Helloween

που θα δίνει η Ουρανία εε…καλή φάση έτσι για σπάσιμο:roll:
πάντως δεν ευχαριστήθηκα το προηγούμενο live, δεν ξέρω, μόνο σε κανά festival να τους πετύχω ή άμα έχουν κανά καλό support.

Now playing: Psychotic Waltz - Hanging On A String
via FoxyTunes

Ε εξω θα περασουν κατα πασα πιθανοτητα εν οψει του καινουριου αλμπουμ. Θα παμε εννοειται ε? :stuck_out_tongue:

Η φαση ειναι οτι πρωτα με τσιτωνει ο ενας που λεει για Μαη, και μετα ο αλλος με λεει Ουρανια.

Το μαλλον μου άρεσε… Ποτέ δεν ξέρεις :wink:
Δεν έχει ακουστεί τίποτα για tour ακόμα… Έχεις δει τα κολοκυθάκια ποτε live?

μμμ… νομιζω οτι σε αυτο το δημοψηφησμα ο derris βγαινει για πλακα εκτος!!!

αποψη μου…

Στα ξεχωριστα “Vs” παντως με αντιπαλο τον Kiske,Κai και Deris εχουν παρει τις ιδιες ψηφους.

Μαλλον 3ος θα βγαινε αλλα οχι με μεγαλη διαφορα.Δε θα του αξιζε τοσο μεγαλη διαφορα βασικα:)

πολυ γαματη μπαντα με κατι “κοιλιτσες” στα αλμπουμ τις (βλεπε εποχη μετα απο keeper pt2.) και το keeper pt.1 ΑΝΕΤΑ ο καλυτερος της δισκος…απο τα λιγα που εχω ακουσει το καινουργιο μαλλον θα ειναι απογοητευση…πρωσοπικα ακουω ανετα ολα τους τα αλμπουμ μεχρι το keeper 2…μετα δεν την πολυπαλευω μεχρι το dark ride…μετα ετσι και ετσι :stuck_out_tongue:
ισως επειδη ανεβηκαν τα στανταρ με τις αρχικες τους δισκαρες

κατα τη γνωμη μου παντως ο derris ειναι πια χαμηλα απο τον kai… απο τον kiske δεν το συζηταμε καν!!!

Σεβαστη η αποψη σου…η δικη μου ειναι οτι αυτος ο οποιος ειναι εκτος συναγωνισμου ειναι ο Kiske! Απο τους αλλους δυο προτιμω σιγουρα τον Deris αλλα ετσι κι αλλιως η διαφορα απο τον θεο ειναι χαωδης!

Ακουσα προχτες μετα απο πολυ καιρο το Walls Of Jericho και δεν εχω ακουσει τιποτα αλλο εδω και 3 μερες, εκτος απο 5-6 σκορπια τραγουδια… Τι ΔΙΣΚΑΡΑ ειναι αυτη… Γουσταρω τρελα Kai και με αυτον οι Helloween ηταν μπανταρα…

Δισκαρα το Walls Of Jericho αλλα η φωνη του Kai τοτε ηταν για κλαματα…Ενω τα δυο Keepers ειναι αψεγαδιαστα!Αν και ο Kai Hansen ηταν ο κινητηριος μοχλος των Helloween, δε θα ειχαν φτασει ποτε εκει που εφτασαν χωρις τον Michael Kiske

Ρε ποζερα δε μετραει παντα η “σωστη” φωνη και το ευρος.Οι speedοpowerιλες σαν των πρωιμων Helloween δε χρειαζονται κανα αηδονι.Το νευρο,οι τσιριδες,η αλητεια και η χροια της φωνης του Kai τοτε δεναν αψογα με τον ηχο των Helloween και το αποτελεσμα ηταν ακρως καβλωτικο.Σου βγαζει ενα τσαμπουκα απιστευτο ρε παιδι μου…

Πχ ακου αυτο

και μετα αυτο

Οσο κι αν απο τεχνικης αποψης ο Μιχαλακης τον παταει κατω,αυτο που βγαζει ο Kai δε μπορει να το βγαλει ο αλλος.Για μενα εννοειται οτι με μια καλυτερα τεχνικη φωνη στυλ Kiske, ep+jericho θα χαν συνολικα χειροτερο αποτελεσμα.Πολυ καλοι δισκοι θα ταν και παλι αλλα με Kai στα συγκεκριμενα κλαιω.

Για τη τεραστια συμβολη του Kiske(κυριως λογω Της Φωνης γιατι συνθετικα δεν ηταν απο τους πρωταγωνιστες στα Keepers)συμφωνω εννοειται.

:thumbup:
Ξερεις απο καλο λαδι.
Victim of fate, how many tears και δε συμμαζευεται.

κοπελιά, το victim of fate δεν είναι κομμάτι του walls of jericho :stuck_out_tongue:

Η παλια γνωστη ιστορια… :stuck_out_tongue:
Εγω κατεβασμενο το ειχα ως ΓΟΥΟΛΖ ΟΒ ΤΖΕΡΙΧΟ. Δεν με νοιαζουν τα EP και τα παρεμφερη. Εγ ως κομματι του WoJ το γνωρισα :frowning:

Εντωμεταξύ,το αργό μέρος του Victim of Fate είναι τόσο σκοτεινό…Black Metal και πίπες!:stuck_out_tongue:

μάλλον κατέβασε την έκδοση του walls που έχει και το helloween ep μέσα. εννοείτε πως συμφωνώ με pumpkin περί kai.

Και εγω θεωρω τα τραγουδια του ep ως ‘‘walls of jericho τραγουδια’’.
Ετσι κιαλλιως, ep και album κυκλοφορει πλεον ενιαιο με τα τραγουδια που βρισκονταν στο ep να ειναι στην αρχη και μετα συνεχιζει με τις σαλπιγγες και το ride the sky. Oποτε no big deal.:wink:

Kαι εννοειται οτι τα τραγουδια αυτα ακουγονται σωστα μονο με hansen στο μικροφωνο. 8)

Θα συμφωνησω με το οτι ο καθε τραγουδιστης εχει τα τραγουδια του…οπως π.χ. το Killers ειναι του Di Anno ετσι και το Victim Of Fate ειναι του Hansen.Απλως εχω συνδυασει τους Helloween με τη φωνη του Kiske ακριβως οπως εχω συνδυασει και τους Maiden με αυτη του Dickinson…Απο κει και περα εννοειται πως ενας δισκος ειναι αυτος που ειναι και ποτε δεν κανουμε ‘‘βελτιωσεις’’ του στυλ ''αν τραγουδουσε σ΄αυτο ο αλλος τραγουδιστης κτλ:lol:

Παντως κι εγω συμφωνω, οτι οσο ωραιοι κι αν ειναι με το “αηδονι”, το walls ειναι χιλιομετρα μακρια… Τετοια πωρωση, τι να λεμε τωρα.
Επισης, αλλο το Walls of Jericho, αλλο το EP. Τουλ να λεμε οτι εχουν 4 αριστουργηματα οι Helloween οχι 3!:stuck_out_tongue:

Οντως τωρα πια το Walls Of Jericho κυκλοφορει με το Ep μεσα, σαν ενα. Οσο για αυτα που αναφερατε συμφωνω απολυτα, το Walls Of Jericho εχει συνδυαστει με την φωνη του θεου Kai, ο Kiske εχει συνδυαστει με τα 2 Keeper. Η φαση θυμιζει εντονα Di’Anno και Iron Maiden-Killers. Αυτο το συναισθημα που σου βγαζει ο Kai, δεν υπαρχει, δεν ξερω αν υπηρξε ξανα, απο την αρχη μεχρι το τελος το αλμπουμ σου παιρνει το σκαλπ… Τι Victim Of Fate, τι Warriors, τι Ride The Sky, τι Heavy Metal Is The Law, τι How Many Tears, τι Judas, ολα ειναι ενα και ενα. Σου σκασανε και τα Keeper μετα και σε στειλανε… Αυτα τα 3 αλμπουμ απλα δεν υπαρχουν…