Είναι τουλάχιστον 100, δύσκολο να βρεις 25+ χειρότερα κομμάτια από αυτό. Αν και με το ΥΓ σου εγώ καταλαβαίνω ότι απλά ακούμε τελείως διαφορετικά πράγματα, μιας που λες για Dark Ride, βάλε από Rabbit το Back Against the Wall που ηχογραφήθηκε στα sessions του (και άνετα αντικαθιστούσε πχ Escalation) και πες μου τι σχέση μπορεί να’χει με το Are You Metal. Ή βάλε το Tune…ή το Hell Was Made in Heaven.
https://www.youtube.com/watch?v=VytktXI8irU 28/10/2017 brasil
στον κισκι,τον κισκι δε θα ξαναπειτε για πλειμπακ.χαχα.το ψιλοσκεφτομαι για σοφια παλι μπας και ανεβω.
WHYΥΥΥΥΥΥΥΥ LORD WHYYYYYYYY https://www.youtube.com/watch?v=8Cj6TD2q_Ys&t= 29/10 ανατριχίλες ΟΛΑ τα βίντεο που τράβηξε ο τυπάς, από πολύ κοντά με αρκετά καθαρό ήχο αν και χάνεται αραιά και πού το ένα κανάλι αλλά είναι ότι καλύτερο άκουσα από τα περισσότερα σάπια βιντεάκια. ΘΕΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ
Αυτός ο Κισκι άλλα ρούχα δεν έχει;
Και καλά, δεν έχει. Κρίσις κλπ…
Δε ζεσταίνεται;
Προσπαθεί να χάσει κάνα κιλό μάλλον…
Ακούγεται σωστό. Γι’ αυτό και ο Ντε(γα)μάιο που είναι φέτες βγαίνει ξεβράκωτος. Δεν υπάρχει λόγος να ιδρώνει πέρα του δέοντος
Ευχαριστώ παιδιά…με καλύψατε…
χτες κάπου πήρε το μάτι μου ότι για μία εκδρομή που γίνεται από Σαλόνικα για Σόφια, είχαν μείνει μόνο 7 θέσεις/εισιτήρια για το 2ο πουλμαν…
εγώ και 3 κολλητοί θα είμαστε μέσα… και το playback θα είναι μια θολή μακρινή ανάμνηση…
Ποιο playback; Τι μας κρυβετε;
disease disease my friend…Δάκρυα
ΕΠΟC βέβαια…
Ας πούμε και την αλήθεια, τώρα… Playback - ξεplayback, όλοι έχουμε βουρκώσει λίγο με τα βιντεάκια…
Εδιτ…Τιμούμε Andi…αλλά ρε φίλε άσε τον Μιχάλη να το πει το τέλος ΑΥΤΟΥ του κομματιού μόνος του…
Εντάξει εκεί ο Κίσκε θυμίζει λίγο τον μπαμπά που έχει πιάσει το ψάρι και στο τέλος αφήνει τον μπόμπιρα να τραβήξει την πετονιά πάνω (και τα ψιλοσκατώνει αλλά σώζεται η φάση με παρέμβαση του μπαμπά).
Καλύτερα να τα χώριζαν τελείως πάντως, κι ο Kiske πχ δε το λέει το Forever and One πολύ καλα, του βγαίνει πάλι ο Έλβις και ακούγεται τζενέρικ ερμηνευτικά.
Aυτό το Why? πόσο Deris είναι ρε φίλε
Μια τελειότητα
Για να μην τα βάζουμε μόνο με το Μιχαλάκη. Κι εγώ το πρωί στο keeper το 2, είχα θέματα στο playback. Μου έφυγε στο We got the right και στο ομώνυμο…αν είναι δυνατόν… Ρεσιτάλ στο You’ll always walk alone, I want out, Eagle fly free…
Θέλω λίγο πρόβα ακόμα. Στη Σόφια θα είμαι οκ.
βλεποντας το βιντεακι -και σε συνδυασμο με τους τρελους αργεντινους- δεν σκεφτομαι ακριβως το “κλαψτε μαζι μου για το συγκροτημα που χαθηκε” οπως ειχε γραφτει σε μεγαλο μεταλ περιοδικο της χωρας μας, αλλα " ε ρε πουστη που θα ειχατε φτασει αν ειχατε τα μυαλα σας εκει που επρεπε"
παρτε κ αυτο με kai hansen ανευ κιθαρας μετα την μεση του starlight
αρκετο ξυλο απο τους χιλιανους
Πάντως για μένα το σετλιστ χωλαίνει μόνο στο ότι ο Και δεν τραγουδάει κάποια ολόκληρα τραγούδια μόνος του…
πες μου οτι σκεφτεσαι το save us
generally speaking
Και αυτά που παίζει medley…