O Deris έχει ακούσει γιατί όλοι περιμένουν ένα Keepers Part III. Κομπλεξικοί. Εγω πάντως σίγουρα προτιμώ τον Deris απο το τίποτα. Γουστάρω να βλέπω Helloween live και ας είναι μόνο δύο απο το original keepers lineup. Όταν μιλάμε για τον καλύτερο δίσκο κατ’εμέ σου αρκεί να τον βλέπεις και μισό. Όσο για τα καινούργια δεν περιμένω κάτι απλά μου αρέσει να τους ακούω. Απλά πρέπει να καταλάβουν μερικοι ότι δεν γίνεται να είσαι συνέχεια στο top… Μακάρι να γίνοταν αλλά δεν το έχει καταφέρει καμία μπάντα αυτό. Ακόμα και να υπάρχει κάποια πάντα θα υπάρχουν δύο πλεύρες. Τρανό παράδειγμα και διάφορα δημοψίσματα… Best album of the year - Metallica - Death Magnetic, best dissapointment of the year - Metallica - Death Magnetic
Eτσι ετσι!Μα μη το παμε μακρια,κοιταω το nick σου και μου ρχονται οι Angra,οι οποιοι αντιστοιχα ειχαν τη χρυση τους εποχη με Matos αλλα ο Falaschi πηρε τη σκυταλη και τα πηγε μια χαρα(με αποκορυφωμα την υπερδισκαρα Temple of Shadows.).Κι εκει αντιστοιχα γκρινιαζουν καποιοι για το τοτε και το τωρα.Αλλα το ποταμι παει μπροστα,πως να το κανουμε:)
(Ριξε και τη φηφο σου εδω btw http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=3749&page=16&highlight=helloween+album)
Παλιά έτσι είχαμε ονομάσει την πρώτη μπάντα που έπαιζα και είχα με εναν φίλο μου πριν καμια 10αρια χρόνια. Έπαιζε μπασο αλλά μόλις μου είχε ανακοινώσει το όνομα είπα αμέσως Angra και το έπαιζε δεν τους ξέρει μέχρι που μου το παραδέχθηκε μετά απο χρόνια. Φοβερή φωνή Matos και μου αρέσει και το solo album του (έχει μια κομματάρα letting go που μου αρέσει πολύ). Ναι κρίμα που γνωρίζουν μονό επιτυχία στην Βραζιλία. :-k Αν δεν πάει μπροστά δεν έχει μέλλον αυτή η μουσική… Όπως ανέφερες και εσύ έτσι είναι το σωστό.
πάουερ μέταλ συζητήσεις. πάνε χρόνια από τις τελευταίες σοβαρές.
αλλά φίλε angelcry και μόνο για το nick είσαι συμπαθης.
οι Angra θα είναι πάντα η αγαπημένη μπάντα των εφηβικών χρόνων.
καλά τα λέτε σε κάποια επιμέρους σημεία που διάβασα.
Εχει καταντήσει γραφικός ο Kiske. Απορίπτει το μεταλ αλλά οταν έχει ανάγκη κανα φράγκο επιστρέφει.
Σου δίνει την εντύπωση οτι για την αποτυχημένη προσωπική του καριέρα φταίνε οι μεταλάδες… οι οποίοι είναι και οι μόνοι που αγοράζουν τα cd του. Δεν μπορεί να καταλάβει οτι τα προσωπικά του αλμπουμ είναι κάτω του μετρίου ανεξαρτήτως μουσικής κατεύθυνσης.
Αν θέλει να κατηγορήσει κάποιον για την αποτυχία του ας κατηγορήσει τους ποπ-ροκ οπαδούς που δεν τον
στηρίζουν. Αλλωστε σε αυτούς απευθύνεται πια ως μουσικός.
Αν δεν υπήρχαν τα πνευματικά δικαιώματα απο τα αλμπουμ των Helloween θα ήταν τελείως άφραγκος… αλλά δεν το εκτιμάει αυτό.
Ούτε πιστεύω να έδινε συνεντεύξεις σε ροκ-μεταλ περιοδικά αν δεν ήταν ο πρώην τραγουδιστής των Helloween.
Δεν επέστρεψε ποτε απλά τραγουδάει εκεί που του αρέσει οταν το θέλει και άμα το θέλει. Έτσι πρέπει άλλωστε απο τέτοιες φωνές που βοήθησαν στο να χτιστεί όλος ο χώρος του ευρωπαΙκου power metal He is the one για μένα και ότι και να λένε οι δήθεν οπαδοί του χώρου μόνο γέλιο μου προκαλούν… Όσοι έχουν ακούσει Place Vendome δεν νομίζω να τον κατήγορησαν στον χώρο του melodic rock και aor. Ίσα ίσα κιόλας τον αποθέωσαν. Και σίγουρα οι Place Vendome δεν έχουν καμιά σχέση με power… A και δεν νομίζω να έπαιξε ποτέ pop ο Kiske… Και βέβαια πρέπει να έχει το μερίδιο απο όσα του αναλογούν απο τους Helloween γιατί είχε και αυτός το μέρος του σε αυτά. Δεν καταννοώ γιατι το αναφέρεις αυτό μιας και ο ίδιος δεν έχει απορρίψει αυτή τη περίοδο και αναφέρει ότι όσο ο Hansen ήταν στην μπάντα ήταν τα καλύτερα χρόνια του στους Helloween. Τώρα μετά απο όλα αυτά μπορώ να πω ότι αρκετοί ξένισαν με τον Mr. Weikath όχι μόνο Kiske (βλεπε Grapow,Kusch). Όσα για τα περιοδικά χάρη κάνει μήπως και αγοράσουμε κανένα και διαβάσουμε κάτι αξιόλογο και όχι της μόδας. :lol:
Συγκρότημα από αυτά που αγάπησα μικρός.
Ειδικά τα Τείχη της Ιεριχούς και οι δύο πρώτοι κλειδοκράτορες μας είχαν τρελλάνει (και ακόμα το κάνουν).
Ο 3ος κλειδοκράτορας (αν και όχι ισάξιος των 2 προηγουμένων) και το τζογάρισμα με τον κερατά, δείχνουν ότι είναι σε καλή φόρμα.
Και η σκοτεινή βόλτα κάτι έλεγε
Τα πιο προσφατα ανεφερε,θελοντας να σχολιασει το ποσο καλα συνεχιζουν να τα πηγαινουν:wink:
Περιμενουμε και ενα anniversary album μεσα στο 2010:)
Φυσικά και ήταν μια ωραία βόλτα! Αλλά με πρόλαβε ο pumpkin:
Δηλαδή??Πως το εννοείς το anniversary?
Καινούργιο album ή κανένα compilation?
Δεν ειναι ακομα γνωστο τι φαση θα ειναι,στο φορουμ τους παντως ακομα πιθανολογουν.Πιο πολυ για φρου φρου κι αρωματα το κοβω,ας ελπισουμε να χει και κανα καινουριο κομματακι:p
Βγάλτε κανά σοβαρό δίσκο ρεεεε
o kiske ειναι απο τους 3 καλυτερους μου τραγουδιστες τα keeper θεοκλασσικα αλμπουμ…τους εχω δει με deris κριμας δεν μου αρεσαν πολυ…εφταιγε και ο χωρος ARK αλλα αν παιχτει reunion παω και εξωτερικο να τους δω…:D:D
Kαλα όλα αυτά αλλά συγνώμη κιόλας, οι Helloween μήπως είναι ένα συγκρότημα που κάποτε είχε βγάλει ένα αλμπουμάκι που το έλεγαν…
Πως το έλεγαν? Που να το θυμάμαι μεγάλος άνθρωπος ήταν και κομματάκι ασήμαντο, το δύστυχο.
Α ναι θυμήθηκα, Walls of Jericho το έλεγαν αλλά δεν είχε και κανα σπουδαίο κομμάτι για να συμπεριλάβουν στο Best of. Και τι να έβαζαν, Ride the Sky? Heavy Metal (Is the Law? Guardians? ή αυτο το ανεκδιήγητο How Many Tears? Απο τότε δύο τέτοια την ημέρα γράφουν τα παιδιά, έχει καταντήσει μονότονο.
Για να μην πάμε και στο άθλιο Ep με το οποίο μας συστήθηκαν…
Cry for Freedom και Victim of Fate ρεεεεε!!!
Tα πα και γω πιο πανω…νταξει οσο WEIKI και να σαι,ε του πουστη ρε γαμωτο επετειακο ειναι…αμα δε θες να βαλεις κομματι κανονικο,ξεκινα το αλμπουμ τουλαχιστον με το “walls of jericho”,μια αναφορα στο ξεκινημα της μπαντας,κατι.Ντροπη.Ο μονος τροπος να το σωσει ειναι αν μεσα στους guests ειναι κι ο Kai(επιβαλλεται.-)
Starlight και μετα ολα τ’αλλα.Δεν υπαρχει αυτο το κομματι,στο προσωπικο top 3 μου,μπορει και το αγαπημενο μου8)
Και τα τρία, τι λέμε τώρα…
Παρτε και τα τωρινα μου top 10 απο τις 2 eras:
1)How Many Tears
2)March of Time
3)Starlight
4)Halloween
5)Ride The Sky
6)Keeper of the Seven Keys
7)Eagle Fly Free
8 )Twilight of the Gods
9)Victim of Fate
10)A Tale That Wasnt Right
(Με I Want Out τους εμαθα,λεω να το αφησω απ’έξω,ειναι κατι ξεχωριστο:p)
1)Kings Will Be Kings
2)The Dark Ride
3)Salvation
4)Power
5)Sole Survivor
6)The King for a 1000 Years
7)lBefore the War
8 )Where The Rain Grows
9)A Million To One
10)Back Against The Wal
Former HELLOWEEN vocalist Michael Kiske has teamed up with Dennis Ward (bass) and Kosta Zafiriou (drums) of Germany’s PINK CREAM 69 in a brand new project dubbed UNISONIC. Swiss guitarist Mandy Meyer, who has previously played with ASIA, GOTTHARD and KROKUS, completes the group’s lineup.
μπλα μπλα μπλα
In the summer of 2010, UNISONIC will hit the festival stages all over Europe. Dates in other territores are also planned.
Στα σιγουρα πλεον,Μιχαλακης ξανα στο σανιδι:yahoo::yahoo::yahoo: