Helloween

Χμμ δεν νομίζω να ήταν και ότι καλύτερο για το Jorn αυτό μιας και δεν του αρέσουν τόσο τα γρήγορα κομμάτια των Helloween. Ήθελε μια πιο heavy κατεύθυνση…

Μα είναι HEAVY και σκοτεινό του κερατά! Πιστεύω θα γούσταρε πολύ ο Jorn!

Μόνο στα δικά μου αυτιά ακούγεται poweria?

Ε καλα,poweria με heavy ηχο και σκοτεινο υφος,δεν αναιρει το ενα το αλλο:p Credits και στον Roy Z που βοηθησε πολυ τον Roland με το arrangement του κομματιου.

Τελοσπαντων, δεν γινεται ισως να καταλαβεις αυτο που λεω!
Ο Γουεικι εγραφε παντα τραγουδια με θετικο περιεχομενο, και το Dark ride (γενικα το αλμπουμ) του φαινοτανε πολυ διαφορετικο απο τη κατευθυνση του ηχου και του περιεχομενου που ήθελε! Καλα τωρα για τους στοιχους τους εγραψα για να δεις το περιεχομενο τους. Ε δεν νομιζω οτι ητανε και τοσο χαλια για να ξεχασεις οτι αγγλικα ξες!Τι περνουσε ο Ρολαντ στο ομόνυμο Darkl ride και τι περναει συνηθως ο Weiki, με ενα τραγουδι! ΔΕΝ συγρινα τα αλμπουμ!
Απλα για να δεις τι ηθελε τοσο καιρο ο Weiki, και ξαφνικα του ζητανε να κανει κατι τελειως διαφορετικο!
Τελοσπαντων, κοιτω να περνω απο παντου γνώμες και να σχηματιζω τη δικη μου! Δεν χαφτω οτιδηποτε διαβάσω προς θεου!

Mπορεί να το έχω ξαναπεί αλλά το Dark Ride είναι για μένα ο καλύτερος Helloween δίσκος της μετά-Hansen εποχής, τους πήγαινε και αυτό το σκοτεινό υφάκι. Δεν λέω να το καθιερώσουν βέβαια αλλά σαν αλλαγή ήταν πολύ επιτυχημένη. Έχουμε όλοι διαβάσει πολλά για τον περίεργο χαρακτήρα του Weiki και για πόσες παπαριές έχει κάνει, αλλά φίλοι μου όταν βάζω το Keeper Of The Seven Keys(το τραγούδι) δεν μπορώ παρά να προσκυνήσω ταπεινά, μιλάμε για ΕΠΟΣ. Για τα δικά μου γούστα ξεπερνάει ακόμα και το καταπληκτικό Halloween του Kai.

Συμφωνω, αλλα δεν πιστευω πως ο Weiki ευθυνεται για την φυγη των Και και Ινγκο!
Τωρα για τους Ρόλαντ και Ουλι λιγο πολυ φταίνε ολοι πιστεύω! Πάντως σιγουρα Weiki και Ρολαντ δεν θα μπορούσανε να συνεχίσουνε μαζί!
Το Dark Ride εχει καταπληκτικό ήχο θα έλεγα. Τα κομμάτια ακούγονται υπεροχα, καλύτερα απο άλλους δίσκους.
Εχω μεγάλη αδυναμια στα Mirror mirror, we damn the night, immortal, salvation, mr torture, the dark ride…δισκάρα!
Απλά δεν ήτανε αυτο που θα ήθελε ο Weiki, στραβωσε από την αρχη με αυτο το θέμα.
Πριν λίγο ακουγα το Mr Ego…Τραγουδαρα του Ρολαντ…Δεν λεω οτι άξιζε να φυγει προς θεού (εαν υπαρχει φυσικα, τον αναφερα αρκετές φορες! :p)!

Τελος Angelcry, ειναι και αυτο που είπε ένας φίλος πιο πριν
Είναι και θέμα γουστου.
Οτι και να λεμε, δεν νομιζω πως θα σε πεισω πως ο Αντι τραγουδα πιο ωραία, ουτε εσύ το αντίθετο!
Και γενικα ΔΕΝ υπαρχει καλυτερος τραγουδιστης, κιθαρίστας και τα λοιπα…
Το καλυτερος ειναι για μικρα παιδια που βλεπουν στα ματια αυτων εναν ηρωα
Υπαρχει προτιμοτερος! Ποτε δεν θα ελεγα οτι ο Κισκ δεν τραγουδα ωραια!
Αλλα ο Αντι με έχει κερδίσει, περισσοτερο απο τον Κισκ!!

Και τελικα πιστευω πως αυτο το θέμα με τα μέλη το εξαντλήσαμε!
Το ουτοπικο λαιν απ των Κιπερ δεν γυνα πισω, κατα πως φαινεται.
Ζητω συγνωμμη εαν σε καποιο θέμα, πχ του Αντι και των σετλιστ ημουν καθετος.
Προσθεστε οτι θελετε! Δεν νομιζω πως εχω να πω και κατι άλλο για αυτα τα θέματα, είπα πληρως τις γνώμες μου!

Και για αλλαγή: Oi Stratovarious (σορι αν το γραψα λάθος) λένε? Δεν τους ξέρω τόσο καλά. Ξερω πως είναι κάπως παλιοι, το 88 89 νομιζω πρωτο cd, και πως εφυγε ένα μελος που αξιζε σαν όλο το συγκρότημα.

Το topic ειναι για τους Helloween. Ψαξε αν θελεις αν υπαρχει θεμα για τους Stratοvarious και αν οχι ανοιξε εσυ ενα :wink:

Για μενα εχουν album που λενε πολυ

Ok ευχαριστω!
Ρώτησα γιατι μαζι θα περιοδεύσουνε!

πρωτη ακροαση σημερα του Chameleon. και μπορω να πω οτι ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙ.ΕΠΙΚΗ ΔΙΣΚΑΡΑ ΓΑΜΩΤΟ

papardelas πόσο σε ζηλεύω ρε που ακούς τέτοιους δίσκους για πρώτη φορά!
Η συγκίνηση της ανακάλυψης στο μάξιμουμ. Ναι είναι ωραίο δισκάκι τελικά.

+άπειρο!!!

Φοβερός δίσκος σε λάθος στιγμή… Για μένα έχει μια απο της καλύτερες παραγωγές… Τρομερή δουλειά.

ακριβως ακυρη στιγμη τελειως.Μου θυμιζει αυτο που ειχαν κανει οι Crimson Glory με το strange and beautiful

Νομίζω πως η φοβερή παραγωγή ήταν το μόνο θετικό που του είχε πιστωθεί όταν βγήκε. Αλλιώς είχε φάει τρελό θάψιμο

Ναι και ακόμα τρώει απο οπαδούς που ακούνε μόνο Power… Εμένα προσωπικά μου άρεσε και αρκετοί που έχω μιλήσει και δεν είναι κολλημένοι με την περίοδο Keepers το θεωρούν ακόμα και κορυφαίο τους album 8O
Το album δεν είναι για μεταλλάδες απλά… Άλλα περιμέναν τότε και άλλα τους έσκασαν στην μάπα… Ίσως να αντιδρούσα και εγώ έτσι τότε. Τώρα όμως μετά απο τόσα χρόνια ακροάσεων μπορώ να πω ότι είναι ένα πολύ καλό album απο τρείς προσωπικότητες (Kiske,Weikath,Grapow) που πλέον δεν μπορούσαν να δουλέψουν μαζί.
Δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι δεν έχει καλές συνθέσεις… Διαφορετικές απο ότι μας είχαν συνηθίσει συμφωνώ και πολύ διαφορετικές μάλιστα… Τουλάχιστον εμένα έχει μερικά αγαπημένα κομμάτια απο όλη την περίοδο των Helloween.

Δεν ταίριαζε η στιγμή για αυτό το άλπμουμ! Δεν έχει μεγάλη σχέση με τα keepers και φυσικό θα ήτανε να αντιδράσει ο κόσμος! Κατι τέτοιο ίσως να έπρεπε να δοκιμάσουνε αργότερα, και πάλι στο αλμπούμ να μην ήταν πλήρες chameleon, θα μπορουσε απλως μερικα τραγουδια να φέρνουνε σε chameleon φάση!
Ακουγωντας το crazy cat, λέω ότι ήτανε ένα τραγούδι όπου εαν έβλεπες όνομα καλλιτέχνη helloween, δεν μπορείς να πιστέψεις πως τα keepερ τους ανήκουν (εαν και ωραίο τραγουδι!)! Ακούγωντας το Windmill, καταλαβαίνω γιατί ο Weiki το αποκαλεί shitmill (αυτό δεν μου αρεσε ποτέ). Και ακουγοντας το giants θα έλεγα ότι φαντάστικα ότι θα ταίριαζε στον Andi (!).
Μιλόντας σοβαρά, είναι πολυ καλό, αλλά όχι τόσο για τους Helloween!

τι συζητηση εχασα γαμωτο:p θα σας πρηξω λιγο…

καταρχην να ξεκινησω με ενα αξιωμα: το Time of the oath εινα το καλυτερο αλμπουμ της Αντι εποχης. Τελος. Δεν ακουω κουβεντα. Το Kings will be kings ειναι το καλυτερο τραγουδι της Αντι εποχης. Ο καλυτερος τραγουδιστης της Αντι εποχης ειναι ο Αντι:D

ο Weiki επειδη μια εποχη καποιοι αγαπητοι συντακτες του Μετσαλ Χαμααα ειχαν ερωτα με τον Χανσεν -ονοματα δεν λεμε υποληψεις δεν θιγουμε- βγηκε προς τα εξω οτι ειναι δικτατορας (κλαιω), οτι εξαιτιας του εφυγε ο Χανσεν (κλαιω), οτι ηθελε να παιξει ποπ (κλαιω) οτι ο Γαμμα Ραυ ειναι οι συνεχιστες των 'ελογουιν (κλαιω) και οτι ο Weiki ευθυνεται για τον θανατο του Ινγο (εδω δεν κλαιω)*

*ανεβηκα στην πατριδα σαλονικα και εψαξα τα Μετσαλ Χαμαααα μου. βρηκα ενα με συνεντευξη του Χανσεν οταν κυκλοφορησε το Λαντ οφ δε φρεε. το εχετε; διαβαστε τι λεει και θα καταλαβετε οτι ο Χανσεν ειναι λιγο μαλακακος:D λεει λοιπον ο τυπος “ο Ινγο δεν ειναι ποια μαζι μας γιατι ο Γουεικι του ειπε ψεμματα οτι θα τον ξαναπαρει και οταν αυτο δεν εγινε ο Ινγο αυτοκτονησε” .Το οτι δεν μπορουσε να παιξει ο Ινγο ντραμς δεν το λεμε. για την σχιζοφρενεια; ξερει ο Χανσεν τι ειναι η σχιζοφρενεια; “του ειχα πει να ερθει στους Γαμμα αλλα αυτος αγαπουσε του 'ελλογουιν” καταληγει ετσι για να το παιξω και καλος.

ο Χανσεν γιατι εφυγε; ξερετε ή οχι;
τον Κισκε γιατι τον πουλεψε ξερετε; οχι; ακουστε τα αλμπουμ του μετα τους 'ελλογουιν και θα καταλαβετε. δεν με ενδιαφερει αν μισει ή οχι το μεταλ με ενδιαφερει οτι δεν γουσταρε να παιζει μεταλ. ή μηπως αυτο δεν το δηλωσε;

για τους Γκραποου και Κουσχ σικεμε κανταρ που λενε και οι φιλοι μας οι τουρκοι. ετσι κ αλλιως ο Ανδι εχει δωσει μια τελεια συνεντευξη που λεει πολλα και αν θετε την βρισκω και την βαζω.

τελος παντων εχει ζεστη ειμαι και δουλεια.

υγ: τι κομματαρα ειναι το don’t run for cover;

να κανω μια ερωτηση αν και ισως προτρεχω αφου ακομα δεν την εχω διαβασει τι συνεντευξη…

για ποιον λογο να ενδιαφερει η γνωμη του Γκραποου για τους Χελογουιν και για ποιον λογο πρεπει να του γινονται ερωτησεις για κατι που εγινε ποσα χρονια πριν;

κουτσομπολιο μου μυριζει:p

αντε περιμενω μερες Μετσαλ Χαμμερ :smiley: ειναι πολυ τιμητικο για τον Weiki που τοσα χρονια δεν εχει πει κακο λογο για πρωην συνεργατες του. Εστω στα ισα:D