Helloween

Γαμώ τα παιδιά φαίνεται ο Kiske, πάντα πρέπει να ήταν βασικά.
Γάμησε το εξώφυλλο!

5 Likes

Μλκ τι ΕΞΩΦΥΛΛΑΡΑ ειναι αυτη?!?!
Προβλεπω να κανω τρελη κωλοτουμπα οταν βγει ο δισκος και να τον λατρεψω ε.

6 Likes

Helloween

2 ώρ. ·

😍🎃 Now, that’s a thing of beauty! On June 18th, 2021, we will release our new album, simply titled “HELLOWEEN”. The artwork, a handmade painting, was done by Berlin based artist Eliran Kantor. How do you like it?

στο χέρι :heart_eyes:

4 Likes

Δείτε τη σελίδα του Kantor στο instagram και θα πάθετε πλάκα με το πόσα εξώφυλλα θα αναγνωρίσετε, καθώς και με την εξέλιξή του από το πρώτο που έκανε για Testament μέχρι το τελευταίο πχ

Ελπίζω το εξώφυλλο να είναι έτσι και όχι όπως το πόσταρε ο ίδιος, που έχουν κοτσάρει το λόγκο πάνω στη φάτσα του άλλου :’)

Γενικά γαμάει:

Summary

5 Likes

https://rockhard.space/helloween-helloween-nuclear-blast-προακρόαση/?fbclid=IwAR2chgFtOfgCEM49-IL3JZwjVvtRXZX4XpJzjbdvhiMLIDOkqe4EUWswaoc

Ομολογώ ότι περίμενα περισσότερες συνθέσεις του Hansen, έχω σχετική εμπιστοσύνη στον Weikath όμως.

Δε ξέρω τι ακριβώς παίζει με τον Kai, αλλά πέραν των Gamma Ray, οι οποίοι σαφώς έχουν μπει στον πάγο (και για να είμαι ειλικρινής, προσωπικά δε μου λείπουν), δε συνεισφέρει συνθετικά ούτε και στους Unisonic. Μπορεί και να κουράστηκε, κάτι το οποίο δεν είναι κακό. Ας έρθει ο δίσκος και θα τα ξαναπούμε.

Στέρεψε το πηγάδι με τα ριφφ των priest που εκλεβε θα έλεγε κάποιος κακεντρεχής :stuck_out_tongue_closed_eyes:.

Καλύτερα να γράφει λιγότερο και να έχει νόημα, γιατί βλέπω ότι μόνο το δικό του κομμάτι αποθεώνει ο Φράγκος.

Edit: την παραγωγή βλέπω την έχει κάνει ο ίδιος που κάνει τις πλαστικές παραγωγές των Guardian, κακό αυτό.

1 Like

ε ναι,ισχυει,ο Bauerfeind ειναι ικανος να βγαλει παραγωγη ατσαλι τουμπανο(παντα στα πρωτυπα του power,φουλ κομπρεσαρισμενο κτλ),αλλα και παραγωγη πλαστικουρα tuppperware…θα δειξει,αν τουλαχιστον ο ηχος ειναι κοντα στο dark ride οπως λεει ο Φραγκος,παλευεται :slightly_smiling_face:

Λαστιχο τον εκανα με το εξωφυλλο !!
Παμε ρε μπανταρα…

4 Likes

Έκλαψα λίγο.

Από τον κωλο μας μιλαμε τώρα αλλά περιμένω κάτι κοντά στο dark ride.
Κ φυσικά του grosskopf είναι κομματάρα (ναι δεν χρειάζεται να το ακουσω)

Από τους τίτλους των τραγουδιών, τη διάρκεια αυτών, το εξώφυλλο και τα 40 δευτερόλεπτα που άκουσα θα είναι δισκαρα. Το καλύτερο της καριέρας τους…

3 Likes

Μην το σταματάς εδώ, γίνε μερακλής σαν τον Paoktsis παλιότερα που είχε κάνει ολοκληρωμένο review Maiden απ’ τους τίτλους. :heart_eyes:

5 Likes

Χαχαχαχα. Εκεί ήθελα να πάει η δουλειά

2 Likes

Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοτεροι :smile:

10 Likes

Είναι και θέμα ισορροπίων, είτε άπο άποψη regular μελών + royalties, είτε απλά ιεραρχίας (για να έγραφε παραπάνω ο Kai θα έπρεπε να πάρει το σλοτ κάποιου άλλου και δε γίνεται να μη περάσουν
έστω κάτι με τζίφρα Μάρκους/Σάσα).

Το κύριο όχημα είναι ακόμα των Weikath/Deris , και 12 λεπτά δεν είναι και λίγα, πόσο μάλλον όταν βγαίνει ως σινγκλ.

Κατά τ’άλλα είμαι σταθερός στη πρόβλεψη για γυαλιστερή πατάτα. Δε μπορείς να ξενερώσεις όταν δεν έχεις προσδοκίες =p

7 Likes

Ελα χριστε και παναγια και δεν πιστευω καν, γιατι να θελουμε να γραψει τραγουδια στους Helloween o Και Χανσεν, απλα ΟΧΙ και για κανεναν λογο…

Με αυτό το μαλλί και τα δώδεκα λεπτά πολλά του είναι.

Άσε που στην πρώτη περιοδεία της επανένωσης έπαιξαν και playback.

Από μένα είναι ένα τεράστιο ΟΧΙ.

νοτ

1 Like

Ετσι μπραβο. Περουκα και κονσερβα. Το πρωτο ειναι αισθητικο το δευτερο ηθικο.

Είναι μεγάλος ο πόνος απ ότι φαίνεται… Γελάνε μέχρι και οι δέστρες στο Αμβούργο

1 Like