Ε τωρα πολυ καλυτερα,αν και γενικα EP+WoJ εχουν το Αλαθητο:D
Πες για κανενα Im Doin Fine Crazy Man να πω ενταξει:p
Ε τωρα πολυ καλυτερα,αν και γενικα EP+WoJ εχουν το Αλαθητο:D
Πες για κανενα Im Doin Fine Crazy Man να πω ενταξει:p
δεν μπορω να πω τιποτα αρνητικο για ενα τραγουδι που εχει τετοιους καμμενους στιχους:
[I]Thunder, flash and lightening is working on my back
The tables in the kitchen are tryin’ to break my neck
All the late night memories are leaning in my shoes
My mother’s old grey leather gloves are singing loud the blues[/I]
:drunk::drunk::drunk:
:lol::lol::lol:
Περα απ’τη πλακα κατι παιζει με αυτη τη μπαντα και τα B sides.Αν παρεις ολα τα b sides/bonus tracks κτλπ απο ολη τη δισκογραφια και διαλεξεις τα καλυτερα βγαζεις διπλο γαματο δισκο που θα κοντραρει τους υπολοιπους ξερω γω:lol: Στη συγκεκριμεη περιπτωση μεσα το Im Doin,εξω το Run With the Pack#-o
ετσι επειδη το βαλα να το θυμηθω: http://www.youtube.com/watch?v=qInsjj7ZzmA&feature=related
pause στο 0:45,παρε φατσα ο αλλος:lol:
χααχχαχααχαχαχχαχχ
που το θυμηθηκες;;;;:lol::lol::lol::lol::lol:
ειδικα στο gambling τα 2 bonus ΕΠΡΕΠΕ να ηταν στο αλμπουμ…
ρε τι θυμηθηκε;;;:lol::lol::lol::lol:
Ναι ρε τρελογιατρε, αυτοι οι στοίχοι απο που είναι ρωτησα! Στην υπογραφη σου!
Ποιο τραγουδι δηλαδη! Τωρα να με κράξουνε γιάυτο, ε παει πολύ! Ένα μυαλο έχω!
Το quote μου δεν υπάρχει αλλο! 8O
Αργότερα είχα βγεί, δεν είδα να γράφεις κάτι για ώρα…
Ευχαριστώ πάντως! Και εγώ θα θελα να μιλήσω με τον Γουεικι, αλλά χλωμό…
Κανα αυτογραφο και πολύ!
Προσωπικα,οι συνθεσεις του weiki απο το dark ride και μετα μου φαινονται ως οι πιο αδυναμες του καθε δισκου…Κλασικο χαζοχαρουμενο στυλακι που δεν με αγγιζει ουτε στο ελαχιστο…
Ναι αλλα καμια σχεση μεταξυ τους ποιοτικα.Το All Over The Nations ειναι κομματαρα,το Tune μ’αρεσει αρκετα,αλλα τα αλλα 2 ειναι τρελα fillers.Το Raise the Noise συμπαθητικο αλλα ρε παιδι μου ετσι κι αλλιως αυτα τα τυπικα τσιρ απ ροκακια σαν αυτο και το Raise the Noise δεν ειναι ακριβως αυτο που περιμενω γω απ’τη μπαντα.Anyway…
Oταν λες “απο το TDR και μετα” συμπεριλαμβανεις και το TDR?Γιατι το Salvation ειναι γενικοτερα ενα απο τα καλυτερα κομματια της Deris Era(και το All Over αλλα κυριως το Salvation)
ρε μαλακα:D
Mrs LoL και As Long As I LoL
:lol3::bow2::lol::lol::lol::lol: κλεο.
Δεν ξερω τι ειναι το get it up αλλα εγω οποτε το ακουω μου φτιαχνει την διαθεση και γενικα μαρεσει πολυ.Γουστα ειναι αυτα:wink:
οχι το Salvation ειναι καλό κομματι ομολογουμενως.Απο τα επομενα εννοω
Συμφωνώ εν μέρει για τα 2 πρώτα…και για το get it up…το can do it όμως μου αρέσει πολύ! Γούστα φυσικά…το Raise the Noise το λάτρεψα…για το AYM? δε το συζητώ καν…
Τώρα στα πρόθυρα των γερατιών δεν έχω και τις τρελές απαιτήσεις…
Θέλω κάτι αξιοπρεπές όπως από τους Gamma Ray (To the metal).
Για μένα είναι υπέρ αρκετό και το Are you metal?
Θα προτιμούσα αντί για τα πλήκτρα κιθάρα φυσικά, αλλά λίγο πολύ ποτέ δεν λείπουνε τα πλήκτρα από αυτή τη μπάντα…!
?
_____
sure
Ε να μην παιξουνε και ενα τραγουδι προς τιμη του Dio?
fixed#-o
Γιατί τι έχει το Legacy? :-s
Μπορεί να ειμαι κ ο μοναδικος ανθρωπος στον πλανητη…αλλα το legacy μου αρεσει πιο πολυ απο τα 2 πρωτα keepers
Εντάξει, όχι κιέτσι, αλλά το Legacy, είναι ο καλύτερος 00ς δίσκος τους…κιεμένα μαρέσει πολύ:):!:
Παίζει να μαι δεύτερος…
Τα περαστικά μου. [-X
Gambling … :razz::razz::razz:
Το Dark Ride που είναι 2000 ακριβός τι θεωρείται ???