Αργησα να γραψω γιατι ηθελα να ακουσω το δισκο πολλες φορες πρωτα.
Καταρχην, oldschool-ια οσο δεν παει- εννοώντας τελη 80s mid 90s Helloween και 90s Gamma Ray, με δοσεις Pink Cream 69-ικου hard/glam. Οι μοντερνες πινελιες που αναφερθηκαν δεν ξερω που εντοπιστηκαν- εκτος αν μοντερνο εννοουμε τα 90s 
Λατρεψα το προηγουμενο, το ειχα και αρκετα ψηλα στην λιστα της χρονιας του και ακομα το ακουω ιδιαιτερα συχνα, ομολογω πως μου αρεσουν σε αυτο καποια νεα πραγματακια- σε καμια περιπτωση prog, πχ σε cyanide, down in the dumbs και τα fear of the fallen (κομματαρα ολκης) και mass pollution που μου ακουγονται απροσδοκητα φρεσκα αν σκεφτουμε απο που αντλουν επιρροες, ενα τραγουδι λιγο διαφορετικο (angels), καποια γυρισματα απο δω και απο κει που ξεφευγαν απο το σκληρο old school- που υπηρχε και αυτο στα περιπου μισα κομματια του δισκου, που τα περισσοτερα γαμουν.
Απο τις πρωτες λοιπον ακροασεις γινεται αντιληπτο πως εχουμε κατι διαφορετικο, πιο old school και με πιο γενναια δοση Gamma ray.
Μετα την 3η-4η ακροαση ο δισκος αρχισε να μου αρεσει πολυ, τωρα στις διψηφιες που ειμαι ακομα περισσοτερο. Βοηθαει η παρα πολυ ωραια παραγωγη, γυαλισμενη οσο πρεπει και μοντερνα οσο πρεπει, οι φανταστικες ιδεες, οι σολαρες, οι 3 φωνες που εναλλασσονται υποδειγματικα, η εμπνευση που δεν χανεται πουθενα και οτι μου αρεσουν ολα τα κομματια του (ναι, και το this is tokyo, μια χαρα ειναι, πολυ ευχαριστο και ταιριαζει στη ροη). Αν παμε αντιστροφα, για τα καλυτερα του δισκου, αυτη τη στιγμη για εμενα Giants on the run, Universe, We can be gods, Into the Sun και Majestic ειναι η πρωτη πενταδα.
Το στοιχημα εχει κερδηθει, μιλαμε για εναν πολυ καλο δισκο σιγουρα, ο χρονος θα δειξει πλεον.
Μονο Helloween.-