Τωρα ειδα το σοου απο Wacken (κάποιος το έχει ποστάρει μήνες πριν βέβαια). Keeper λέει
Ένας χρόνος απο τη Σόφια σήμερα, άντε να τους δούμε ξανά. Εδώ, εκεί, παραπέρα, αδιάφορο…
Τωρα ειδα το σοου απο Wacken (κάποιος το έχει ποστάρει μήνες πριν βέβαια). Keeper λέει
Ένας χρόνος απο τη Σόφια σήμερα, άντε να τους δούμε ξανά. Εδώ, εκεί, παραπέρα, αδιάφορο…
Τι λέει εδώ πέρα θα το προχωρήσουμε το μαγαζί καθόλου? Είχαν βγάλει επίσημη ανακοίνωση αυτοί, ότι κυκλοφορούν live cd/dvd από την περιοδεία.Ήταν να βγει Ιανουάριο.Ιούνιο φτάσαμε τίποτα.Και ούτε καν ενημέρωση.Μάλιστα εκείνο το announcement έλεγε ότι θα έμπαιναν και studio για νέο δίσκο.Για τον οποίο δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος προσωπικά.Αν κρίνω δηλαδή από εκείνο το χαζοχαρούμενο σινγκλάκι που είχαν βγάλει.Ξεπερασμένο 90s power που στα καλά τους γράφανε και στον ύπνο τους.
Τα σκατωσα στο κοπυ
Ανακοινωσαν οτι γραφουν ολοι μαζι
Ούτε κι εγώ . Και το λέω καθαρά από φόβο και όχι επειδή δεν το θέλω μιας και λατρεύω helloween
Καλύτερα να τα αφήσουν τα πράγματα ως έχουν . Υπάρχει το ενδεχόμενο να βγει κάτι πραγματικά καλό , δεν είμαι και απόλυτος …
απο υπολογιστη τωρα το κοπυ πιο ευκολο
Νέος live δίσκος & DVD/BLU-RAY τον Οκτώβριο!
To DVD/BLU-RAY, “United Alive”, θα περιλαμβάνει πάνω από 3 ώρες με στιγμιότυπα από τις συναυλίες στο São Paulo, στην Μαδρίτη και στο Wacken, συνεντεύξεις και bonus υλικό.
Ο live δίσκος, “United Alive in Madrid”, θα αποτελείτε από το show της Μαδρίτης (2 ώρες και 20 λεπτά) και 4 πρόσθετα τραγούδια από τις συναυλίες στο São Paulo, το Wacken, την Πράγα και το Santiago της Χιλής.
https://www.metalhammer.gr/news/item/34636-helloween-new-live-album
http://www.blabbermouth.net/news/helloween-to-release-united-alive-live-album-and-dvd-blu-ray-in-october/
Αναμενόμενο όσο και γαμάτο.
Το καινούριο single από το επερχόμενο live DVD/BLU-RAY “United Alive”:
Pumpkins United (Live at Wacken 2018)
Έχει επίσης ανακοινωθεί το track list του CD:
CD 1
CD2
CD3 (bonus)
και του DVD/BLU-RAY:
Το Official Trailer του “United Alive” με μικρά αποσπάσματα από I’m Alive, Dr. Stein, Future World, Ride The Sky, κτλ
Δεν ξέρω πόσες φορές ανατρίχιασα σε 3.49…
Ρε φέρτε τους Ελλάδα ένας ρε
Τι μαγική βράδια είχαμε ζήσει τοτενες
Το δεύτερο single από το επερχόμενο live DVD/BLU-RAY “United Alive”: HALLOWEEN
Για την απόδοση του κομματιού no comments, το video editing όμως είναι χάλια κατά την γνώμη μου
Το I Want Out μόλις απέκτησε πολύ διαφορετικό context μετά την τελευταία σεζόν GoT.
Όχι αν και θα πρεπε
There is magic in the air…
Έπος!
είναι πολύ κρίμα που δεν τους έφεραν Ελλάδα , η αίσθηση της ζωντανά παιγμένης απόδοσης δεν “φαίνεται” στο βίντεο