Helloween

…Θυμαμαι πως οταν παρει το CD (την εκδοση που εχει και το ΕP μαζι) και το ακουγα δεν ηξερα με ποιο κομματι να πρωτοπορωθω, ηταν αδυνατο να ξεχωρισω καποιο…Οχι οτι εχει μεγαλη σημασια αλλα ισως να προτιμω με μικρη διαφορα τα κομματια του EP (για τη δικη μου λογικη το WoJ ξεκιναει με το Starlight:p)

τα Κηπερς πατανε κατω το συμπαν ρε…εχω αρχισει να αγαπω και το δευτερο…το γνωρισα αργα.

μερεεεεεεεεες

μπηκα κ εγω μετα απο πολυ καιρο στο φορουμ…βλεπω “ψηλα” το τοπικ των Χελογουιν “ωπα λεω, κραξιμο για το αν-αρμεδ”:smiley: και βλεπω οτι μιλατε για τα κεεπερ και το τζερικο:(:slight_smile:

πολυ μ αρεσε το αν-αρμεδ…αν το συζητατε αλλου ρι-νταιρεκτ-μι…θενκς.

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=14340

Που σαι συ ρε,χαθηκες…:smiley:

:smiley: χαθηκα δε λες τιποτα…

θενκς…θα μπω το μεσημερακι…αν κ ειμαι σιγουρος για το κραξιμο :lol::lol::lol:

τα λεμε…

Ψιλομοιρασμενες ειναι οι αποψεις.Για αρκετους θα διαβασεις οτι τελικα ειχε θετικο προσημο το ολο εγχειρημα…

Γενικα θεωρω το Keeper Of The Seven Keys Pt.2 καλυτερο του Keeper Of The Seven Keys Pt.1. Οχι οτι ειναι μακρια σε κομματαρες, αλλα αν βγαλεις απο το Part 1 το 00:13:18 διαρκειας Halloween τα υπολοιπα τραγουδια ειναι διαρκειας 00:22:22, ενω στο Part 2 αν βγαλεις το 00:13:38 διαρκειας Keeper of the Seven Keys, μενουν 00:40:18 λεπτα. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μονο και λογω μεγαλυτερης διαρκειας της μαγειας το Part 2 μου αρεσει περισσοτερο… Χωρις τα 2 επη το 2 ειναι διπλασιο του 1 σε διαρκεια και αυτο το κανει γενικα πιο δυνατο… Αλλα οπως ειπα σε κομματαρες ειναι και τα 2… Ο,τι και να πω ειναι λιγο απο χτες τα ακουω στα καπακια συνεχεια… Σε στελνουν λεμε, τι εμνευση ειχαν τα ατομα…

Πάλι καλά που δεν τα έβγαλες με το πόσο ζυγίζει το CD.

^ :lol::lol::lol:

Ο Θεος τα παντα εν σοφια εποιησε παιδες.Τα Keepers εχουν φτιαχτει ετσι ωστε να’ναι ισαξια.

Γενικα δεν εχω προβλημα να διαχωριζω εστω και στις λεπτομερειες τα αλμπουμς απο την υπολοιπη δισκογραφια.Να πχ το Νταρκ Ραιντ το χω στο 9 και το Οουθ στο 9.5:p Ε,με τα συγκεκριμενα δε μπορω…

είναι ίσα ρε γαμώτο τα keepers. στο πρώτο ο kai έχει τα ηνία, και οι μιχάληδες συνεισφέρουν από μια κομματάρα εις. ενώ στο δεύτερο ο weiki ηγείται, kai και kiske γράφουν από 2 κομματάρες. (πειράζει που για μένα το δεύτερο keeper τελειώνει στις τελευταίες πενιές του ΕΠΟΥΣ?)

Πω,έχω κανα τεσσάρι-πέντε χρόνια να τα ακούσω,ε?:-s
Πάντως εγώ ψηφίζω το πρώτο.Και σαν διαμαντάρα το We got the right από το II.

Γιατι με ποιο τελειωνει???:-k

νομίζω πως τη πρώτη φορά που βγήκε σε cd είχε σαν τελευταίο κομμάτι το save us, οπότε μάλλον αυτό θα σου πούνε :stuck_out_tongue:

Α, ναι, σωστα, αλλα εγω το θεωρω μπονους… Τελος παντων

ε bonus είναι κανονικά, απλά επειδή το χουν σχεδόν όλες οι εκδόσεις του κήπερ 2, ε είναι σαν κομμάτι του δίσκου πλέον. νομίζω κιόλας πως σε μια έκδοση που είχα τον δίσκο παλιότερα, δεν ήταν τελευταίο στο tracklist. τες πα.

“Save Us” was not included on the original LP format, and on some CD versions it
is listed as a bonus track (and placed as track 7 or 10).

πρόσφατα ξανάκουσα το eagles fly free και έψαξα στο youtube 2 συγκεκριμένα video:
http://www.youtube.com/watch?v=2LQuVefdrQ0 '92
http://www.youtube.com/watch?v=I0HIAU8bXR0&feature=related '06

ακούω την γνώμη σας…:slight_smile:

Στο πρωτο τραγουδαει ο Kiske και βαραει ο Ingo,φουλ στοπ.
Στο δευτερο απο οτι θυμαμαι τα solos και τα λοιπα τα παιζουν καλυτερα.Kαι στα 2 ρεσιταλ ο Μαρκους.Ε ανωτερο το πρωτο και μονο για τα μελη αλλα και το δευτερο ειναι η αγαπημενη μου στιγμη απ’το live on 3 continents.Ειναι το Κιπερ-τραγουδι που λεει σωστοτερα ο Deris(σε συγκριση με τον εαυτο του στα υπολοιπα εννοω) και βοηθαει και το κοινο…

Ωχ το πιο ακραίο παράδειγμα έπιασες δικέ μου :wink:
Η μέρα με την νύχτα.
edit:για μένα είναι το μόνο τραγούδι που δε ταιριάζει στον Deris 1-1

διαφωνω για το οτι ο Αετος δεν ταιριαζει στον Δερις…μια χαρα το εχει φερει εκει που πρεπει για την φωνη του…κ το λεει πιο “μαγκικα” απο τον φλωρο τον Κισκε:D:D

το μονο τραγουδι απο τα Κεεπερ που εχει ξεσκισει ο Δερις ειναι το Μαρτς οφ Ταιμ:?
το ακουσα στην συναυλια και ελεγα απο μεσα μου “οχι ρε παλουκαρι μου”. αλλα μπορει να ηταν κ η στιγμη ξερω γω…:wink: