Helloween

ο και, έχει προσλάβει vocalist στους gamma ray λόγω, καψίματος.

Είναι φανερό ότι έχει κάψει το high register με το να τα δίνει όλα για δεκαετίες με τσιρίδες και τέτοια, δεν βγαίνει πλέον. Αλλά και με τα κρωξίματα και τα οριακά screeches εγώ μια χαρά μπορώ να την βρω.

Μιχαλάκης στο 7:49 εδώ…

Θεέ και Κύριε

3 Likes

Μωρή κάβλα! Με συγχωρείτε ε

2 Likes

Θα βρισω (απο χαρα) και δεν το θελω. “Εντυσα” το πρωτο ντοσιε που ειχα οταν μια φορα κι εναν καιρο πηγαινα φροντιστηριο με μια φωτο του συγκροτηματος, ο καραφλας ηταν παντα απωθημενο. Ενταξει, ειχε μαλλια τοτε. Σαραντα μερες ακομα…

Λολ, την βρηκα!

http://loudwire.com/files/2016/07/Helloween.jpg?w=600&h=0&zc=1&s=0&a=t&q=89

6 Likes

Μόνο ο weikath είναι ίδιος ( τι μου θύμισες ρε φίλε !!!)

1 Like

Έχει κακογεράσει, σαν γριά μάγισσα είναι. Ο Markus νομίζω κρατιέται πιο καλά…

Και τότε σαν μάγισσα ήταν ! Χαχαχαχα.

Μπορεί να φταίει που έχει το ίδιο μαλλί τόσα χρόνια .

Πάντως αν σκεφτεί κάποιος πως κατάφεραν και διέλυσαν , τόσο σύντομα, αυτή τη " dream team" που είναι στη φώτο , είναι εντυπωσιακό.

Παιδιά, έχετε φανταστεί ότι ο μύθος τους είναι τόσο μεγάλος σήμερα, ακριβώς επειδή το διέλυσαν;;;

2 Likes

Εννοείται αυτό.

2 Likes

έχεις πολύ δίκιο

1 Like

Πάντα ισχύει αυτό .

Απλά είχαν σίγουρα κάποια ακόμα χρόνια πολύ ποιοτικά .

Πολλές κορυφαίες αποχωρήσεις πολύ σύντομα .

1 Like

Μόνο αυτός;

2 Likes

Kι αυτός, δεν βοηθάει και το μαλλί και το βάψιμο στο μάτι

Κοιτάξτε, στυλιστικά είναι απαράδεκτοι και προτείνω να μην πάμε στη συναυλία, όσοι το έχουμε αποφασίσει…

Θα ρωτήσουμε και τη γνώμη του Μάρκελλου Νύκτα, πριν μπούμε στα αεροπλάνα…

πωπω είμαι ανώμαλος που έπεσε το μάτι μου στο περικάρπιο του Kai και το θέλω; (όχι απαραίτητα το ίδιο!!)

3 Likes

Οπισθόφυλλο του Keeper I. Μακράν ο χειρότερος είναι ο Κάι που είναι σαν γκόμενα ελληνικής βιντεοταινίας των 80ς αλλά είναι και όλα τα συνθετικά λεφτά του δίσκου, οπότε δεν πα να’ναι και σαν την Ισμήνη Καλέση, κλίνω το γόνυ.

H τωρινή του περούκα (πιθανολογώ) είναι άθλια, δεν ξέρω γιατί διάλεξε αυτή… :frowning:

4 Likes

Μην πιθανολογείς. Να είσαι σίγουρος!!!

2 Likes

Ρε μαλακες, έχουν περάσει 30 χρόνια…30…