Helloween

Δεν απογοήτευαν! Εξαιρετικό!

4 Likes

Το λάθος στον αντίχειρα στο χέρι που κρατάει την κολοκύθα πολύ ξενέρωμα. Εκτός κι αν το βλέπω τόσο λάθος. Κατά τ’άλλα ούτε κρύο ούτε ζέστη το εξώφυλλο.

Σχετικά με τον ήχο νομίζω ότι μέχρι το Dark Ride είχαν ωραίο ‘φυσικό’ ήχο και από εκεί και πέρα έγινε αδιάφορος κομπρεσαρισμενος, χωρίς κανένα χαρακτήρα. Και να ξαναπώ ότι ο ήχος στο Time of the Oath μου αρέσει και δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα!

1 Like

Όχι δεν το βλέπεις λάθος, είναι ένας αντίχειρας έξτρα, κάτω από το μικρό δάχτυλο! Ή μια τελείως ανάστροφη παλάμη

Κοίτα τι προσέξανε!

2 Likes

Κοιτα τι δεν πρόσεξε! :crazy_face:

1 Like

Συμφωνω 99% με μονη σημειωση οτι και ο ηχος στο 7 Sinners ειναι ζεστος και οχι κομπρασερισμενος στα δικα μου τα αυτια.

Αυτο με το Time Of The Oath πρωτη φορα εδω μεσα το διαβασα, ειναι απο αυτα που το λεει ενας και μετα ολοι οι αλλοι λενε “α ναι ρε οντως ετσι ειναι”. Φανταστικος ο ηχος του Time Of The Oath, για μενα δινει ταυτοτητα στον δισκο. Χεβι και ωμος, μια χαρα σε ολα του.

Εξτρα αντιχειρα δε βλεπω πουθενα, σκιες βλεπω και φωτεινα σημεια που δημιουργουν οφθαλμαπατη.

Καλά, δεν είναι ακριβώς έτσι, ο Κάντορ είναι φοβερός καλλιτέχνης (και σίγουρα πλέον ζάμπλουτος καλλιτέχνης), δεν είναι αντίχειρας, μικρό δάχτυλο είναι, απλά ίσως λίγο πιο χοντρό.

Αυτό που παρατηρώ και απορώ όμως, είναι πώς γίνεται και τόσα πολλά μεγάλα ονόματα στρέφονται στον Κάντορ, λες και δεν υπάρχουν άλλοι; Δηλαδή στο τέλος, με τόση υπερπροσφορά, σταματά να είναι και ωραίο, όσο ξεχωριστό και να είναι του στυλ του. Όλα καταντάνε μόδα ή απλά ο Κάντορ έχει μάνατζερ που τους έχει πάρει όλους αμπάριζα και του φέρνει πελάτες σωρηδόν;

1 Like