Helloween

Ακουω Deris, εγκρινω.

Ωραιος ηχος οντως. Και επιτελους αλητικη ροκια αντι για φλωρομεταλια.

2 Likes

Ελπίζω να είναι από τα χειρότερα του δίσκου.
Αδιάφορο τελείως

4 Likes

Ωραια μελωδια, ωραίο ωωωωωωω απο Τιτάνα Ντερις που έχει και τον πρωταγωνιστικο ρολο στο τραγούδι (στα θετικα κ αυτο) δεν θα μείνει αξέχαστο στην ιστορια τους, οβερολ μ αρεσε δεν τρελάθηκα.

3 Likes

Βαρέθηκα , πολύ ανούσιο λάλα…ελπίζω να είναι η μουφα του δισκου

3 Likes

Συμπαθητικο rocker, ρεφρεν κουπλε γεφυρα τιμια, Andi γαματος, μια χαρα.

Περιμενα εκει στο 2:30 την απογειωση, δεν συνεβη, ηρθε ενα ωραιο συντομο σολο, δεν πειραζει.

4 Likes

Αδιάφορο, θα έλεγα, αλλά ΟΚ δεν ενοχλεί και τόσο πολύ. Θα μπορούσε να είναι μία μετριάτζα ενός Pink Cream 69 δίσκου.

Ξεχνιέται την ίδια στιγμή που τελειώνει.

4 Likes

έλα ρε γλυκούλι είναι, πιασάρικο, μελωδικό, φτάνει πια με το Tokyo όμως!

5 Likes

Θλιβερό κομμάτι με ένα από τα πιο τεμπέλικα “σόλο” που έχω ακούσει.

6 Likes

This is Tokyo και κουραφέξαλα… THIS IS SPARTA ΡΕΕΕΕΕ. MONO SPARTA ρεεεεεε

Αστειεύομαι.

Σοβαρά τώρα… Το κομμάτι δεν… Προσωπικά δύσκολα την πάλεψα

3 Likes

Καλούλι είναι μωρέ, έχουνε βγάλει και πολύ χειρότερα κομμάτια :smile: Τι να κάνουμε αφού κονομάνε από Ιαπωνία μεριά, να μην τους αφιερώσουν και ένα τραγουδάκι. Προσωπικά αναμένω με περισσότερο ενδιαφέρον τις συνθέσεις του Kai.

νομιζω οτι πιο πολυ φερνει σε Pink Cream 69 απο οτι Helloween, παντως. καλο ειναι.

4 Likes

Η αλήθεια είναι, πως ως ρόκιν’ κομμάτι, όπως προανέφερε και ο @QuintomScenario τους πάει πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη απόπειρα. Και δεν είναι διόλου έξω από τα νερά τους, αφού στο 2ο “Keeper” είχαν σε μεγάλο βαθμό τον ρόκιν’ αέρα. Προσωπικά, στ’ αυτιά μου είναι πολύ καλύτερο από οποιοδήποτε τραγούδι στους τελευταίους δίσκους, άνευ Kai και Kiske, φτάνοντας μέχρι το “Rabbits”. Δηλαδή, ακόμη και το single “As Long as I Fall”, που το είχαν αγαπήσει κάποιοι, το πατάει κάτω. Το “This is Tokyo” έχει έναν αέρα από την εποχή των “Keepers”.

Θεωρώ, όπως άλλωστε το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Deris, πως από τη στιγμή που επέστρεψε ο Kai, ο αέρας έχει αλλάξει και ο Deris νιώθει πιο απελευθερωμένος συνθετικά, αφού ο κολοκυθοπερουκίνης τον εμπνέει και τον βοηθάει. Να προσθέσουμε και το γεγονός, πως πρόκειται για ένα απλοϊκό ρόκιν’ άσμα, που στο ρεφρέν του έχει δύο διαφορετικές στροφές και όχι ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο λέξεων ή φράσεων. Επίσης, ξεφεύγει κατά πολύ από το, αγαπητό σε πολλούς νέους ακροατές, “Best Time”, που ακολουθεί την πεπατημένη ηχητική οδό του “I Want Out”, που ο Kai ύστερα πάτησε πάνω του κι έγραψε το “Real World” και μετά το “Master of Confusion” και μετά οι Helloween είδαν πως υπάρχει και η υπερκομματάρα “Exceptional” και εν ολίγοις, τα παντρέψαν όλα μεταξύ τους. Οπότε, το “This is Tokyo” κερδίζει σε έδαφος.

Και ξαναλέμε, έχει αυτόν τον, επιτέλους, υπέροχο και καθαρό ήχο.

1 Like

see you in tokyo out in the city …

3 Likes

Τα λέμε στην επόμενη συναυλία Enforcer

3 Likes

Συμφωνω με τα υπολοιπα σχολια, εδω καπου σιγουρα θεωρω πως ειναι λιγο υπερβολη αυτο. Σε καθε δισκο απο το Rabbit και μετα εχουν παντοτε τουλαχιστον 2-3 καλα τραγουδια, ενω για μενα το 7 Sinners εχει καπου 10 bangers, τα οποια δεν τα φτανει το Tokyo.

Θα πω ομως οτι δισκους οπως Rabbit, Keeper Legacy και God Given Right τους βαριεμαι πλεον σχεδον στην ολοτητα τους, με ελαχιστες στιγμες που να με ιντριγκαρουν.

Για μενα το This Is Tokyo ειναι ανετα καλυτερο απο τον μισο προηγουμενο δισκο παντως.

Μου αρεσε πολυ το κομματι. Πολυ ανεβαστικο και κολλητικο.

1 Like

Η μπάντα το πήγε κατά δήλωση της επίτηδες για old schoolιά στο Oath, και ο δίσκος έχει σιγουρα μια πολύ ιδιαίτερη και νοσταλγική ατμόσφαιρα, αλλά θυσίασαν ευκρίνεια και oomph (for a lack of a better word). Είναι τι προτιμάει ο καθένας μετά (εγώ θα προτιμούσα μια παραγωγή σα του BTR).

Κυρίως 2 θέματα εχω, το ένα είναι ότι - ενώ ο Ούλι παικτικά κεντάει - ο ήχος στα ντραμς ακούγεται λίγο ασθενικος / θολός. Βάλε Kings (στα φιλλς στην αρχή ακούγεται ξεκάθαρα αυτό) η Before the War και μετά το Falling Higher ξέρω γω (παρόμοια bpms) που έχει γεμάτα τομς και ταμπουρο, ξεκάθαρη μπότα, είναι χεβι, χωρίς να είναι γυαλί.

Επίσης τα φωνητικά μου ακούγονταν πάντα κάπως off. δε ξέρω αν είναι χαμηλά στη μιξη η φταίει το reverb του Αντί (ή ό,τι είναι αυτό το εφέ που έχει κουμπωμενο) αλλά σα να τον καταπίνει κάπως το ορχηστρικο σε σημεία.

Either way, ο δίσκος είναι 10/10

7 Likes

Καλα, δεν συγκρινω με ηχο BtR , που ειναι μαζι με το Dark Ride ο αγαπημενος μου ηχος Helloween. Εννοειται του BTR ειναι καλυτερος.

Δεν ειπα ποτε οτι ειναι τελειος ο ηχος στο TOTO, απλα μου φαινεται υπερβολη το να λεμε οτι ειναι κακος ή απαραδεκτος. Ισως στα πιο power metal τραγουδια του δισκου οντως να μπουκωνουν λιγο ολες οι συχνοτητες μαζι, αλλα σε τραγουδια οπως Power, Forever and One, Mission Motherland, το ομωνυμο, ο ηχος ειναι πωρωτικος για μενα.

Το μονο σιγουρο.

4 Likes

Οπότε ξέρουμε από τώρα ότι release ή rockwave θα τους φέρουν και κατά δω

1 Like

Ή πας για ενα μηνα με 400-500 ευρω :stuck_out_tongue:

Καλως να ερθουν

3 Likes