αντε να δουμε:D
Έ αμα είσαι ο Weikath δεν μπορούμε να κάνουμε κουβέντα… Πέστο νωρίτερα ασχολούμε και εγώ τσάμπα :lol:…
Αμά θες να κάνεις κουβέντα όμως κάνε και μην πετάς της @@ριες που διαβάζεις απο εδώ και απο εκεί…
Μιλάμε για το Keepers Pt2 και όχι για την συνολική του προσφορά που ενοοείται είναι κατα κέρδος Hansen… Ξέρεις πριν τα Keepers υπάρχει και το μέγιστο Walls of Jericho και το EP.
Όποιο κομμάτι και να μου πεις απο PBGA δεν μπορεί να συγκριθεί με τα προηγούμενα… εκτός αν το συγκρίνεις με το Rise and Fal…
Γνώμη σου και είσαι απο τους λίγους οπαδούς των Helloween που δεν τους αρέσει το Chameleon…
ποιο ηταν παπαρια που διαβασα απο εδω και απο εκει ρε;
αφου και εσυ για να πληροφορηθεις απο εδω και απο εκει διαβαζεις. Εκτος και αν το δικο σου απο εδω ειναι καλυτερο απο το δικο μου απο εκει:D
μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα για την συνεντευξη του Χανσεν στο Μετσαλ Χαμα…
και σταματα τα εδιτ:D
Όλα αυτά τα έχεις συμπεράνει απ οτο Hammer ή απο το μυαλό σου?
δεν καταλαβαινω ρε…αληθεια…τι να συμπερανω απο το Χαμμερ; διαβαζα παλια…
εσυ δηλαδη νομιζεις οτι “αυτοι” εκει περα και γενικα ο Τυπος κετς -προωθηση που ειπες σε αλλο ποστ σου- δεν επηρεαζουν “καταστασεις”;
αν διαβαζες τοτε θα εβλεπες τον “πολεμο” στους Χελογουιν…σε καθε ευκαιρια αναφεροντουσταν στα “παλια μεγαλεια” “στους πραγματικους Χελογουιν τους Γαμμα ραυ” “τον μαλακα τον Weikath” κτλ κτλ…
καταρχην μακαρι να ειχα σκανερ να σου εβαζα την συνεντευξη…αλλα οτι σου εγραψα αυτο γραφτηκε και ειπωθηκα -προφανως- απο τον Χανσεν…απο τοτε δεν τον συμπαθησα ιδιαιτερα και δεν μιλαμε σαν μουσικο…ξερεις μου φανηκε περιεργο να κατηγορεις καποιον τοσο χοντρα για κατι τοσο τραγικο…
και πως εγινε εν τελει μετα απο χρονια να κανει περιοδεια με εναν τοσο μαλακα; και μακαρι να εβρισκα και την συνεντευξη του Χανσεν που μιλαει για τον Ινγο και λεει οτι ηταν αρρωστος κτλ…
αφιερωμα στα καλυτερα power αλμπουμς παρε την σποντα για το μεγαλειο το Χανσεν…ε ολα αυτα εμενα με γυριζαν τα μυαλα ισως και για αυτο γουσταρω πιο πολυ Weikath:D
αν ηταν να συμπερανω κατι απο το Χαμμερ θα επρεπε να συμπερανω οτι ο Χανσεν ειναι ο Θεος των παντων, οτι αυτος μονος του εκανε το ευρωπαικο παουερ και δεν υπηρξε καποιο συγκροτημα Helloween και οτι οι Helloween ειναι για τον π$%&.
ο Κισκε δεν ειχε δηλωσει ποτε οτι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΤΑΛ;; τοσο λαθος εχω κανει; στο ξαναγραφω καλα εκανε…αλλα δεν το δηλωσε; δεν το εδειξε με την μετεπειτα προσωπικη του πορεια;
παρολα αυτα επειδη τον κυριο λογο εχει η μουσικη, οτι εκαναν οι gamma ray μετα το land of the free απλως δεν μου αρεσε και το θεωρουσα πολυ safe και μονοτονο…
ετσι για να ξεχωριζουμε μερικα πραγματα.
Λοιπον επειδή δείχνεις λίγο κολλημένος με Weikath θα σου πω ένα… Την συνθετική ικανότητα που έχει ο Hansen δεν την έχει ούτε στο μισό ο Weiki… Απόδειξη τα έργα και οι συνθεσεις του καθένα μετά τους Helloween. Για να μην μιλήσω για της ικανότητες στο όργανο που παίζουν μιας και εκεί πάει αλλού το θέμαί… Μαλλον δεν σε ενδιαφέρει αυτό μιας και είπες ότι δεν τον συμπάθησες απο της δηλώσεις του… Ίσως είσαι ο μόνος που αναφέρεις οτι ο Weikath έχει χειριστεί τα θέματα σωστά… Δεν είναι θέμα να ανεβάσουμε συνεντεύξεις γιατί μπορώ να σου ανεβάσω και εγω Grapow, Kiske και Hansen…
Στο τραγικό που αναφέρεσε ίσως να έχεις και άδικο… Το θέμα είναι ότι δεν νιώθω και ωραία να αναφέρομαι σε αυτά και όχι στο πραγματική κληρονομιά που άφησε ο Ingo… Ψάξε απλώς καλύτερα και θα βρεις της απαντήσεις… Μην στέκεσαι σε μια δήλωση του Hansen που μπορεί να ήταν απο θυμό που μου φαίνεται και λογικό.
Τώρα στο θέμα μας τα πραγματικά γεγονότα είναι τα εξής. Η αποχή του Hansen στον συνθετικό τομέα από το Keepers Pt.2 είναι συγκριτικά μεγαλύτη σε σχέση με τα προηγούμενα album…
To EP και το Walls of Jericho είναι συνθετικά όλα δικά του εκτός απο How Many Tears και άλλο ένα που δεν θυμάμαι… ΑΥΤΟ οδήγησε στο να σκεφτεί κάποια πράγματα και να πει ότι αφου οι συνθέσεις μου πλεον δεν είναι και ότι καλύτερο λέω να την κάνω… Καλός ή κακώς δεν ξέρουμε αλλά σύμφωνα με αυτόν και να καθόταν τα ίδια πράγματα θα γινόντουσαν αφού τα μυαλά του Weikath και Kiske είχαν πάρει αέρα για διαφορετικούς δρόμους πιο classic… Θέλαν έναν πιο mainstream δίσκο… Εκεί δεν μπορείς να πεις ότι φταίει ο Hansen, o Kiske ή ο Weikath… Ο καθένας κοίταγε την πάρτη του… Δεν λειτουργούσαν πλέον σαν μπάντα…
Και για όλλους τους κολλημένους που νομίζουν ότι ο Hansen δεν την πάλευε με περιοδείες και άλλες @@ριες που ειπώθηκαν… Συνέντευξη Hansen απο το official Helloween MB TreasureChest.de:
Q: Speaking of “I Want Out”, there have always been rumors the lyrics were a sign you wanted to leave HELLOWEEN.
Kai Hansen: “Yes, that’s true. It was how I felt. Things were going downhill because HELLOWEEN was split into two groups at that time. One consisted of Weikath and Kiske and the other of the old gang ? Markus, Ingo and me. There were differences about our musical direction. We leaned more towards what we had done before. We were open for experiments as long as it was metal. And they kept saying, 'Do you want to stick to this metal thing forever? We should look into what the BEATLES did more?’”
Μάλλον δεν παρακολουθείς της δηλώσεις του και βαριέμαι να κάνω copy-paste… Μπες στο official του άμα σε κόφτει και διάβασε όλες εκεί είναι μια προς μια… Δεν λείπει καμία…
Ξέρεις δεν είναι να κάνουμε copy-paste τώρα πράγματα… Άμα δεν είσαι σίγουρος για κάποια πράγματα μην τα λες…
για τα Keeper σου εγραψα αλλα μαλλον δεν το διαβασες…εκει ειναι η απαντηση σου για το γιατι δεν εχει στο pt2 ο Χανσεν τραγουδια…
μαλλον δεν διαβασες και το απο κατω ποστ μου που σου εξηγουσα οτι παρολα αυτα μ’αρεσουν -ετσι απλα- περισσοτερο οι Χελογουιν απο τους Γκαμμα…
το αν ηθελε να παιζει μεταλ ή οχι μπορει να μπορει να μην το ειπε -και σου εγραψα τοσο λαθος κανω; τελικα μπορει αν και θα το ψαξω- αλλα το εδειξε μετα περα απο τις δηλωσεις του.
αυτα.
και σταματα να χρησιμοποιεις την λεξη “κολλημενος”. αν μην τι αλλο εχω κατσει και εχω γραψει 4-5-6 ποστ αρκετα μεγαλα και οχι της μιας σειρας μονο και μονο για να σου πω τις σκεψεις μου και οχι για να με αποκαλεσεις κολλημενο:wink:
Κολλημένο σε είπα για της θεωρίες που μου ανάφερες… Στο λέω χύμα δεν με ενδιαφέρουν οι θεωρίες του Hammer… Με ενδιαφέρει πως της αντιλαμβάνεται ο καθένας. Άμα σου έβγαλε εσένα την εντύπωση ότι ο Hansen είναι θεός και ο Weikath δεν μετράει μία δεν σημαίνει ότι μου την έβγαλε και μένα…
Λίγο πιο πάνω μου αναφέρεις ότι έτσι απλά σου αρέσουν οι Helloween περισσότερο απο τους Gamma Ray… Αυτό είναι καθαρά δικό σου γούστο που κολλάει όμως με την συζήτηση?
Τώρα για τα Keepers μια χαρά διαβάζω αλλά μιλάμε για το Keepers Pt.2 άρα εσύ δεν διαβάζεις καλά… Δεν βγήκαν μαζί ελπίζω να το ξέρεις αυτό. Μα εγώ αναφέρω σε όλα τα post Pt.2 τι δεν καταλαβαίνεις? Δλδ τι θέλεις να μου πεις? Ότι είχε στο Pt.1 τα περισσότερα άρα έπρεπε να μπουν του Weikath? Εσυ μου τα μέτρησες κιόλας. Πόσα έχει γράψει ο καθένας. Τι με νοιάζει εμένα αυτό? Νομίζεις δεν το ήξερα… Είπα ότι ο Hansen είναι ηγετική μορφή και μπορεί να στράβωσε που δεν μπήκαν κομμάτια του στο Keepers Pt.2. Και απότι φάνηκε απο τα λεγόμενα του στράβωσε πολυ περισσότερο με την νέα κατεύθυνση…
λοιπον για το Χαμμερ αστο…το πηρες αλλιως…
ακριβως για να μην με θεωρησεις κολλημενο οτι γουσταρω Χελλογουιν επειδη γουσταρω Γουεικαθ -σαν γκομενα να ειμαι ακουστηκε αυτο:D- εγραψα οτι απλα μ αρεσουν οι Χελογουιν μουσικα αλλα νταξ δεν πειραζει…
εσυ μπορει να μιλας για το pt2-ναι ξερω οτι δεν βγηκαν μαζι:D- αλλα εγω σου λεω οτι τα τραγουδια ηταν ετοιμα να βγουν σε διπλο κετς αλμπουμ αλλα τελικα για εμπορικους λογους αποφασισε η εταιρεια να βγαλει 2 ξεχωριστα…και απλως στο 1 μπηκαν αυτα και στο 2 μπηκαν τα αλλα…
ποτε θα αρχισουμε να μιλαμε τι γουσταρουμε απο χελογουιν και τετηα;; :D:D
Μα δεν αντιλέγω τα λεγόμενα σου σχετικα με το τι προτιμάς. Και εγώ Helloween γουστάρω πιο πολύ και όχι για λόγους Weikath, Hansen ή Kiske… Άλλωστε έχω αναφέρει αρκετές φορές ότι είναι η αγαπημένη μπάντα…
Να ξέρεις ότι το Pt.2 δεν ηταν έτοιμο όταν κυκλοφόρησε το Pt.1… Ελπίζω να μην το έχεις διαβάσει πουθενά αυτό γιατί το έχει αναφέρει ο Weikath σε συνέντευξη του… Νομίζω ότι μερικά κομμάτια ήταν σε demo καταστάσεις αλλά δεν άρεσαν και ήθελαν δουλειά γιαυτό μπήκαν στο Pt.2… Άλλα όχι όλο. Νομίζω κανά δύο… Το Eagle Fly Free αν θυμάμαι και το Rise and Fall…
Όποτε θες δεν έχω πρόβλημα για κουβέντα… Άλλωστε λύσαμε ένα θέμα που έχει παρεξηγηθεί σε σχέση με τον Hansen.
Ελπίζω να μην το έχεις διαβάσει πουθενά
:lol::lol::lol:
ε τι ρε απο το μυαλο μου τα βγαζω; :lol::lol::lol:
τι σκατα διαβαζα πιτσιρικας;;
γαμω το ιντερνετ…εκτος απο το roking και κανα 2 αλλα
AngelCry επειδη εχθες πηγες να με κανεις να ξεχασω οσα ηξερα/ξερω καθισα και εψαξα λιγο αυτο που σου εγραψα οτι ηθελαν να βγαλουν τα Κεεπερς σε ενα αλμπουμ και μου ειπες οτι κανω λαθος:
With their new lead singer in tow, they approached record labels Noise International and RCA and floated the idea of releasing a double-LP to introduce the new line-up. They were turned down. As a result, they recorded Keeper of the Seven Keys, Part 1, which was released in 1987. It established Helloween as one of the most successful heavy metal bands in Europe. In 1988 Helloween released Keeper of the Seven Keys Part II, the companion album and their most famous release featuring the classic line-up.
As both Keepers albums were supposed to be combined into a double album, the material starts up right where the Keeper of the Seven Keys Pt 1 left off.
οποτε το γιατι δεν εχει τραγουδια ο Χανσεν στο 2ο παλι εξηγειται εστω και αν δεν ηταν ετοιμα οπως ειπε ο Γουεικαθ -δεν το εχω διαβασει αλλα σε πιστευω- με τον λογο οτι ηθελαν και οι αλλοι να βαλουν τραγουδια τους. Στο εγραψα και εχθες και κοροιδεψες οτι τα μετρησα, λες και ηταν δυσκολο:D
μην αρχισεις παλι τα “που τα διαβασες αυτα;” δεν γινεται δουλεια ετσι οκ;8)
υγ: βρηκα και τους λογους που εφυγε ο Χανσεν αλλα δεν στα βαζω τωρα…ενα ενα:Dνα το ψαξω λιγο ακομα…
Ρε μαν κόφτο γίνεσαι ενοχλητικός…
Δεν έιπα ότ δεν έχει τραγούδια ο Hansen γιατί δεν ήταν έτοιμα αλλά του Weikath δεν ήταν έτοιμα και δεν άρεσαν για το Keepers Pt.1Ο ίδιος ο Weikath το αναφέρει στο booklet του Keepers Pt.2… Άνοιξε και καμία επίσημη κυκλοφορία γαμώ την τρέλα μου δηλαδή με αυτά που γράφεις… Τέρμα δεν σου απαντάω άλλο.
Πίστευε ότι θες με κούρασες…
Σου βάζη συνέντευξη του ίδιου του Hansen στο officiall messageboard των Helloween που λέει γιατί και εσύ μου ψάχνεις να μου βρεις συνέντευξη της κολοπετινίτσας…
Δεν μπορω να ασχολούμαι με της πληροφορίες που βρίσκεις στο internet… Sorry
βασικα απο την 1η σου φραση δεν διαβασα τιποτα…
γαματο.
τι ηθελα και ξεκινησα να γραφω; μεγαλη μαλακια μου.
βγαλτε τον γαμω οπαδισμο απο την γαμω μουσικη.
αντε καλες ακροασεις.
οτι να ναι εδω μεσα.
Ακυρο παίδες, αλλά ξέρετε τιμή εισητηρίου για Σάλονικα?
Στο θρεντ για το λαιβ ρώτησα αλλά δεν πήρα απάντηση…
<3
Εγω αλλο παλμο εχω πιασει για το 1)ποσο αγαπουν οι οπαδοι των Helloween το Chameleon(μιλαμε τωρα να το ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ,οχι απλως να μη το κραζουν)και 2)αναμεσα σε ποια 2-3 αλμπουμς “παιζει” το αγαπημενο τους της Andi era(στο “αλλα σιγουρα δεν ειναι”)που γραψες παει αυτο=P
Ε γενικα αυτα τα 3 θεωρουνται τα λιγοτερο καλα εκει μεσα.Αμα αντι για 2 απο αυτα,ειχαν μπει Deliver Us From Temptation(μα πως στον πεοντα αφηνεις τετοιο επος που παιζει γενικοτερα στα καλυτερα κομματια της era,εξω απο τη regular tracklist?)και το Back Against the Wall του Rabbit(που ειχε ηχογραφηθει κιολας στα sessions του TDR και προοριζοταν γι’αυτο)το αλμπουμ θα ανεβαινε μια μοναδα.Θα πηγαινε 11/10 η αλλιως θα εφτανε TTOTO XD.
Φίλτατε αν με ρωτάς μου αρέσει περισσότερο το The Dark Ride και Better than Raw… Θα σου έλεγα και το Keeper of the Seven Keys:The Legacy αν έλειπαν τα “περιττά” κομμάτια και έβγαινε σαν μονό cd…
Ε αυτο λεω ρε παιδιμ,ειναι υποκειμενικο το θεμα,δε παιζουν “σιγουρα ειναι”/“σιγουρα δεν ειναι” σε αυτα.Απλα να στο πω αλλιως,αν γινει μια ψηφοφορια για καλυτερο της Andi era εχω την αισθηση οτι τα 2 πρωτα θα ειναι tdr και ttoto.
Μπορεί να έχεις και δίκιο… Πάντως και το Gambling With The Devil είναι ψηλά στης προτιμήσεις μου…