Helloween

Kiske παλι σε ΜΕΤΑΛ?! Ε ΠΕΘΑΙΝΩ!

Πιο μεταλ ρε,στο κλασικο νεο του υφος θα ειναι λογικα η μπαντα.Δε λεει κατι για μεταλ:p

Sorry αλλά πότε έφυγε από το metal?

Oταν δηλωσε ο ιδιος πως δε νιωθει μερος του.Αλλο οι guest εμφανισεις σε Avantasia και τα λοιπα…

Ακριβώς επειδή τον βλέπω συνέχεια σε metal δίσκους, γι’ αυτό απόρησα:p

βασικα, εχει δηλωσει οτι του αρεσει το κλασσικο metal, αλλα ξενερωσε με την αρνητικοτητα που παρουσιαζει το ειδος, τον σατανισμο κ.τ.λ.
ετσι ειπε σε συνεντευξη στο hammer.
ακομα σεβεται και γουσταρει maiden κ.τ.λ.

O Κiske εχει απορριψει γενικοτερα το metal,μη ξεθαψουμε δηλωσεις τωρα.Απλα καποιες φορες πηγε να τα μαζεψει,αλλα μεχρι και δηλωσεις για τους οπαδους τη εχει κανει.Αν και καποια στιγμη τον βλεπω να ξαναχωνεται…

οταν η πεινα παρουσιαστει…:lol:

Πείνα? ο Kiske? Για κουνα το κεφάλι σου…:lol:
Ευτυχώς που μερικοί δεν έχουν ιδέα με το τι ασχολείται μια απο τις καλύτερες φωνές στην μουσική που όλοι αγαπάμε.

Το απορρίπτω δεν είναι σωστή λέξη εκτός αν θεωρείς τους Avantasia ή Revolution Renaissance, pop. Το δεν θέλω να τραγουδάω σε metal γιατί δεν με εκφράζει έχει μεγάλει διαφορά. Ξέρεις το να τραγουδάς σε φίλους και σε κομμάτια που σου αρέσουν δεν σε κάνει και θαυμαστή του είδους. Τραγούδησε αυτά που ήθελε όταν το ήθελε και τώρα τραγουδάει αυτα που θέλει επείδη είναι δικαίωμα του να διαλέξει τι του αρέσει πλεον να τραγουδάει. Οπάδους έχει και πάντοτε είχε αλλα σίγουρα έχει και στενόμυαλους με παρωπίδες στα αυτιά τους στους οποίους έκανε τις πολύ σωστές δηλώσεις του. Δεν θα ασχοληθώ με αυτά αλλά ένα πράγμα θα πω που είχε απόλυτο δίκιο. Δεν μπορείς να επιβάλεις στον άλλον τι θα τραγουδήσει. Αμα δεν γουστάρεις μην το ακούς. Δεν σε ανάγκασε κανεις. Αλλα δεν μπορείς να καταστρέφεις πίσω απο ένα pc την μουσική του με δηλώσεις επειδή πολύ απλά δεν άκουσες αυτό που ήθελες. Το ότι θέλεις να ακούσεις να τραγουδάει ΜΟΝΟ pοwer metal δεν πάει να πει πως αυτο πρέπει να γίνει για τα ικανοποιήσει τα δικά σου θέλω… Δλδ άμα τον ήθελαν όλοι στα μπουζούκια έπρεπε να τραγουδάει Μητροπάνο? 8O: lol:l Τέσπα πάντως όποτε θέλει να τραγουδήσει και power πάλι(Edguy - Judas In The Opera, Revolution Renaissance, Tribuzy - Absolution) θυμίζει σε αυτους τους άσχετους στο είδος ότι μια είναι η φωνή που καθόρισε το ευρωπαΙκό power metal.

Ενταξει, πως κανετε ετσι ρε παιδια, δεν ειναι και ο Kai Hansen.

Εντάξει δεν τον είπα και νονό του Power metal 8) απλά βοήθησε και αυτός στο να χτιστεί μια σχολή… Άλλωστε και ο Kai το έχει πει 8)

Δε γουσταρει το μεταλ,δε θα παιξουμε με τις λεξεις.Κατω απο τα news εγραψα οτι το ποσταρα μονο και μονο επειδη αναφερει το τουρ=γουσταρω να δω απειρα Kiske live=μπορει να θελω να ξαναγυρισει στις ριζες αλλα επειδη τον λατρευω και ξεχωριστα σα Kiske,σα φωνη,με τη πρωτη ευκαιρεια θα θελα πολυ να τον δω ζωντανα.Ολα τα αλλα που λες για προσπαθεια καταστροφης* της μουσικης πισω απ’το pc ειναι παπαριες μεγατονων και υπερβολες,ο τονος μου δεν ηταν καθολου επικριτικος για τον Μιχαλακη,μια αληθεια ειπα(και γενικα να το λες γι’αυτους που κανουν συνεχεια flaming,υπερβολη ειναι).Δε γουσταρει εδω και καιρο μεταλ,γουσταρει πολυ τα φραγκα(οπως οι περισσοτεροι αλλωστε),ενταξει δε παιζει προβλημα.Δεν υπαρχει helloweenανθρωπος που να μη χωνευω.Εδω και τον Weiki,τον κρυφοσυμπαθω ασχετα αν θελει ξυλο για μερικα πραγματα:p

Παντως αν σε μερικα χρονια τον…εκφρασει παλι η μεταλ μη ξαφνιαστεις ε:)

Metal_Laws οχι επι ματαιω το ονομα Του αγορι μου:p

*και συ εδω λαθος λεξη μαλλον χρησιμοποιησες.Λογικα ισοπεδωσης-μηδενισμου ηθελες να πεις

Οταν δεν γουστάρεις κάτι δεν τραγουδας απλά. Και όταν έχεις κάποια σχετική επιτυχία εκτός χώρου δεν συνεχίζεις να κάνεις guest σε metal τραγούδια. Δεν συμφωνώ με το ότι δεν γουσταρεί το metal απλά δεν είναι μέσα στο χώρο του metal. Άλλωστε ποτε δεν ήταν και ο ίδιος το έχει παραδεχθεί. Δεν νομίζω τα κομμάτια του στα Keepers να έκανα τους Helloween αυτό που είναι. Δεν σου είπα ότι έκρινες αλλά μερικές λέξεις παρεξηγούνται.
Σίγουρα δεν περιμένω απο τον Kiske να κάνει την διαφόρα στο metal. Ποτέ δεν την έκανε μόνος του και ποτε δεν θα την κάνει γιατί όπως είπα και πριν δεν είναι ο χώρος του. Δεν είναι ο κλασικός μεταλλάς πως να το κάνουμε… Απλά έχει φωνάρα.
Άμα γούσταρε τα φράγκα θα πήγαινε στους Angra, Gamma Ray, Stratovarius, Revolution Renaissance κ.ο.κ Νομίζω να ξέρεις ότι όλοι αυτοί του έχουν κάνει πρόταση; Ή μήπως βγάζει παραπάνω με τα solo του;
Υπερβολές για τα άλλα δεν είναι γιατι είπα για ποιο λόγο τα αναφέρει γιατι θα αρχίσει πάλι καθε βαρυμεταλλάς και θα λεει τα δικά του. Εγω συμφωνώ με αυτά που είπε και κακώς έμεινε στους Helloween μετά τα Keepers και πήγε να αλλάξει την πορεία της μπάντας μαζί με τον Weikath. Ο Hansen σαν γνησιος τα μάζεψε και έφυγε πάνω στην επιτυχία. Άλλα έλα που ήταν ο μόνος γνήσιος poweras όπως το απόδειξε με τους Gamma Ray. Όσο για τα μετα-hansen PBGA και Chameleon άμα δεν είχαν βγει μπορεί να μην συζητάγαμε καθόλου για την πορεία του Kiske. Έτσι είναι φίλε μου κάποιος έπρεπε να πληρώσει τα σπασμένα… O Weikath είχε ήδη την λύση (για δες τα special thanks του chameleon που γράφει ένα ονοματάκι andi deris) και έπεισε και τους άλλους (Grapow, Grosskopf) για το ποιος ήταν το πρόβλημα.
Γιατί όχι να μην εκφραστεί τι έχει το metal σπυριά; Δεν θα μου φανεί καθόλου παράξενο στο μέλλον να γίνει αυτό αλλά δεν το βλέπω για τώρα να γίνεται σιγούρα όχι όταν θα είναι άφραγκος… Μπορεί κάποια στιγμή μπορεί και όχι. Δεν με καίει να σου πω την αλήθεια.

Για ποια λέξη λες;

Ενα μεγαλο +1 για τα bold καταρχας.Μεγαλες αληθειες και συμφωνω με οσα προσθετεις κι εσυ.

Τωρα για τη πρωτη προταση,απλα θα παραθεσω ενα αποσπασμα συνεντευξης που λεει σε μια μικρη σουμα τη γνωμη του.

Why are you so reluctant to use heavy guitars?
Because it detracts from the art. It is just like the choice to talk to someone, or to shout. Both ways of communicating get the message across, but talking is so much more dignifying than shouting. Nowadays I am less impressed by most artist in metal.When you are young you are impressed by every metal band that is loud, but there’s just so little to it

Παρε και ολη τη συνεντευξη να δεις οτι αντικειμενικα ειναι ισοπεδωτικος κι αυτος ωρες ωρες.

Εγω παλι μεχρι που το’χω ονειρευτει:roll:

[QUOTE=pumpkin;712225
Why are you so reluctant to use heavy guitars?
Because it detracts from the art. It is just like the choice to talk to someone, or to shout. Both ways of communicating get the message across, but talking is so much more dignifying than shouting. Nowadays I am less impressed by most artist in metal.”
[/QUOTE]

Βασικά σε πιστεύω δεν χρειάζεται να δίνεις site. Tα ξέρω αυτά αλλά το heavy νομίζω έχει διαφορά απο το distorted ελπίζω να μην το παρεξήγισες. Σίγουρα στους Helloween δεν ήταν το heavy παίξιμο του kai-wei (στα Keepers) αλλά το δίδυμο ingo-markus που έφερνε όλο τον όγκο και την πώρωση. O Kai και ο weiki απλά κεντούσαν με τις κλασικές επιρροές του πρώτου. Ο Ingo και Markus τα ισοπεδώναν όλα… Πόλεμος. Όγκος. 8O Απλά τέλειοι.
Όσο για το Kiske θα σου πω ότι heavy για αυτόν ήταν το ομόνωμο των Supared. :lol: Σκέψου τι θεωρούσε heavy αυτός. Το έκανε και αυτό και έφαγε τα μούτρα του. Με λιγά λόγια είναι σαν να του σφυρίξαν φίλε δεν κάνεις για heavy και στράβωσε. Άσε που τα heavy κομμάτια στο πρώτο του δίσκο (Instant Clarity) όλα είχαν μέσα στην σύνθεση Andrian Smith ή Kai Hansen.

Και εγώ το έχω ονειρεύτει αλλά λείπει δυστυχώς ένας και αυτός δεν ήταν όποιος και όποιος.

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο για την λέξη. Πολύ καλύτερα ταιριάζει η λέξη ισοπεδωση-μηδενίσει τη μουσική του πίσω απο ένα pc.

:cry:

Θα πεφτε πολυ κλαμα παντως σε πιθανο reunion,ακομα και με drummer καναν Kusch(ο οποιος τεχνκα ειναι ο αρτιοτερος drummer των helloween εβερ,αλλα σε παιξιμο με ψυχη κανεις δε φτανει τον Ingo:() η και τον Loeble ακομα ακομα…

Βασικα Kai-Weiki-Markus-Kusch.Ανεβαινουν,παιζουν ολοκληρα ep+walls.Ανεβαινει μετα και ο Μιχαλακης,παιζουν ολοκληρα τα 2 keepers και μετα πεθαινουμε ησυχοι:p

Πες και μια τη γνωμη σου για την deris era btw.

Συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν χτυπάει κανείς σαν τον Ingo. Δες το τελευταιο DVD των Helloween πόσο σφιγμένος είναι ο Loeble στο Eagle Fly Free. Σιγά ρε φίλε θα σου φίγει καμία… :lol:
Ήξερε τι χτύπαγε ο τύπος. Ναι ωραία και ο Kusch ήξερε αλλά πολύ Cozy Powell ρε φίλε. Ο Ingo ήταν original. Για να μην παρεξηγηθώ δεν λεω ότι ήταν καλύτερος απο των Cozy αλλά ήταν ξεχωριστός. Δεν ξεχνάω το πυροβόλημα μετά τα solos στο How Many Tears απο το Live In The UK για να μην μιλήσω για την ερμηνεία του Kiske. Ax :cry:
Βασικά είχα δει την περιοδεία Keepers Legacy (βάσικα όλες των Helloween εδώ) και μπορώ να πω ότι το να ακούς τέτοια κομμάτια live σε κρατάνε ακόμα παρά το κάργα delay που είχε ο Deris στην φωνή :slight_smile:
Deris ε? Μας τα χάλασε πάλι ο Weiki γιατί το κομμάτι Dark Ride θα μπορόυσα να το βάλω κοντά στους ύμνους Halloween, Keeper of the 7 Keys αλλά αμέσως πέταξε έξω grapow-kusch… Μήπως ζήλεψε ο Weiki που το έγραψε ο Grapow και στράβωσε? :smiley: Keepers Legacy δεν το συζητάω χωρίς Kiske-Hansen. Ωραία τα King for a 1000 years, The invisible man, My life for one more day αλλά όχι ύμνοι.
Το τελευταίο album (Gambling with the devil) μπορεί να μου αρέσει περισσότερο. Είναι heavy :wink:
Οι Helloween χωρίς Deris δεν θα υπήρχαν σήμερα. Ο Weikath έχει ξεχάσει να γράφει κομμάτια απο το πολυ Marlboro. :-s

αχαχαχαχαχαχα ισχυει ισχυει:lol3::lol3:

Καλα εκεινο το line up θα μπορουσε να κανει παπαδες.Και που τους εδιωξε ο κομπλεξας,αυτοι στα τετοια τους.Τσουπ να σου δισκαρα με Μasterplan!Τον ξεφτυλισαν τον Weiki βασικα,το υπερμετριο Rabbit με το Masterplan βγηκαν την ιδια χρονια.

Ναι,το ομωνυμο του TDR ειναι οντως επος.Γενικα ειναι δισκαροδισκαρος,αυτο και το time of the oath ειναι ο,τι καλυτερο εχει να δειξει η deris era για μενα.Μονο για το King for a 1000 years διαφωνω,εγω το θεωρω επος με τα ολα του!

Και μπραβο και για τη προτελευταια προταση,γιατι εχει ακουσει κι αυτος παααρα πολλα.

Και μεταξυ μας,στο θεμα της εμπνευσης και τον Kai τον εχει πειραξει λιγο το παφα πουφα ε,χαχαχα.Αααααλο φουγαρο απο κει.Χαρακτηριστικη στιγμη στο dvd που ανοιγει τη βαλιτσα και βγαζει κατι κουτες με τσιγαρα:lol: