same here
ψηφίζω το master of the rings αφου ηταν μια απο τις αιτιες που ακουω μεταλ σημερα.
Δύσκολο αλλά έβαλα το Keeper I αν και το αγαπημένο μου τραγούδι είναι στο ΙΙ(το ομώνυμο). Παρόλαυτα το Ι έχει μια από τις αγαπημένες μου μπαλάντες.
If i could fly…
Of course you can fly…
You can…:
RIDE THE SKY !!! AAAAAAAAA !!! :band:
Απο τις αγαπημενες μου μπαντες!!!Πολυ καλοι!!!8)
Ειπα κι εγώ, δεν θα εμφανιστείς σήμερα? Εννοώ ότι αν όχι αντάξιο λόγο έλειψης Kiske/hansen έχει κάτι κομμάτια εκεί μέσα που άνετα στέκουν στα προηγούμενα keepers. Σε σχέση με τον wake και dead winter που αναφέρει ο φίλτατος επάνω.
Προσωπικα το μονο που θα μπορουσε να αγγιξει τη μαγεια των Keeper ειναι το King for a 1000 Years απο κει μεσα…Τα αλλα εειναι μεν καλα τραγουδια αλλα δε φτανει αυτο για τετοια συγκριση…Anyway νταξει point taken μην οφτοπικιζουμε και πολυ…
Ε οχι και πιο keeper, είπαμε… στο legacy υπάρχουν τα king for a 1000 years, occasion avenue, come alive, my life for one more day…
αν το πάμε έτσι τότε το the dark ride τι ειναι? αυτο κι αν είναι keeper…
Κανενα δεν ειναι “keeper” βασικα…αν θελετε να μιλησουμε γενικα για το καλυτερο αλμπουμ της Derris era παμε στο topic των helloween η στο poll για το καλυτερο αλμπουμ τους…
δεν πας εσυ να ερθουμε κ εμεις γιατι ειμαι νιουμπις και δεν μπορωνα το βρω???
Ποιος θα κάνει poll με τα 3 keepers??? είμαι μέσα!!! (να βάλετε και τα live των keepers)
Dr Stein και Spyros G συνεχιζουμε εδω:lol:
Παίδες τα μετέφερα, οποτε συνεχίστε εδώ!
Σας ακούω!!! Η Faceless Rania που είναι?
Πάλι άνω κάτω τα έκανα…:?
thanx παντως!!
Το πρώτο κλειδί και από μένα. Δισκάρα.
ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!11
λοιπον απο deris το Time Of The Oath…αλμπουμ που προσπαθησαν να “πιασουν” το φιλινγκ του Γουολς οφ Τζεριχο (θα τα γραφω ολα ελληνικα γιατι ο υπολογιστης μου τα επαιξε) στην παραγωγη αλλα νομιζω οτι αυτο μαμησε το αλμπουμ και δεν αναγνωριστικε…συν το κολλημα εκεινη την περιοδο ολων των δημοσιογραφων και των περιοδικων με τον Χανσεν και τον Κισκε…Ολοι παιζουν καταπληκτικα με αποκορυφωμα για εμενα τον Μαρκους…αυτα για αρχη ακουω κ τα λεμε…
εδιτ: ψηφισα το part2
Που ειναι τα pink και chameleon??
Walls of Jericho,Keepers,Time of The Oath και Dark Ride τα αγαπημενα μου…