Εδω γελάμε :lol:
Μάλλον διαβάζεις ότι συνέντευξη θέλεις… :lol::lol:
Αυτά είναι γνώμη σου που δεν νομίζω να με ενδιαφέρει προσωπικά αλλά σίγουρα δεν είναι το Time of the Oath το καλύτερο album της μέτα Kiske εποχής
Ξέρεις τα προβλήματα ο Ingo τα είχε και στο Chameleon… Το Step Out of Hell ο Γραπος γιαυτόν το έγραψε… Το ότι έγινε έτσι όπως αναφέρεις περίπου δεν ξέρω αν το λες για πλάκα αλλά αυτά είναι τα facts… O Weiki ποτέ δεν ήταν ντόμπρος… Τώρα τι λέει το hammer δεν με κόφτει… Εγω μιλάω για δηλώσεις τον ίδιον…
Μιλάμε για albumάρες όχι παίξε γέλασε… Για να μην πω και τα projects του Kiske:drunk:
Και απότι βλέπω δεν έχεις ιδέα το τι έχει δηλώσει…
Το 'παμε αυτό ευτυχώς που τους έδιωξε ο κομπλεξικός αλλιώς δεν θα είχαμε την υπερτατη δισκάρα των Masterplan…
κατσε τωρα γιατι δεν μιλας και ομορφα
εχω και προβλημα με το κουοτες
[/QUOTE]
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙς ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΦΥΓΕ Ο ΧΑΝΣΕΝ;
αν μπορείς φιλε βάλτηνα, γιατί έχω διαβάσει πολλα για το θέμα
μια λενε για τον ηχο του νταρκ ραιντ
μια διαβασα για προβληματα με οικονομικα και τις αποφασεις για μουσικη
μπερδεμα!
εχεις καποιο προβλημα και δεν βλεπεις τα εμοτικονς;;;;
Και κατι ακόμα, μου φαίνεται πως σε αυτό το συγκρότημα για ΟΛΑ φταίει ο Weiki!
Δεν νομίζω πως επερνε μόνος τις αποφάσεις!
Οσο για το θέμα του Ινγκο δεν νομίζω να φταίει τόσο αυτός, αφου ο Ινγκο δεν μπορουσε να παίξει ετσι!
Για τον Κισκ, δεν νομιζω μονος παλι να το αποφάσισε να τον διώξει (δεν ξερω εαν επηρέασε αλλους). Κατι μου λεει πως εαν εμενε θα είχαμε αλμπουν τυπου unarmed!
την βρηκα αλλα δεν την βαζω:p
οπως τα λες ομως οικονομικο- ηγετικα και μαλακιες τουμπανες και παραλιγο να διαλυσουν οτι εχουν κανει αλλα εδω μαλλωνουν αδελφια και οικογενεις -μερικες φορες σκοτωνονται κιόλας- μεταξυ τους για τετοια ζητηματα.
συμβαινουν αυτα.
ρε ΑγγελοΚλαμα σταματα με τα εδιτς με μπερδευεις:D
αυτο δηλωσε. δεν τον εξεφραζε το ειδος της μουσικης. και δεν τον κραζω για αυτο. πολυ καλα εκανε. γουσταρω τετοιους καλλιτεχνες.αλλα στους Χελλογουιν δεν μπορουσε να μεινει πως να το κανουμε;
Σωστά μιλάς το τι θεωρείς albumάρα είναι γνώμη του καθενώς… Εσένα αυτό που ανέφερες εμένα άλλο…
Το ξέρω γιατί όλοι οι συνεργάτες που έχουν δουλέψει λένε τα ίδια για τον Weiki… Δεν γίνεται να έχουν ΟΛΟΙ άδικο και το hammer να έχει δίκιο ή εσύ… Μια συνέντευξη διάβασες. Άλλωστε ο Hansen δεν ήταν μες την μπάντα πως ξέρει τι έγινε? Όταν ο άλλος (Grapow) σου αναφέρει ότι απολύθηκε μέσω e-mail εκεί γελάς…
Οι Helloween χάθηκαν απο το προσκήνιο την ώρα που έκαιγε το όνομα τους γιατί είχαν νομικά προβλήματα με την τότε εταιρεία τους (Noise) και δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν album εκτός Γερμανίας. (Giants απο Chameleon)
Το “ν’εο” στυλ τον Helloween στο Chameleon δεν το επέλεξαν οι ίδιοι αλλά η νέα εταιρεία τους (EMI) καθώς δεν ήθελε ποια να παίζουν αυτά τα happy helloween και να γίνουν πιο σοβαρή μπάντα ή οποία EMI έκανε μποΙκοτάζ κιόλας στο δίσκο μόλις βγήκε… Άμα ψαχτείς λίγο παραπάνω θα βρεις όλες της απαντήσεις… Εγω πιστεύω πάντως ότι τα έκανε σκατά για άλλους λόγους που δεν θα ήθελα να τους αναφέρω στο φόρουμ γιατί θα γίνει μεγάλη μάχη με άλλο στρατόπεδο καθώς οι Helloween έγιναν “διάσημοι” σε κοινό και media με τα Keepers και όχι με τα μετέπειτα… Όποιος κατάλαβε κατάλαβε
Ο Hansen έφυγε γιατί δεν άντεχε το κλίμα μέσα στην μπάντα. Είδε ότι τα κομμάτια του δεν έμπαιναν στο album και είδε ότι το στυλ μουσικής άλλαζε πλέον με την νέα εταιρεία που τους το είχε ζητήσει… Ο Hansen είναι αλήτης… Έφυγε πάνω στο απόγειο της καριέρας του για να ξεκινήσει απο το μηδέν. Προφανώς το τι έγινε μες την μπάντα το ΄93 το ξέρει ο Grapow,Kiske,Weikath,Ingo,Grosskopf και όχι ο Hansen… Kiske και Grapow ανάφεραν κάποια πράγματα… Εκεί να διαβάσεις συνεντεύξεις αν θέλεις να μάθεις και άλλες πλευρές…
YG … Πάω για μπάνι οθάλασσα τα λεμε later
οταν λες τα εκανε σκατά, για την εταιρια το λες η για τον γουεικι?
8O8O8O ΝΤΑΞ!!! ΠΑΣΟ!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ!!! ΡΕ ΛΕΣ;;; ΟΧΙ ΑΣΤΟ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΜΑΧΗ…ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ 8)
άσχετο με το ροή, αλλά το the dark ride είναι τεράστιος δίσκος. πλην 2 κομματιών, όλα τα άλλα είναι έπη. νταξ, δεν είναι και πίσσα σκοτάδι όμως ο δίσκος, ούτε είναι γαμάτος εξαιτίας του σκότους, σιγά. το escalation 666 και το mirror, mirror, αν και σκοτεινά, για μένα είναι τα 2 χειρότερα του δίσκου. επίσης, ο weikath, αν δεν του άρεσε η σκοτεινή πορεία, ας φρόντιζε να έγραφε κι άλλες ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ σαν τα all over the nations & salvation.
Στο Dark Ride ξεχωρίζουνε τα τραγούδια του Weiki! Δεν είναι όσο σκοτεινά όσο τα άλλα!
Τραγούδια λιγότερο αγαπημενα μου απο εκεί είναι το Departed (sun is going down), το escalation 666, και το i live for your pain! Δεν μπορούνε μία…
Τα τραγουδια Mr torture και mirror mirror, μου κάνουνε για demo…
Μαγκες δεν υπήρχε μπάντα να τα επεξεργαστεί όπως θα έπρεπε!
Τα 2 του Γουέικι είναι κομμάταροι! Όπως και να χει! Αλλά μόνος του δεν έκανε άλμπουμ!
Για την εταιρεία εννοείται… Άλλες εποχές τότε άλλες τώρα που πλέον οι καλλιτέχνες ελέγχουν την μουσική τους…
Ε πες ντε!!! :drunk:
Τι να πω? Για την μουσική βιομηχανία σήμερα?
αυτο που θα ξεκινησει μαχη αν το πεις8)
Ψοφάς για τέτοια ε? Αφού είπα ρε συ δεν θα το πω…
Άπλα μια παρατήρηση είναι ότι αρκετές μπάντες έμειναν στην αφάνια λόγω λάθος διαφήμισης,προώθησης… Βασικά πιστεύω ότι η Noise Records τα έτρωγε καλά τότε… Τώρα βέβαια είναι μέρος της Sanctuary…
Αλλά έχω παράπονο κυρίως για μπάντες όπως οι Conception κα… Δεν είναι δυνατόν να μην έχει ιδέα ο κόσμος τότε για τέτοια μουσικά φαινόμενα…
καλα μην πεις
παντως για να συνεχισουμε.
θελεις να μου πεις οτι
1ον: η φυγη του Χανσεν εχει να κανει με το μουσικο κομματι λογω πιεσης της εταιρειας για αλλαγη κατευθυνσης;
2ον: αν ισχυει αυτο ειδες τοσο μεγαλη διαφορα στον ηχο του Πινκ Μπαμπλς που να δικαιολογει αυτη την πιεση; γιατι ο Χανσεν εφυγε πριν απο αυτο το αλμπουμ -ασε τον Χαμαιλεωντα-
3ον: ο Χανσεν ο οποιος ηταν ενας απο τους τρεις που εγραφαν τα τραγουδια και ψιλοηγετης “παρατησε” το συγκροτημα γιατι δεν δεχονταν τα κομματια του; καπου δεν μου κολλαει αυτο.
4ον: θεωρεις οτι ο Κισκε δεν επαιξε μεγαλο ρολο στην αλλαγη του Χαμαιλεωντα και αρα το να φυγει ηταν το καλυτερο; εκτος κ αν ηθελες να ακουγοντα ετσι οι Χελογουιν.
λεγε ρε!!!
1ον Ναι περίπου έτσι… Τα κομμάτια του στο Keepers Pt. 2 είναι μόνο δύο I want, March of Time… Αργότερα σε άλλη έκδοση μπήκε και το Save Us.
2ον Πολύ μεγάλη… Τέρμα τα επικά κομμάτια… Εκτός αν θεωρείς epic τα hamsters…
3ον Γιατί δεν σου κολλάει? Ο Hansen είναι ηγετική μορφή… Σου κολλάει ότι τους παράτησε επειδή εξαντλήθηκε απο της περιοδίες και δεν ήθελε να γίνουν διάσημοι? :lol: Άλλωστε με τον Scheepers ο Hansen τα είχε καλά πριν έρθει ο Kiske και τα χάλασε μόλις έμαθε ότι ο Scheepers πήγε να κάνει οντισιόν για την θέση του Halford στους Judas Priest… Πόδι χωρίς δεύτερη κουβέντα…
4ον Και βέβαια όχι… Μιλάς σαν τον Weikath… Γιατί αλλάξαμε ήχο? Ο Kiske φταίει και επηρέασε και τα δικά μου κομμάτια ανεξαρτήτως αν δεν τα ακούμπησε καθόλου… Είναι κακή παρέα ο Kiske όπως και ο σκοτεινός Grapow… Πολυ σκοτάδι ρε παιδί μου :lol:
Πάρτο χαμπάρι δεν γίνεται να έγραψαν και οι τέσσερις ίδιου στυλ κομμάτια… Prog rock… Είχαν πάρει όλη μια κατεύθυνση που τους είχαν δώσει Απάντηση σε συνέντευξη του Weikath στο booklet Chameleon
It’s how the album came together. I worked on my four tracks, and so did Roland and Michael. There was no criticism or co-operation between the band members, it was a case of:‘Dont you touch my friggin’ song’."
Ίσα ίσα κιόλας που θεωρώ ότι η 4αδα του Kiske εκεί μέσα είναι η καλύτερη απο άποψη συνθέσεων… Μετά η 4αδα του Weiki λόγω θεϊκού Giants αλλά το Revolution Now είναι το χειρότερο εκεί μέσα :)… Ο Grapow ήταν αλλού… Καμία σχέση με το επικό The Chance του Pink Bubbles Go Ape τα κομμάτια που έγραψε…
Συμφωνώ με όλα όσα έγραψες…