Helloween

Αντε με το καλο κι απ’τα μερη μας :papas:.

Και με Ελληνα ντραμερ. =D>

Πείτε στο παιδί, ότι το συγχωρούμε και ότι τον περιμένουμε. Η επιστροφή του (μεγάλου) ασώτου…

ο deris ειναι φωναρα και τρομερος συνθετης. αμα δεν ηταν αυτος ειλικρινα δεν ξερω τι θα καναν οι helloween μετα το chameleon (το οποιο μ αρεσει, απλα δεν ειναι power metal). τωρα μια περιοδεια οπου θα περναν μερος kai και kiske θα ηταν απλα ονειρωξη. το best of που θα βγαλουν μου φαινετε ελειπεστατο. αυτη η ξεφτιλα να μην παιξουν εστω τα keeper of the seven keys και halloween ολοκληρα και κανουν medley me to king for a thousand years, οσες ορχηστρες και να βαλουν δεν μ αρεσει. και κατι αλλο. τοσα χρονια οι helloween δεν μπορει να βγαλαν μονο 11 τραγουδια που πανε για best of. μπορω να σκευτω τουλαχιστον 50. λετε ομως να παιζει τιποτα με τις εταιριες και τα δικαιωματα?

τσουκου.

Το γνωστο παιζει

εχει 2 μερες που καιγομαι ακαταπαυστα με τα Keepers…Κισκε <3

Εχει ψιλοστρωσει μωρε η φωνη του. Αν πετυχεις κανενα βιντεο με live απο το eagle fly free θα δεις ποσο ζοριζεται για το μισο βιμπρατο που ο κισκε εβγαζε ανετα ξερωγω… Νομιζω τωρα ειναι καπως καλυτερα, μαλλον θα εκανε κανα μαθημα:lol:
Δεν μπορω να κρινω αντικειμενικα, ειμαι φανμποησα :!:

Και πολυ αργησες.
Ολη η αληθεια ειναι στο δευτερο keeper:D

Χμμ εγω προτιμώ το πρώτο :wink:
Καλύτερη παραγωγή, πιο καθαρός ήχος και Kai στον έλεγχο κιθάρας… Τι άλλο να πεις?

Σου εχω 5 αντιπαραδειγματα.
Eagle fly free
I want out
March of time
Dr Stein
Keeper of the seven keys
:stuck_out_tongue:
Μεσα στα αγαπημενα μου power κομματια ever. (Btw, αγαπω το nick σου :))

Λοιπόν θα σου πω και εγω πέντε να το κάνουμε poll :smiley:

Future World
A little time
I’m Alive
A tale that wasn’t right
Halloween

Κρίνοντας απο το Live in the UK κομμάτια σαν το A little time (κομμάτι για headbanging) και Future World είναι δυναμίτες… To Power στο μεγαλείο του… Εεε απο διάφορα bootlegs ακούς και το Α tale that wasnt right και σου σηκώνετε η τρίχα. http://www.youtube.com/watch?v=UKA9f0QNG2g Το I’m Alive must για open track με τα solos και την δίκαση να σε χτυπάνε ανελέητα http://www.youtube.com/watch?v=Jdu-Qk7wUXw

Πλάκα πλάκα σήμερα λεω Keepers Part I αλλά αύριο μπορεί να σου πω το Part2. :stuck_out_tongue:
(καλό και το nick :slight_smile: )

Συνειδοτοποιω οτι δεν γινεται να μεινεις στενοχωρημενος κ χωρις ορεξη μετα απο ακροαση οποιουδηποτε κομματιου απτα Keepers…GRAB YAR MASK AND DAAAAAANT BE LAAAT

Στους πέντε λόγους που συνηγορούν υπερ του Pt1 να προσθέσουμε και τον 6ο:
Twilight of the Gods

Πάντως αν είχε βγεί σε διπλό, θα μιλάγαμε ίσως για την καλύτερη διπλή κυκλοφορία έβερ…

πιστευω πως το 1 έχει καλύτερες επιμέρους κορυφές, ενώ το 2 υπερτερεί ως σύνολο.
οι διαφορές είναι οριακές φυσικά.

angelcry έτσι είναι γενικώς φοβάμαι. από δείγμα κρίνουν οι περισσότεροι δυστυχώς. ακόμα και όταν έχει βγει ο δίσκος.

Tα I Want Out και Eagle Fly Free του part II δεν τα αγγιζει κανενα τραγουδι απο το part I.

Χαχα ρε καμένε τα March Of Time και το ομώνυμο είναι πολύ πιο πάνω(αν και τα 2 είναι υπερκομματάρες)

Βασικα τωρα θα εκανα edit για να συμπληρωσω και το March Of Time. :slight_smile:

Τα είπαμε ρε παιδιά, δεν τα είπαμε? :p:p:p:p

Και εγω θεωρω το Keeper Of The Seven Keys Part II, καλυτερο του Ι σαν συνολο, αν και ειναι πολυ κοντα σε αξια και ποιοτητα, οπως και σε υπερτραγουδαρες…

Χο, οι ψηφοι υπερ του II μαλλον υπερτερουν. Νιανιανια angelcry!
Btw για κανενα τουρ των κολοκυθων ξερουμε; Κατα καλοκαιρι μερια.

Ας τους φέρουνε το Μάη!