επειδή δεν θυμίζει helloween.
-
ο hansen δε συμμετεχει στο batallions.
-
επειδη αφ ενος ειναι καλος δισκος, και αφ ετερου επειδη ο ηχος του ειναι απιστευτα φρεσκος. αν το καλοσκεφτεις, αυτα τα δυο ειναι τα συστατικα που εχουν κανει μνημεια τοσες και τοσες δισκαρες των τελευταιων 20 ετων. εμενα παλι ποτε δε μου αρεσαν τοσο τα ‘χαρουμενα’ των helloween και τους προτιμω στα πιο heavy.
Σωστό αυτό . Θυμόμουν τα follow the blind και tales from the twilight world . Το άλλο είναι το somewhere far beyond και όχι το batallions .
Keeper Of The Seven Keys pt.1
Εχοντας ακούσει μόνο τα πρώτα τους αλμπουμ θα πω το PART.1 γιατί είναι το πρώτο που πήρα απο αυτούς και έχει μεσα κάποια από τα αγαπημένα μου Helloween κομμάτια όπως το Halloween, I’m Alive, Future world, και το Tale That Wasn’t Right
Το Dark Ride ουτε εγω το προσκυνω… Αλλα εχει καλα κομματακια μεσα…
Φύλακας Ι.
Walls of Jericho μεσα στο προσωπικο μου top 5, για τα keepers τι να πω…ιστορια!
Απο κει και περα…ορισμενα πολυ καλα albums (Dark ride, keeper 3, time of the oath) αλλα τιποτα συγκλονιστικο. Τωρα η συναυλια με Gamma Ray…ΕΚΣΤΑΣΗ!!!
To “τζογαρισμα με το διαβολο” ηταν αρκετα καλο αν εξαιρεσεις κανα 3-4 τραγουδια.Ιδιαιτερα το As long as i fall πορωση.
Σωστοοοοοος…
sorry couldn’t resist
για μένα μαζί με το kill it τα χειρότερα … [-X [-X
Ναι οντως μετα απο απειρο λιωσιμο του cdιου, αυτα που με “γεμισαν” λιγοτερο ηταν το As Long as i Fall και το Can Do It,ενω Dreambound,Final Fortune και Paint a New World ειναι τα κομματια που ξεχωρισα και μου χουν μεινει…
Συμφωνω με pumpkin, worst of the worst τα As long as I fall+Can do it.
:!: :!: :!: :!: [-X [-X
αυτο ακριβως, κομματαρα το Kill It! επισης πολυ μου αρεσε το Bells Of The Seven Hells…
We are the hiiive, we aaaare the peooople, we ring the beeeeeeeells…of the 7 Hells! Τους παραδεχομαι που στη συναυλια το πιστευαν το κομματι, μας βαζαν να το τραγουδαμε!
αξιζε να πας στην συναυλια?
δεν ακουω το συγκροτημα γενικα δεν ειμαι του ειδους…απο περιεργεια ρωτω
ναι αξιζε
Walls Of Jericho !!
Τυφωνας.
μολις τελειωσει ο δισκος μενεις ετσι —> :eek:
:vibrate: :vibrate: :vibrate:
Live In The UK. Το μόνο που μπορώ να ακούσω επειδή είναι λίγο heavy, αλλά όχι οτι κάνω και τούμπες, ίσα ίσα. Οτιδήποτε άλλο μου προκαλεί χασμουρητό. Βρίστε με ελεύθερα8)
Αγαπημενο οπωσδηποτε το Dark Ride.
Λογω συναισθηματικου δεσιμου.