είναι 3-4 οι άτιμες.
και οκ, κάποια στιγμή πρέπει να αναγνωριστεί ο Deris που για κάποιο λόγο συγκρίνεται μόνο με τον Kiske των Keepers.
Αν εχεις βαρεθει να βλεπεις κολλημενους με τον κισκε ανθρωπους τοτε μαλλον θα επρεπε να ειχες βαρεθει τον εαυτο σου με το κολλημα στους helloween…και την αποψη μου για τα κιλοτακια με κανεις να την πιστευω ολο και περισσοτερο…
Και οσο για το οτι ηρθε ο deris και τους εκανε ανθρωπους ενω ο κισκε θα τους εκανε να παιζουν ποπ…μαλλον εχεις ξεχασει οτι γραφεις σε ενα θρεντ για εναν ποπ δισκο των helloween που βγαλαν με τον deris φιλε μου…
|Morpheus| για πρωθυπουργός! Απλά λιτά κατανοητά! Εσένα θέλουμε κτλ κτλ
Siags ο κολλημένος που βρίζει τον weikath τόσα χρόνια! Παιδιά κάποιος να τον απαγάγει,δε πάει άλλο!!!
Unarmed η “καυτή πατάτα” ήρθε και απειλεί μη πώ διώχνει κ όποιους πιστούς έχουν απομείνει. Μιλάω για πιστούς και όχι για τουρίστες! 17 χρόνια μετά (ρε πως περνάει ο καιρός ρε) η μπάντα επιστρέφει στην λίθινη ποπ εποχή της αυτή την φορά με τον σωτήρα της στο μικρόφωνο. Μήπως είναι η ώρα πάλι για ανακαταταξεις;; Ή μηπως δεν παίρνει ΚΑΝΕΙΣ πλεον την μπάντα στα σοβαρά;
Όσο αφορά τον Deris, ευτυχώς που είναι αυτός και ακούμε τόσα χρόνια τραγούδια της προκοπής και σώζεται η κατάσταση.
μερικοί μιλάτε για την μουσική κατεύθυνση που ακολούθησαν στο unarmed λες και θα είναι κάτι μόνιμο. γιατί τόση απαισιοδοξία? για επανεκτελέσεις μιλάμε παιδιά, όχι για καινούριο υλικό. και ναι, ο andi είναι ο σωτήρας τους. τι σκατά θα βγάζαν τόσα χρόνια μόνο με τον weiki στο τιμόνι? το τελευταίο του σοβαρό τραγούδι για μένα είναι το midnight sun. λίγο ο markus να ήταν πιο σταθερός και παραγωγικός σαν συνθέτης (αχ αυτό το heaven tells no lies), πιστεύω ότι θα ήταν ακόμη καλύτερα τα πράγματα.
Γιατι μπορει να το κραξε το tdr λογω κατευθυνσης μπλα μπλα μπλα αλλα αυτες οι 2 κομματαρες εκει μεσα ειναι δικες του.(με το Salvation ισως να ειναι και το αγαπημενο μου του αλμπουμ)
Στα επομενα albums αυτα που γραψε μονος του δε ξεχωριζουν και μερικα ειναι και τα χειροτερα τους(Get It Up,Can Do It)
Aμ το Final Fortune???H το Deliver Us From Temptation(στο if i could fly single και japanese bonus track στο dark ride)που κανει χαβαλε στα Mirror Mirror και I Live For Your Pain?To Ηell Was Made in Heaven?Ειναι θεουλης απο ολες τις αποψεις ο Markus…
Ειπε ο μη τουριστας που πιστευει οτι καποιος πιστος φαν της μπαντας θα σκεφτει να τη παρατησει μετα απο ενα ανιβερσαρι αλμπουμ που στη τελικη ειναι ενα γαμημενο extra.Αυτος που μου τους εμαθε τους παρατησε μετα το metal jukebox παντως:lol:
ΚΑΝΕΙΣ δε παιρνει στα σοβαρα αυτη τη μπαντα,αυτο ειναι σιγουρο.Φανηκε αλλωστε και στο προπρoπερσινο(πλεον) live και σε οσους βρηκαν το Gambling* στη χειροτερη συμπαθητικο(απο το “καταντια” και τα λοιπα που λες εσυ περι της καταστασης στους Helloween,απεχει κατι ετη φωτος)που ειναι και η πλειοψηφια δηλαδη(βεβαια εννοω γνωμες απο ατομα που δεν απερριψαν με τη μια τη μετα kiske περιοδο,μ’αυτους τι να συζητησει κανεις…το σεβομαι αυτο που πιστευουν αλλα ετσι κι αλλιως αυτοι θεωρουν οτι δεν υπαρχουν helloween μετα το 88’.)
*Παρε εδω την αποψη του πλεον σιγουρου οπαδου των Helloween
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=258227&postcount=194
παρε και τη δικη σου
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=461944&postcount=208
και συγκρινε οχι τα λεγομενα αλλα το υφος με το οποιο γινεται κριτικη(μπαμ κανει η προκατειληψη με την αναφορα για τον Kai.Το μυαλο στην γαμημενη αιωνια συγκριση και στο τοτε).Κι αν πιστευεις οτι ειναι τυφλωμενος φανμποις η κατι ο συγκεκριμενος διαβασε καπου κει και τη γνωμη του για Legacy.
Αυτο ποση ωρα το σκεφτοσουν?Οσκαρ μπαρουφας και δωρακι μια μπαταρια ΚΟΥΡΑΣΕΛ με την ευγενικη χορηγια του dude.ΦΤΑΝΕΙ,λυπησου μας ρε φιλαρακι…
Και τελευταιο εντιτ για να προλαβω τα ριπλαιζ γιατι βαριεμαι να απανταω στα αυτονοητα και σ’αυτα που θα κανετε πως δε καταλαβατε(στανταρακι αυτο): Χωστε οση κριτικη θελετε αλλα αυτο το…“τυχαιο” μπλεξιμο και οι συγκρισεις με τα παλια ΚΑΘΕ φορα με ΚΑΘΕ αφορμη το θεωρω πλεον(οπως και οι περισσοτεροι θελω να ελπιζω) τρολαρισμα και ακρως κουραστικο.Πειτε απο την αρχη οπως πχ ο Nightsky οτι “οι Helloween μετα το 88 δεν υπαρχουν,δε μ’αρεσει ο ηχος τους και γενικα η κατευθυνση που πηραν” αν ειναι.Αυτο ειναι τιμιο και σαφες.Αλλα το να ασχολειστε με τους τωρινους Helloween ταχα μου αντικειμενικα και να πιστευετε οτι αποδιδετε τα του Καισαρως τω Καισαρι εχοντας(εμφανεστατα)στο μυαλο τον Kai,τον Kiske και γενικα την τοτε περιοδο βρωμαει προκαταλειψη απο τα 3 χιλιομετρα και δε πειθει και κανεναν.
Το άκουσα κι εγώ, νταξ ανάμικτες απόψεις,
μερικά μ άρεσαν πολύ άλλα λίγο άλλα καθόλου
αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση: το A Tale That Wasn’t Right
αυτή ήταν μεγάλη κατραπακιά, τρομερή εκτέλεση ίσος το τραγούδι που στέκεται καλύτερα δίπλα στην αυθεντική εκτέλεση.
Ο Deris υπερβολικά καλός και η ορχήστρα από πίσω …
και τώρα κάτι που σκέφτηκα μόλις τελείωσε το track, αν αυτό το είχε τραγουδήσει ο Kiske όπως το είχε τραγουδήσει στο keeper 1 με αυτή την σύνθεση πόσο μα ΠΟΣΟ τέλειο θα ήταν ??? Η τρίχα κάγκελο …
Όχι θεούλης αλλά θεάρας 8) ειδικά στα live έχει τρελό χαβαλέ
ΕΔΙΤ: cheers σε pumpkin που κάθεται εδώ και μια ώρα με απανωτά εδιτ για να απαντήσει σοβαρά και με επιχειρήματα σε όλους !!!
Σωστος ο pumpkin. Καλα τα λεει (σε ολους μας).
Να ξεκαθαρισω τι εννοω οταν λεω οτι πηραν λαθος κατευθυνση: Αυτο που πιστευω ειναι οτι ενω εχουν καποιες καλες ιδεες συνθετικα, τις χαραμιζουν στην εκτελεση γιατι ο Deris δινει μια ‘‘pop’’ και πιο ‘‘γλυκαναλατη’’ χροια στα τραγουδια. Eχει εκνευριστικη αρθρωση και τονισμο, ο στραβοστομης…
Δηλαδη, να, ετσι θα ηθελα να παιζουν : http://www.youtube.com/watch?v=YTf5d3l35jo (Paint A New World)
Και οχι ετσι: http://www.youtube.com/watch?v=PQzkwwjbbeA (Mrs.God)
ΗELLOWEEN ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !!!
βσκ το απολυτως αντιθετο…σαυτο το κομματι ο deris ειναι κακος…ακου το προσεκτικα κ θα παρατηρησεις καποια λαθη…κραυγαλεα…αν παλι οχι πες μου να στα επισημανω…
γενικα μου δινει την εντυπωση οτι τα εγραψε πολυ γρηγορα τα φωνητικα…
μορφεα τελικα οντως εισαι ακυροακυρος γιαυτο οταν παρω το κοιλοτακι helloween θα το φορεσω να με δεις…αρκει να χει μια κωλοκυθα στον κολο…
Αυτο ηταν το πρωτο μου post και εξεφρασα απλα μια προσωπικη αποψη…φιλε helloweenakias οταν στελνεις απαντησεις του στυλ χρονια πολλα και περαστικα μην περιμενεις καμια πιο σοβαρη απαντηση αργοτερα…μετα απο ειρωνεια,ειρωνεια να περιμενεις…
Δεν εχουμε και τιποτα να χωρισουμε στην τελικη και ουτε εχω ορεξη να μπαινω να βλεπω προσωπικες απαντησεις ποιος θα την μπει πιο πολυ στον αλλον κτλ…αλλος ειναι ο σκοπος δω…το κλεινω εδω γιατι κατανταει κατινιασμα και σιγουρα δεν απασχολει και τα υπολοιπα παιδια εδω…
Εκτος απο τον pumpkin που εμφανιζεται απο το πουθενα…
Αυτο ποση ωρα το σκεφτοσουν?Οσκαρ μπαρουφας και δωρακι μια μπαταρια ΚΟΥΡΑΣΕΛ με την ευγενικη χορηγια του dude.ΦΤΑΝΕΙ,λυπησου μας ρε φιλαρακι…
Τελος παντων…
Έλα ρε pumpkin εδώ εν έτη 2010 η κόντρα Sabbath με Ozzy ή με Dio ζεί και βασιλεύει στα πέρατα της οικουμένης θα μας απαγορεύσεις εσύ να κάνουμε συγκρίσεις για τις τότε εποχές με την σημερινή Deris;; Επίσης αγαπάω και προσκυνώ NightSky (χρήστης 2009 για εμένα) αλλά θα διαφωνήσω, οι Helloween δεν πέθαναν το '88, ζουν αλλα δε βασιλεύουν και κρίνονται κανονικότατα και φυσικά ΔΕΝ είναι στο απυρόβλητο. Αυτό είναι το πιο τίμιο. Και με κάθε κυκλοφορία θα κρίνονται κα-νο-νι-κά. Και οι συγκρίσεις δε θα σταματήσουν ποτέ.
:oops::oops::oops:
Ο pumpkin εννοει να τους κρινουμε με βαση το τι κανουν τωρα, δηλαδη να κρινουμε αυτους καθ’αυτους τους δισκους, χωρις να τους συγκρινουμε καθε φορα με τους 3 πρωτους, οπου και ο ηχος ηταν διαφορετικος και το line-up αλλο.
Kι εσυ ας πουμε βρισκεις οτι εχουν νοημα τετοιου ειδους συγκρισεις και τις χρησιμοποιεις σαν παραδειγμα για να υποστηριξεις τη σταση σου?Και η συγκεκριμενη τερμα ανουσια ειναι…
(και στη συνεχεια του “αλλα” δεν απαγορευω τιποτα,απλα εκφραζω δυσαρεσκεια για κατι.Στη τελικη μπορει να ζηταω ελεος για να μη συνεχισουμε σε ολα τα θρεντ που αφορουν Helloween να αναλυουμε πραγματα χιλιοειπωμενα και χωρις ουσια αλλα ξερω οτι δυσκολα θα σταματησει γιατι μιλαμε για ΜΑΙΤΑΛ)
Και για το “τιμιο” που ειπα εννοουσα(για να στο πω πιο απλα)οτι καλυτερα ειναι να εχεις καποιος μια αποψη στυλ Night*Sky,ξεκαθαρισμενη απο την αρχη,παρα να “βγαζει” αυτη τη παλαιοντολαγνια(με τη κακη εννοια)οταν κρινει “αντικειμενικα” τους τωρινους Helloween.Και φυσικα δε κρινω μονο απο αυτο το topic:)
ας ξοδεψω κ εγω λιγη φαια ουσια και ενεργητικη δυναμη χτυπωντας τα πληκτρα να πω μερικα πραγματακια για αυτη την κυκλοφορια.
Ας αναφερω μερικα αξιωματα που δεν σηκωνουν αμφισβητηση:
Αξιωμα1: Εχω παντα δικιο και οταν εχω αδικο ολο το συμπαν συνομωτει για να δικαιωθω:D
ενταξει πλακα κανω…παμε ξανα:
1: Τα τραγουδια αυτα ειναι γραμμενα απο αυτους και ετσι εχουν καθε δικαιωμα να τα κανουν οτι γουσταρουν. Αν θελουν να τα διασκευασουν σε στυλ μποσα νοβα δεν εχουμε κανενα δικαιωμα να τους κρινουμε.
2: Ποιο ειναι το καλυτερο συγκροτημα για εσας? οι Floyd? oι Metallica? oι Green Day?(εδω κλαιμε αλλα οκ) Ε οπως και να τα διασκευασουν -ειδικα τα τραγουδια απο τα Κεεπερς- θα ειναι πατατες (μαλακιες θελω να γραψω αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται)
Αν ημουν 16-17-18-19-20-21 αντε 22 χρονων και ακουγα αυτο το αλμπουμ προφανως κ εγω θα εγραφα σε στυλ “Προδοτες!!!” “Διαλυστε το!!!” “Φερτε grapow & Kush πισω!!!”(εδω ξανακλαιμε:p), οποτε δεν κατακρινω αυτες τις αποψεις (δεν εννοω οτι οσοι εχουν αρνητικη γνωμη ειναι πιτσιρικια οκ?)
Ελα ομως που ειμαι 32:?:? και δεν θελω να το παιξω μεταλοπατερας, αλλα πως να το κανουμε ακουω ατ λιστ 10 χρονια περισσοτερο μουσικη απο εναν 20χρονο (αξιωμα νο.3) και δεν εχω τετοια κολληματα…
Δεν εχω πια γιατι εχω κραξει κ εγω συγκροτηματα μιλωντας με φιλαρακια πινωντας μπυρα “ποιοι μωρε αυτοι οι ξεπουλημενοι…δεν παιζουν μετσαλ τωρα πια” και αλλα τετοια ωραια.
Στο δια ταυτα. Δεν ηθελα ενα μπεστ οφ…τα εχω ολα (πσσσσσσ θεος ειμαι:bow2:)…και παντα σκεφτομουν οτι θα ηταν ωραιο να ακουσω μερικα κομματια σε αλλες εκτελεσεις. Και βουαλα! Με ακουσαν και το εκαναν!!! Το βαζω το ακουω γελαω και λεω “ε τους θεουληδες τους μαλακες τι εκαναν??” Αυτο. Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο. Τους ευχαριστω για αυτο. Εχω την ευκαιρια να αγορασω αλλο ενα αλμπουμ τους. Ειναι κ καλο. Οποτε προσημο θετικο-οπως ειπε κ μια αλλη ψυχη σε αλλο τοπικ
Να μην παραλειψω να πω κ την ατακα της κοπελας μου (και φυσικα ακουει οτι βγαζουν οι Χελογουιν) ειπε λοιπον “Μωρο μου:Dτι ωραια, λες και τα εκαναν ετσι για να τα ακουω πιο ανετα εγω”:lol::lol:
για το τελος μια φραση ενος γαλλου -αγνωστου- φιλοσοφου του 14ου αιωνα:
“ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΟΥΣΙΚΗ”
σορρυ για το μακρυναρι…
ΑΠ ΤΗΕ ΠΑΜΠΚΙΝΣ!!!
Βάλε να ακούσει το Chameleon. Πιστεύω θα της αρέσει περισσότερο! Κομμάτια σαν το Longing, Windmill, In the night ακούγονται άνετα… Έχει και τα epic Giants και I Believe
Γενικα καλα τα λες,το bold διευκρινισε μου μονο αν θες στο συγκεκριμενο.
ποσο κομματαρα ειναι τουτο δω ρε φιλε?
i don’t wanna cry no more. 2 σολάρες, ένα με ακουστική και ένα με ηλεκτρική, ποοοοοοοοο!
Epic τεραστίων διαστάσεων… Πορωτικό ριφφ σκάσιμο στα ντραμς για χεντ μπαγκινκ και μια ερμηνεία καθηλωτική. Να ένα κομμάτι που θα ήθελα να το ακούσω με full ορχήστρα …
φιλε pumpkin σ’αυτο το ποστ αναφερομουν…
ειναι αστειο σαν προταση…και μαλιστα δειχνει καποιον που δεν ακολουθει το συγκροτημα στην πορεια του…αλλο το “φτιαξτε ενα προτζεκτ εσεις να γουσταρουμε” και αλλο “ξαναφτιαξε τους Helloween”.
εκει πηγαινε το “κλαιμε”.
σαν μουσικους δεν εχω κατι αρνητικο να πω για τους grapow & uli…
σαν ανθρωπους…εχμμμμμμ…να εχει αδικο ο wiekath ο “καραγκιοζης και εγωιστης”
να πω οκ…εδω ειχαν προβλημα και οι andi & markus…
τεσπα μην κανουμε τις Τατιανες…συμβαινουν αυτα οταν αφορα σχεσεις ανθρωπων φιλικες, επαγγελματικες κτλ κτλ.
Ενταξει ο καθενας λεει αυτο που σκεφτεται, ας πουμε εγω δεν πιστευω οτι υπαρχει και θα υπαρξει ποτε για τους Helloween καλυτερο lineup απο αυτο των Keepers… Αλλα δεν ελπιζω σε κατι, ο ενας ειναι νεκρος αλλωστε ( R.I.P.)… Αυτα μια φορα γινονται.
Καλά όταν γίνει το reunion να δώ τι θα λέτε παίδες… Και μια παρατήρηση προς τον dr.stein, ακολουθώ κανονικά την δισκογραφία του γκρούπ,εδώ μέχρι και ιαπωνικές εκδόσεις έχω. Οπότε να μην είσαι σίγουρος για τίποτα. Τώρα επειδή δε μου κάθονται με τίποτα οι τελευταίοι συνεχόμενοι δίσκοι είναι άλλο θέμα.