Helloween

Έχεις δίκιο είναι και το The Dark Ride…για μένα το 2000 ανήκει στα 90ς, αλλά μουσικώς, και από τις λίστες για τα καλύτερα μιας δεκαετίας, το 2000 ανήκει στα 00ς…όπως και νά΄χει το The Dark Ride είναι αριστούργημα, κιέχω την εντύπωση πως οφείλετε και στον Deris, αλλά και στον Grapow…πάντως για νά’μαι στο θέμα, αναμένω έναν καλό δίσκο, αλλά όχι ανώτερο του Legacy ή του The Dark Ride:):!:

Το Dark Ride ειναι το αγαπημενο μου…Εχει φαει απεριγραπτο λιωσιμο απο τοτε που βγηκε…

Και γω ο τριτος.Ποτε δεν ειχα πορωση με τα 2 Keepers,αντιθετως το legacy με εκανε να αγαπησω πιο πολυ τους helloween…

Κανεις δεν ειναι τελειος :stuck_out_tongue:

Για μενα ειναι:
The Dark Ride
Gambling
Legacy
Rabbit

για τα ζιροζ.

Τι περαστικα,εδω απλα προσευχεσαι να αναρρωσουν τα παιδια απο ο,τι κι αν ειναι αυτο που εχουν:( Βεβαια μπορει απλα να μην ηταν sober οταν ποσταρανε:p

+Σε ολα στον Pumpkin.
Ισως το Legacy να το εχω στα ισα με το Gambling,οσο για τους αρρωστους ειπαμε θεμα γουστου αλλα καποια πραγματα ειναι στανταρ,και δεν ειμαι καθολου κολλημενος με τα παλια,θα δεχομουν να ελεγες οτι γουσταρεις dark ride πιο πολυ ή ακομα και το legacy αν ηταν μονος δισκος και δεν ειχε τα fillerakia,τωρα ομως 100 μετανοιες τουλαχιστον :stuck_out_tongue:

Γουστα ειναι αυτα, αλλα αυτο που λετε ειναι ιεροσυλια… Δεν μπορουν να συγκριθουν τα 2 πρωτα Keepers με το 3ο, το Legacy.

Καταρχάς είπα ΠΑΙΖΕΙ να μαι 2ος…δηλαδή δεν είμαι σίγουρος…
Πραγματικά κανείς δεν μπορεί να πει κακή κουβέντα για τα 2 πρώτα…Τραγουδια που σου μένουν…και να πω ότι τα βαριέμαι τα ακούω και νιώθω μια μαγεία…κάτι που δεν συμβαίνει με κανένα άλλο συγκρότημα…Rise and fall, a little time, dr stein, halloween, twilight of the gods. a tale that wasnt right (κλαμά…), το ομώνυμο…
Αλλά το 3ο, the Legacy, το θεωρώ αξιότημη προσπάθεια τουλάχιστον, είναι ένα υπέροχο 2πλό άλμπουμ, και υπάρχουν στιγμές που το προτιμώ απο τα 2 παλιά. και δεν νομίζω πως οφείλω να δώσω και λογαριασμό…
Όσο για τα fillers…A king… & invisible man κομματάρες κατεμέ… αντάξια του παρελθόντος…το ίδιο και Born o judgement day, Silent rain % Pleasure Drone…
Απο το πρώτο cd το Mrs God είναι το σινγκλ που ευτυχώς δεν αντιπροσώπευσε τη δουλειά τους…
Τώρα λατρεύω και Occasion Avenue % My life for 1 more day…Ωραίο και το Light the universe.
Αλλά DO YOU KNOW WHAT YOURE FIGHTIN FOR???
Αυτό κιαν λατρεύω…
Συμπαθώ Come alive $ Shade in the Shadow…κατεμέ 2ο φιλερ get it up…
Απλώς

Εμένα πάλι γιατί μ αρέσει τρελά το get it up (καθώς και το I.M.E. στο gambling) ???

(η απάντηση γτ είσαι κακόγουστος δεν μετράει :har::har::har::har:)

Sorry guys…

Δηλώνω αμετανόητος…Μου αρεσουν και τα 2 πρωτα πολυ αλλα το Legacy μου αρεσει περισσοτερο καλως η κακως και δεν αλλαζει αυτο :wink:

Ωιμε, φωτιά θα πέσει να μας κάψει παλαβοί!

Γιατί να πέσει? Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ΝΤΕ και καλά τα 2 κεεπερς να είναι προτιμότερα από άλλους δίσκους…:frowning:

Ομολογησε οτι σαρεσουν περισσοτερο τα 2 πρωτα keepers αλλιως δεν γλυτωνεις

ΤΩΡΑ!!!

Καθένα έχει τη χάρη του…

Πολυ απλα γιατι [SIZE=“2”]ΔΕΝ[/SIZE] συγκρινονται, απο ολες τις αποψεις, εμπνευση, συνθεση, εκτελεση, τελικο αποτελεσμα, ιστορια…

Για το μονο που θα συμφωνησω ειναι η ιστορια.Δηλαδη το ποσο σημαντικο ηταν να βγουν αυτοι οι δισκοι στα 80’s για το γκρουπ.

Κατα τα αλλα ολα ειναι θεμα γουστου :wink:

Θα συμφωνησω και γω μαζι σου:!:

Αφού δεν συγκρίνονται, δεν πάει να πει ότι είναι προτιμότερα τα 2 πρώτα!
Άλλο το ένα άλλο το άλλο!
Αλλη η ιστορία των 1,2, άλλη του Legacy! Για τις συνθέσεις τώρα μιλάμε για Legacy ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αντάξιο των 2 πρώτων…Για την εκτέλεση είμαι ικανοποιημένος, πολύ καλώς δομημένο το 2πλό άλμπουμ, και καλές οι εκτελέσεις κάθε κομματιού…
Το τελικό αποτέλεσμα εσείς το καθορίζετε…το λεγκασι άρεσε σε πολλούς όμως…
Όπως και να έχει, δεν τραγουδαει ο Κισκ, λείπει ο μεγάλος Και, “λείπει” ο μεγάλος Ινγκο…

Μαλιστα.Εδω πλεον αρχιζει και σχηματιζεται μια πολυ λεπτη γραμμη μεταξυ της προσωπικης αποψης και της ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ.

Μη μου ξαναπαντησετε οτι γουστα ειναι αυτα σας παρακαλω(και πεταχτει ο σιξσιξ και το προχωρησει λεγοντας “εδω που τα λεμε ρε παιδια,ποια Κιπερς?”),απλα καντε μια συζητηση με τον εαυτο σας και ρωτηστε τον αν τα πραγματα θα ηταν αλλιως αν το αλμπουμ δεν εφερε το συγκεκριμενο τιτλο(αυτο παει και αντιστροφα βεβαια,οτι πολλοι απο μας θα το χαμε δει με καλυτερο ματι αν δεν ειχαν κοτσαρει το “KOTSK” για να εκμαιευσουν λιγο hype).Και μετα αναλογιζομενοι οτι και τα Κιπερς ηταν να κυκλοφορησουν σε στιλ Λεγκασι,διπλο αλμπουμ δηλαδη,καντε μερικες επιμερους συγκρισεις στα χαρακτηριστικα κομματια,ετσι για να παμε και στην ουσια του αστειο αυτου “vs”.Ναι,το A King for a Thousand years αγγιζει την κιπερικη αιγλη κι ειναι επος και ναι το Occasion Avenue ειναι γαμω τα προγκ κομματακια και εμπνευσμενο.Αλλα κλανουν μια μπροστα στα(σε αντιστοιχια)Keeper και Halloween?Η το Light the Universe μπροστα στο A Tale that Wasnt Right?Mηπως να συγκρινουμε τα σινγκλακια(Future World/Mrs God ας πουμε το πιο συγκρισιμο ζευγαρι)να ριξουμε το γελιο της ζωη μας?Η μηπως,το βασικοτερο,την αυρα και το πνευμα που βγαζουν που ειναι και απο τα κυρια στοιχεια που με εκαναν να αγαπησω αυτη τη μπαντα και που στη τελικη μετραει πολυ?(αυτο βεβαια ειναι κατι που για να το καταλαβεις πρεπει να χεις βιωσει τη μουσικη της καθε μπαντας,χωρις να θελω να γινω ελιτιστης και μλκιες.Δεν ειναι κατι που περιγραφεται).Για καποια θεματα δε παιζει το “υποκειμενικο” γουστο,πιο πολυ η παντελης ελλειψη του:p

Προσωπικα δεν προσπαθω να πεισω κανενα για αυτο που πιστευω…Εξαλλου ειμαι στην μειοψηφια οπως κ τα αλλα 2 παιδια…

Δεν με ενδιαφερει πραγματικα ουτε να καθομαι να συγκρινω ουτε τιποτε αλλο…

Ξερω τι μου αρεσει περισσοτερο και η γνωμη μου δεν αλλαζει ακομα και 5.000 διατριβες επι του θεματος να διαβασω… :wink:

Δεν ειναι διατριβη ρε Στορμ,ουτε προσπαθω να πεισω κανεναν.Τις σκεψεις μου παρεθεσα πιο πολυ(με εναν αιρετικο τροπο ισως,δεκτο αλλα μ’αυτα που διαβασα ετσι μου βγηκε)σε μια προσπαθεια να καταλαβω απο ποια πλευρα μπορει να ειναι αυτα τα αλμπουμς “τουλαχιστον” ισα κι ομοια μαλιστα.Ξες δε παιζουν και ρεγκε τωρα οι Helloween για να πεις οτι συγκρινουμε ανομοια πραγματα,δε παιζουν και ακριβως το ιδιο πραμα με τοτε βεβαια,αλλα οκ.

Απο την αλλη,ο καθενας θα μπορουσε να λεει “αυτη ειναι η γνωμη μου και δεν αλλαζει” και να μη γινετε συζητηση πανω σε κανενα θεμα και ζησαν αυτοι καλα και μεις καλυτερα.