Helloween - Unarmed

Aν επιβιωσουμε τα πολλαπλα εγκεφαλικα,το πιθανοτερο ειναι να μη μπορουμε να αρθρωσουμε λεξη,οποτε δε θα λεμε κατι.Τι θες να πεις ομως μ’αυτο?

ενταξει σορρυ απο μερια μου…αλλα γιατι σταθηκες σ αυτο μονο το σημειο του ποστ μου? Θα ηθελα να μαθω και το σκεπτικο σου για το προηγουμενο ποστ που εκανες για Grapow & Uli…

οσο για το “τι θα λεμε”…εγω προσωπικα θα ανατρχιασω ολοκληρος, θα σταματησει να λειτουργει η καρδια για μερικα δευτερολεπτα, θα πιω 3-4 μπυρες, θα καπνισω καμια 10αρια τσιγαρα και στο τελος θα αποδεχτω οτι αυτο θα σημαινει την τελευταια φορα που θα ακουσω και θα δω τους Helloween…:frowning:

edit: αν εχεις και τις εκδοσεις Karaoke σ’αγαπαω και τις θελω :slight_smile:

και συ αρρωστος με οτι εχει μια κολοκυθα αναμεσα στισ λεξεις hell και ween?

με το πρώτο άκουσμα ξενέρωσα άσχημα,μόνο η τριλογία των κeepers αξίζει,από κ και πέρα μάλλον πρέπει να το δούμε σαν πλάκα,στο ότι η μπάντα είπε να κάνει κάτι διαφορετικό από τους άλλους και να διασκευάσει παλιά τραγούδια της με τελείως…ανορθόδοξο τρόπο,μόνο έτσι είναι να το πάρεις γιατί αλλιώς μιλάμε γιά…σφαγή,ακόμα κ ο kiske θα τα πάρει στο κρανίο κ θα επιστρέψει!

Λες να τον πάρουν τηλέφωνο για να επιστρέψει? :lol:

Νομιζω οτι ειναι ενας αρκετα πρωτότυπος τρόπος για ενα best-of. Βεβαια ακομη δεν το ακουσα. Θα επανελθω οταν το κανω ομως. Οι Helloween ειναι σιγουρα απο τις μπαντες με διαχρονική αξία και απο αυτες που προσπαθούν να προσαρμόσουν (επιτυχημένα κατ’εμε) την μουσική τους στο σύγχρονο ήχο.:yes:

Εδω δεν μιλάμε για προσαρμογή αλλά για βιασμό κλασικών κομματιών! Άκουσε το και ελπίζω να μην απογοητευτείς τόσο όσο εγώ γιατι τον έχω βάλει ήδη στα χειρότερα όσο die-hard και αν είμαι!

Παιδια δειτε το λιγο διαφορετικα…Εχουμε δει βιασμους και βιασμους κλασικων κομματιων απο τραγουστριουλες και τραγουδισταδες του κωλου, οπως και μεγαλες κλοπες…

Αυτο μας πειραξε…??

Εγω το βλεπω σαν κατι διαφορετικο και με αυτη την σκεψη το ακουσα…Και το αποτελεσμα στο μεγαλυτερο μερος του μου αρεσει…Ακουγεται ευχαριστα…Και παλι ξαναλεω χωρις συγκρισεις με τα κανονικα κομματια…

Φυσικα σε συναυλια θα ξενερωσω αν ακουσω αυτες τις εκτελεσεις αντι των κανονικων αλλα οταν ακους αυτο το δισκακι περναει ευχαριστα η ωρα…

Για σκεφτειτε να τα διασκευαζαν ετσι και χειροτερα τα διαμαντια που βγαζει το Fame Story…

Οι Helloween δεν είναι τέτοιας κατηγορίας… Δεν είναι να συγκρίνονται με ηθοποιούς αλλά με μεγάλα όνοματα. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι κάποτε τους θεωρούσαν νέους Iron Maiden.

Αυτό που με ενοχλεί ακόμα είναι οτι ο τίτλος γράφει Best of… Δλδ κάποιος που δεν ξέρει απο Helloween άμα αγοράσει αυτό θα γελάσει με το δίκιο του. Ναι ωραία όλη η νέα προσαρμογή των κομματιών για αυτούς που τους αρέσει αλλά πολύ λάθος τίτλος και πολύ λάθος promotion. Εγώ όταν άκουσα ορχήστρα και Helloween δεν μου ήρθε στο μυαλό μουσική βγαλμένη απο παιδικό soundtrack. Ειλικρινά στο I want out τι ακριβώς προσπαθούν να κάνουν? Να σκοτώσουν τον ύμνο του Kai?

Τεσπα καλή ακρόαση σε όσους το αντέχουν… Εγώ πάντως δεν τον άντεξα ειδικά μετά απο έναν δίσκο σαν το Gambling With The Devil περίμενα πολλά παραπάνω. [-X

μα δεν ειναι κανονικος δισκος τι λεμε τοση ωρα?περιμενες παραπανω πραματα απο ενα χαζο best of?κατσε να βγει ο δισκος με τα καινουρια κομματια κ τοτε θα δεις αν θα ικανοποιησει τις προσδοκιες σου…
συμφωνω με ολα αυτα που λεει ο rasputin…ειναι χαβαλεδιαρικο κ ευχαριστο…μεχρι εκει…σε μερικα κομματια γουσταρεις κ σε μερικα αλλα λες ‘κατσε να βαλω το original γτ ειναι απαλευτο’ …η σκεψη τους για αυτον τον δισκο παντως μαρεσε… :slight_smile:

Ναι καπως ετσι το εννοω και εγω…

Φυσικα οπως προειπα σε συναυλια περιμενω ή μαλλον απαιτω τις κανονικες εκτελεσεις, αλλα ειμαι ΟΚ με αυτο που ακουω στο δισκο γιατι ηξερα οτι δεν ηταν νεα κομματια αλλα κατι που εκαναν για χαβαλε να γιορτασουν τα 25 χρονια…Παντα ξεραμε οτι αυτο το συγκροτημα εχει μια ιδιαιτερη αισθηση του χιουμορ…

Τωρα και εγω περιμενω το νεο δισκο για να κρινω…Το τελευταιο ηταν καλο αλλα δεν ενθουσιαστηκα…Βεβαια εχει την κομματαρα ‘‘The Bells Of The 7 Hells’’ αλλα δεν επαθα την πλακα μου κιολας…

Have patience and take this cd in a funny mode…

Μα μονο στην πλακα μπορεις να το παρεις το cd, αν το δεις σοβαρα θα παθεις καταθλιψη… Δεν ξερω καλη η ιδεα, ειναι οντως κατι το διαφορετικο, αλλα τα περισσοτερα κομματια τα εχουν σκοτωσει… Και τα υπολοιπα ενταξει απλα ακουγονται, αλλα κανενα δεν μου αρεσει με αυτη την ‘‘μορφη’’. Τεσπα μαγκια τους για το ρισκο, αλλα διαφωνω με την υλοποιηση.

No #4 στην ελλαδα…πωτς γεγεν αυτο???8O…
http://www.helloween.org/hometop/139-the-ancient-greeks-are-in-the-know.html#article
Μπορει να ερθουν και για καμια acoustic συναυλια και δω:D

“θα πεσεις σε καταθλιψη”
“βιασμος των τραγουδιων”
“υμνος του Κai”

*αν πεφτεις σε καταθλιψη μ’αυτα το κομματια ετσι παιγμενα μαλλον δεν εχεις ιδεα τι σημαινει η λεξη καταθλιψη

*οχι βιασμος…πιο πολυ θα το ελεγα αιμομιξια, αφου τα κομματια ειναι δικα τους…παρακαλω πολυ οι αρμοδιοι για τετοιου ειδους μουσικα ζητηματα να κανουν κατι…αλλιως βλεπω τα επομενα κομματια των 'ελλογουιν να μην εχουν σολο(ζ).

ε ναι σκεφτηκε ο Γουεικαθ "ευκαιρια να του ξεσκισω το τραγουδι του παλιομ%$#…οταν ο Σεεπερς “βιαζε” τα κομματια των 'ελλογουιν γιατι δεν λεγαμε τιποτα?:lol:

τεσπα…γνωμες αυτες…

οφφτοπικ νομιζω:να πω ενα μεγαααααααααλο μπραβο στο παλουκαρι που πηρε συνεντευξη στο μετσαλ χαμμερ τον Γουεικαθ γιατι ηταν η καλυτερη συνεντευξη του που εχω διαβασει…και πολλα συν στον ιδιο τον Γουεικαθ για τις απαντησεις του…μεγαλωσε κ αυτος :(…ισως ειναι η 1η φορα που ξεστομιζει το ονομα Κισκε…

ΟΧΙ ΣΕ REUNION…
UP THE PUMPKINS!!!

Ωπα.Επι Scheepers οι Rays λεγαν Helloween κομματια γραμμενα μονο απ΄τον ιδιο τον Hansen…τεραστια διαφορα.

Αν μπορεις εσυ η καποιος αλλος να σκαναρει και να ανεβασει τη συνεντευξη του Βεικατ(οχι Γουεικαθ μωρε,δεν ειναι Αμερικανος:p)στο Χαμμερ θα ταν πολυ ωραια:)

ναι ρε το ξερω για το ποια κομματια ελεγε ο Σεεπερς (καλα το γραφω?:D) ηταν εκεινη η περιοδος που “εγω παιζω καλυτερα τα κομματια που εγραψα απ’οτι αυτοι οι μαλα%#@ (κανει να γραφουμε την λεξη?:p)” και “αντε ρε απο’δω που θα παιξουμε με το συγκροτημα τα τραγουδια που εγραψε ο μαλα$@%&” :lol::lol:

και νταξ ρε πως κανεις ετσι? εγω Γουεικαθ τον εμαθα Γουεικαθ θα τον πεθανω…:lol:

δεν μπορω να σκαναρω την συνεντευξη.Δεν εχω σκαν(Ερ) (ωραιο συγκροτημα καποτε) και ουτε το περιοδικο…ειμαι λαθραναγνωστης:lol:

η τελευταια του απαντηση ολα τα λεφτα…

για πε για πε

αντε θα προσπαθησω να αντιγραψω απο το μυαλο μου…

1. Δεν του αρεσε η παιδικη χορωδια στο I want out…

2. Θα ηθελε να μην ειχε διαλυθει το συγκροτημα τοτε με Χανσεν-Κισκε αλλα ηταν μικροι και εγωιστες.

και το τελος.
3) Θα ηθελε να μην κρινουν το αλμπουμ ασχημα οι οπαδοι αλλα να το δουν πιο χαλαρα, δεν προκειται να παιξουν χορευτικη μουσικη και ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΒΙΝΥΛΙΑ ΤΩΝ BEATLES ΚΑΙ ΕΞΥΝΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΠ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ :D:D

α και
4) οτι ειναι αστειο οτι ολοι οι μεταλλαδες θελουν να βγαλουν ενα ποπ αλμπουμ και ολοι οι ποπαδες ενα μεταλ αλμπουμ αλλα καταληγουν να ειναι ηλιθιοι (ετσι ενιωθε στην περιοδεια του Χαμελεοντα (για το οποιο ειπε “ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΙΣΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ”…))

αυτα…ελπιζω να σε καλυψα…πηγαινε και αγορασε το ρε…στηριξε την ελληνικη μεταλ σκηνη :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

Ρισπεκτ για το 2,σωστος γενικα και στο 3.

Δειχνει μετα απο χρονια να τα εχει ξεκαθαρισει καπως στο μυαλο του τα οσα εγιναν τοτε… Αλλα και παλι εμενα το Unarmed, αν και το ακουσα με χαλαρη διαθεση, δεν μου αρεσε… Δεν ειναι κανενα κομματι εστω ισαξιο (για καλυτερο δεν το συζηταμε) απο το κανονικο…