μπουντρουμι και θα πετουσε το κλειδι στην θαλασσα…ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΞΕΠΕΣΜΟΣ!!!:

και μουσικά μια χαρά ενορχηστρώσεις έχουν τα περισσότερα.
πραγματικά οι απόψεις που διαβάζω μου κάνουν εντύπωση.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! άψογος! και εγώ προσπαθούσα να βρώ αυτήν την jazz (μάλλον φταίνε τα σαξόφωνα:p)

Eιμαστε ακομα στα 90’s μαλλον και δεν δεχομαστε οι μπαντες μας να
πειραματιζονται.Ουγκ !
Θα το ακουσω καποια στιγμη.Σαν κινηση την βρισκω ακρως ενδιαφερουσα !

εδώ είσαι.

dude Το οτι σ’αρεσουν εσενα δεν σημαινει οτι αρεσουν σε ολους…
Γιατι για μενα “εδω εισαι”

http://www.youtube.com/watch?v=gw5xVoBlf8M&feature=related

Για τον αλλον εισαι καπου αλλου… και για καποιον αλλον παλι καπου αλλου…

αλλα δεν γινετε να εισαι παντου… :wink:

Εχοντας ριξει αρκετες ακροασεις κατεληξα! Keeper’s Trilogy μαρεσε, τα υπολοιπα απο αδιαφορα(dr.stein, τα περισσοτερα του deris) εως αθλια…(eagle fly free, i want out-τι ναι αυτα τα αθλια τα λαλαλαλαλα;)

περί ορέξεως κολοκυθόπιτα (σύμπτωσις), συμφωνώ 100%.

όμως…

το all over the nations και το salvation είναι κατεξοχήν keeperικά κομμάτια (στα αυτιά μου τουλάχιστον). δλδ, αν μου λες ότι δε σ αρέσουνε, είναι σα να μου λες ότι δε σ αρέσουν οι κλασσικοί helloween. το ότι λινκάρεις σε σύνθεση του kiske, ίσως λέει κι αυτό κάτι :p.

Προσωπικα μου λεει πολλα!!!

:slight_smile:

εχω βαρεθει να βλεπω κολλημενους-στον-Κισκε ανθρωπους…ποτε θα το καταλαβετε?ο κισκε δν ειναι πια στους helloween…κ ευτυχως που δν ειναι γτ τωρα οι κυριοι αυτοι θα παιζανε pop…ηρθε ο deris-τον οποιο οι περισσοτεροι βριζετε-κ τους ξαναεκανε ανθρωπους…αυτο ειναι θετικο κατ’εμε γτ κυκλοφορησαν δισκαρες μετεπειτα…δν πα να λετε…καμια power μπαντα δν προκειται να φτασει ποτε τους helloween…τελος!
φιλικα κ αγαπησιαρικα παντα… :slight_smile:

Σαν πολύ εύκολο τον έχεις τον πληθυντικό, μου φαίνεται. :lol:

ευκολακι…:lol: