Helloween

…και που ξέρεις, αν έβγαιναν αυτά που θεωρείς περιτά;:):!:

Γνωμη μου οτι το Gambling είναι το κορυφαίο απο την περίοδο Αντι!
Δεν παιζει να έχει ούτε ένα κομμάτι που να σε δυσαρεστεί (δεν θελω σχόλια για can do it!) Υμνοι τα Heaven tell no lies και Dreambound, δυνατα κομματια οπως Paint a new World, Κill it, Bells of the seven hells, the Saints ψαγμενα οπως το Fallen to pieces, και κομμάτια που θα τα ακούγανε πολλοι, οπως ΙΜΕ, as long as i fall, και final fortune, δείχνωντας οτι στέκονται επάξια στον χωρο!

Το TDR είναι για μένα πιο χαμηλού επιπέδου*, και είπα την άποψη μου. Με παραξενεύει πως δεν σας αρέσει το mirror mirror…ειναι απο τα κομμάτια που κρατάνε ψηλά το δίσκο μαζι με αρκετά άλλα!

Σε μια δισκαρα το να θεωρεις 2-3 κομματια κατωτερα απο τα υπολοιπα,δε σημαινει απαραιτητα κι οτι δε σου αρεσουν η οτι τα θεωρεις κακα κομματια.

Περι Gambling τωρα,το Can Do It δεν ειναι ουτε για B Side και βαζει υποψηφιοτητα για χειροτερο Helloween κομματι.Το ΑLAIF ειναι ενα ρηχο/radio friendly/do-it-like-ificouldfly κομματι που τουλαχιστον για μενα ξεφουσκωσε μετα τη 2η-3η ακροαση του δισκου.Επισης το IME δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο*,για τα υπολοιπα συμφωνω πως ειναι απο συμπαθητικα μεχρι γαμηστερα κομματια και γενικα ενας πολυ καλος δισκος.

*Θα μπορουσαν αντι γι’αυτα τα 3,να μπουν στη regular tracklist τα Find My Freedom,See the Night και We Unite και τοτε θα ψαχναμε ματαια για filler.

Συμφωνω, για τη πρώτη παράγραφο! Για μετά, ειναι αυτο πού λέμε θέμα γούστου!
Το ΑΛΑΙΦ βαδιζει στα βήματα του if i could fly και πιστευω πως είναι αρκετά εμπορικό κομμάτι, αλλα ταυτοχρόνως καλο!

Αντικειμενικα, το IME μου αρέσει πολύ σαν τραγούδι, αλλά και σαν στοίχος!
Είναι καυλιάρικο! :slight_smile: Για το Can do it,για μένα εχασε τον τίτλο από το…(Δεν το λέω γιατι ορισμένοι ίσως πέσουνε να με φάνε). Χωρίς να είμαι στάλα υπερβολικός, μου αρέσει, ακομη και αν δεν κολλάει τόσο με το δίσκο! Με έδωσε πολυ κεφι σε κάποιες δύσκολες στιγμές, ίσως και γιαυτο να το συμπάθησα!

Τουλάχιστον το Find my freedom άξιζε να μπεί πιστευω…

ριχτο

Δεν παίζει να το πω…είδα και που είπα τη γνώμη μου άλλες φορές! Πχ για τον Ντερις!
Μόνο που δεν με σουβλήσανε! Σημασια έχει πως όλα αυτά ειναι θέμα γούστου από ένα σημείο και μετά!

Ε και να σου τη πουν,κλαιν μαιν,φορουμ ειναι.Αν και εκει που πεσαμε να σε φαμε ηταν οταν ελεγες τη δικη σου εκδοχη για το τι εγινε στο παρελθον στο topic του 7 Sinnners.Εκει νταξει,ειναι γεγονοτα και δε χωρανε τροποιησεις και γνωμες.Αλλα στο μουσικο κομματι πες οτι θες,δεν υπαρχει λαθος και σωστο.

Για εκείνο το reply μου μάλλον δεν σας τα μετεφερα καθόλου σωστα! Τελοσπάντων, επι αυτού με εκνευρίζει οτι σε μερικά μέρη κάποιοι ήτανε απόλυτοι! Πχ θεωρώ ότι Ρολαντ και Γουέικι δεν κανανε μαζί και καλώς εφυγε ο Ρόλαντ! Δεν αντιλέγω, καλοι και οι 2 αλλά δεν γινοτανε δουλειά υπό αυτες τις συννθήκες. Είδες Ρεαλ με Ροναλντο και Κακα… Χώρια που είχαμε Masterplan! Πάντως πιστεύω πως δεν αποφασίζει μόνος ο Γουέικι, μπορεί να επηρεάζει όσο θέλει άλλα μέλη, αλλά σίγουρα θα λαμβάνεται όλων των μελών η άποψη! Για τον Κίσκ, αμα πω πως ήτανε σωστό που εφυγε παλι θα τις ακούσω, και τι είναι ο Αντι μπροστά του, και πως τολμά και τραγουδα τραγούδια του λάιβ, και η φωνή του δεν συγκρίνεται ούτε στο ελάχιστο με του Κισκ και τα λοιπά! Με Κισκ το 95 θα ειχαμε δίσκο τύπου Unarmed! :frowning:

Και τον τίτλο για μένα το παιρνει ένα τραγουδι που έχει κοινό “γράφτη” ( :stuck_out_tongue: ) με το Can do it! Πολλά είπα πάλι! Δεν θέλω να φάω ξύλο!

Τελος, ακόμη και για τα γεγονότα, δεν μπορουμε να ξέρουμε τα πάντα από όσα γίνονται απο πίσω! Γιάυτο δεν πιστεύω τα πάντα και κοιτώ διαφορετικές γνώμες!

Καλύτερα να κοιτάς πιο επίσημες γνώμες… Εννοώ να διαβάζεις περισσότερο συνεντεύξεις απο τους ίδιους… Όλα υπάρχουν εκεί…

Καλώς έφυγε για σένα δεν σημαίνει όμως ότι για όλους είναι το ίδιο…
Εμένα προσωπικά με έχει κουράσει το θέμα να βρω γιατί έφυγε ή διώξανε τον καθένα… Ξέρω το γιατί αλλά ο τρόπος που έφυγε ο καθένας πλέον δεν με αφορά… Πάνω κάτω και ο Sasha να φύγει αύριο πάλι δεν θα μου καεί καρφί… Πάντα τέτοιες κουβέντες γίνονται γύρω απο τους Helloween και το θέμα είναι πολυ απλό. Ή γουστάρεις πλέον ή δεν γουστάρεις…
Άμα θέλεις τώρα προσωπικές απόψεις η δικιά μου είναι η εξής:
Μεγάλη απώλεια για τους Helloween είναι ο Kai HansenΕίτε θέλεις να το πιστέψεις είτε όχι οι Helloween ποτέ δεν φτάσανε και ούτε θα φτάσουν το status που είχαν στα Keepers line-up (ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ δισκάρα Walls of Jericho δεν την συζητάω) … Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν ήταν ο Andi ή ο Kiske ή o Bruce Dickinson τραγουδιστής τότε… To θέμα είναι ότι αυτό το status (επιτυχία και αναγνώριση) το έφτασαν οι Kiske-Hansen-Grosskopf-Weikath-Ingo και ΕΓΩ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που υπάρχουν αυτοί οι δίσκοι στην δισκοθήκη μου και έχουν λιώσει για δεκαετίες τώρα με εκείνο το line-up…

Χαίρομαι που άκουσα και τον Andi να τραγουδάει τα κομμάτια των Keepers… Δεν θα σχολιάσω το performance του… Χαίρομαι έστω και έτσι που έζησα ένα μέρος που δεν είχα την δυνατότητα να ζήσω λόγω ηλικίας… Πραγματική εμπειρία να ακους τον αγαπημένο σου δίσκο Live… Χαίρομαι επίσης που άκουσα απο τους Unisonic το A little Time και Kids of the Century… Έμεινα με το στόμα ανοιχτό… Είναι τα κομμάτια που με έφεραν σε αυτήν την κατάσταση…
Απο δισκογραφική μεριά δεν περιμένω μάταια ένα Keepers Pt.3… Δεν θα υπάρξει ποτέ… Ούτε ένα Land of the Free Pt.2 θα υπάρξει σήμερα (ασχέτως αν κυκλοφορεί)… Στα μάτια μου δεν είναι το ίδιο και ούτε πιστεύω να αλλάξει κάτι μετά απο χρόνια-δεκαετίες…
Προφανώς αυτό που αναφέρεις για τον Kiske σχετικά με το Unarmed δείχνει ότι δεν έχεις καθόλου γνώση γύρω απο το θέμα… Κισκ να στο πω και αλλιώς δεν υφίσταται για τα προσωπικά σου γούστα. Τα έχειις όλα λάθος μέσα στο μυαλό σου γύρω απο αυτόν τον άνθρωπο. Διάβασες,σου είπαν,ρώτησες, δεν έχει νόημα πλέον.
Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις περί Unarmed μπορείς να ανατρέξεις αλλά προσωπικά για μένα όσο ζω τουλάχιστον αυτός ο δίσκος δεν είναι Helloween… Δεν τον είχα φανταστεί έτσι και μόλις τον άκουσα απογοητεύτηκα τόσο πολύ που δεν θα το ξεχάσω… Κάνω τα στραβά μάτια όπου διαβάζω γιαυτόν… Και θα συνεχίσω να το κάνω.

Αυτο προσπαθώ να κάνω!

Και αυτό το ξέρω, χαζος δεν είμαι. Δίσκοι σαν τα Keepers δεν γραφονται κάθε μέρα, και λίγο πολύ το αντιλαμβανόμαστε!

Ok, όπως θες…Το umarmed είναι ένα επετειακό άλμπουμ. Όχι επίσημη κυκλοφορία! Τώρα γιατί κάνανε ένα unarmed και όχι κάτοι άλλο δεν ξέρω… Πολλοί απογοητεύτηκαν, αλλά δεν νιώθουνε πως ήτανε κάτι επετειακό, κατι σαν πλάκα, να πουμε? Εγώ περιμένω το 7 sinners να δούμε…

τα θελει ο κωλος μου και εμενα αλλα δεν μπορω να κρατηθω:D

ρε συ angelcry να σε κανω μιαν ερωτησιν επειδη με εχεις γυρισει τα μυαλα…:smiley:

αν βγει μια εφημεριδα και γραψει “θα μπουν και αλλοι φοροι μεχρι τελος του χρονου”
και βγει ο Τζεφρυ και πει “δεν θα μπουν αλλοι φοροι μεχρι το τελος του χρονου” εσυ θα πιστεψεις τον τζεφρυ επειδη το ειπε ο ιδιος;;;

δηλαδη να συνδυασεις συνεντευξεις/αρθρα/προσωπικη γνωμη δεν παιζει; γιατι σε βλεπω να λες συνεχεια “τα ειπαν ολα στις συνεντευξεις τους πηγαινε να τα δεις”…

δεν εχει να κανει τοσο με ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ συζητηση απλως μια απορια εχω…

γραφεις:

Τα έχειις όλα λάθος μέσα στο μυαλό σου γύρω απο αυτόν τον άνθρωπο. Διάβασες,σου είπαν,ρώτησες, δεν έχει νόημα πλέον.

και αμεσω μετα

Καλύτερα να κοιτάς πιο επίσημες γνώμες… Εννοώ να διαβάζεις περισσότερο συνεντεύξεις απο τους ίδιους… Όλα υπάρχουν εκεί

δηλαδη ο 666 διαβασε αλλα προφανως δεν διαβασε τα σωστα
εσυ διαβασες και προφανως διαβασες τα σωστα…

ξερω ΑΚΡΙΒΩΣ το στυλακι που θα απαντησεις -αν το κανεις- και ειναι πολυ κριμα γιατι θα μπορουσα εγω προσωπικα να κανω πιο ενδιαφερουσες συζητησεις μαζι σου απο το να καθομαστε να τις μετραμε (τις γνωσεις) αλλα το προσπαθησα και δεν το καταφερα:p:D

το πολυ πολυ να βρεθουμε στην συναυλια και να παιξουμε μπουνιδια:p

ΑΠ ΔΕ ΠΑΜΠΚΙΝΣ!!!

υγ:λιγο χιουμορ βρε:D για μουσικη μιλαμε…

υγ: λυστε μου την απορια που εχω τοοοοοοοοοσα χρονια…τι θελει να πει ο ποιητης με την υπογραφη που εχω; τοσα χρονια δεν μπορεσα να καταλαβω…ρωτησα και τον weikath σε μια συναυλια αλλα με εγραψε στα @@ του…

1 apo pou einai h upografh?
2 milises me ton weiki? ean nai pote?

εδιτ:ρε 666 δεν με ρωτησες κατι;;;; τζαμπα εγραφα;;;

1. ωχ!!! θα φας πεσιμο τωρα απο angelcry και pumpkin:D

ειναι απο το : http://www.youtube.com/watch?v=44KvT7dPcwQ
και ο Ηansen τραγουδαει χαλια :smiley: αλλα πορωτικα και γουσταρω πολυ την μελωδια του

1. ναι εχω μιλησει με Weikath εξω απο τον Μυλο στην Σαλονικα οταν ειχαν ερθει το 1998 -αν δεν κανω λαθος, δεν ειμαι καλος με τις ημερομηνιες- για την περιοδεια του Better than raw…οχι ομως μονο εγω…

καθομασταν καμια 50αρια καμμενοι εξω απο τον χωρο απο νωρις και αφου ηρθαν και πηραμε αυτογραφα καθησαμε στην καφετερια που εχει εκει.

μετα απο λιγο βλεπουμε εναν τυπα σαν αυτους που τους βλεπεις στο δρομο και αλλαζεις πεζοδρομιο να κατεβαινει τα σκαλια και να ερχεται να καθεται μαζι μας στο τραπεζακι της καφετεριας…ηταν ο Weikath…καθησε διπλα μου και παραγγειλε καφε και σοδα (μαλακες ξενοι)…

του την πεσαμε για αυτογραφα γιατι αυτος ειχε φυγει κατευθειαν μετα που κατεβηκε απο το λεωφορειο, πολυ κουλ τυπας…

τον ρωτησαμε διαφορες μαλακιες -δεν γουσταρε καθολου τους Oasis- και τον ρωτησα αυτο που εγραψα και τι σημαινει και ο θεικος στιχος:

Ding by ding, can you ding my dong (κλεο) απο το http://www.youtube.com/watch?v=RlSuoUBZ1go

με εγραψε κανονικα αλλα νταξ τον ειχαμε πρηξει…

καποια στιγμη και ενω τον ειχαν τρελανει μερικοι “a pen, a pen gives us a pen” -μετα εμαθα οτι δεν λεγεται ετσι:p- σηκωνεται και φευγει και επιστρεφει σε κανενα 2λεπτο…
μου κανει νοημα να ανοιξω τις χουφτες μου και μου αραδιαζει πενες!!! προλαβα κρατησα 3…τις υπολοιπες τις πηραν τα ζωα γυρω μου:D

μετα εφυγε και ηρθε η γκαρσονα να πληρωθει!!! χαχαχαχα!! πιστολα ο Weikath:lol:

και επειτα ξενερωσαμε απο την συναυλια γιατι ειχε χαλια ηχο…αλλα δεν γαμεις καλα ηταν…:metal:

για το οτι ειχε χαλια ηχο ΔΙΑΒΑΣΑ μια συνεντευξη του Andi που ελεγε οτι ο Grapow και ο Uli δεν “πηγαιναν” συμφωνα με τις προβες και για αυτο ηταν μπουρδελο, αλλα μαλλον διαβασα λαθος:p

εχω γνωρισει και μιλησει και με Andi -οχι ομως με Hansen γιατι μαλλον δεν με γουσταρει που βγαινω και λεω/γραφω αυτα τα πραγματα:D- αλλα δεν στο γραφω να μην με πουν και ποζερα:D

αυτααααααααααα.συγκινηθηκα.:drunk:

Μου λες και τι ειπε γιατι δε βλεπω κατι?:stuck_out_tongue:

ρωτησα τι σημαινουν οι στιχοι της υπογραφης μου και μου ειπε απο πιο τραγουδι ειναι αυτοι;;;

ή δεν βλεπω καλα;;;:drunk::drunk::drunk::drunk:

ρε 666 με μπερδεψες…

και με ρωτησε αν και που εχω γνωρισει weikath…

οποτε χωρις το ποστ του φαινεται πολυ ξεμπαρκο…μαμημενο κουοτε…:smiley:

Οχι μωρε νταξει,που να θυμαται ολους τους στιχους το παιδι.Απλα ελπιζω το τραγουδι που ελεγε οτι ειναι γι’αυτον το χειροτερο Helloween τραγουδι να μην ειναι απο WoJ μερια:twisted:

Για τους στιχους που λες ουτε γω ξερω ακριβως,γενικα ειναι Οργουελ(1984) φαση το κομματι.Βεβαια στον αμεσως επομενο στιχο που συμπληρωνει νοηματικα το τριστιχο λεει ο ποιητης “It’s the only thing we really need to show”.Οποτε φανταζομαι οτι ειναι κι αυτος ενας στιχος στα πλασια του απολυτου ελεγχου του κρατους πανω τους(κατι σαν ειδικο barcode),ε και ουσιαστικα θελει να πει the blue pass is for me,απλα το me δε ριμαρει με το wife που δε μπορει να το αλλαξει:p

σωστος…κατι τετοιο σκεφτομουν κ εγω…

πες μου τωρα τι σημαινει και το

“ding by ding
can you ding my dong”

απο το Secret Alibi να παω ηρεμος για υπνο:D:D:D:D

κοιτα να σου πω κατι που ειπα και σε εναν αλλον φιλο helloweenakia

το http://www.youtube.com/watch?v=HFvtsxQHlPI πρεπει να ειναι απο τα χειροτερα τους…και ξερεις και ποιοι το εχουν γραψει:lol::D:D

ε αυτο δε νομιζω να κρυβει κανα νοημα.Θα τον επιασε η γνωστη κλασσικη χαζομαρα στο studio τον Weiki(εδω σε ολοκληρο επισημο live DVD ο τυπος επαιξε το σολο της παρουσιασης του με το στομα:|) και θα το κοτσαρε για ριμα,ειναι τελειως goofy αυτη η στροφη γενικα:lol:

Για το UFO μερος λες?Γενικα ελπιζω να αστειευεσαι αλλιως δινεις διευθυνση και κανεις διαθηκη:p

οχι δεν αστειευομαι…Χολαργο μενω:D:D:D

απλως τους σκεφτομαι να το γραφουν μαζι και γελαω:lol::lol:

μην τα λεμε παλι ep+walls επος!!! αλλα αυτο το κομματι ειναι το πιο αδυναμο -να το πω πιο χαλαρα-:p:D- αν και το ακουω αυτη την στιγμη…

freeeeedom this cry :drunk::drunk::drunk: