Ξερεις ομως ποσο εχουν βελτιωθει οι περουκες στα 30 αυτα χρονια;
Ας τοποθετηθώ επί αυτού του σοβαρότατου και καυτού θέματος:
Δεν είναι η τριχοφυΐα του το πρόβλημα. Εγώ τον λάτρευα και στο Insanity και το Land of the Free που το πρόβλημα ήταν πολύ ορατό πλέον. Εγώ με την αισθητική της περούκας με την emo κουπ έχω θέμα (και λίγο ροζ τούφες). Αφού μετά στο SOIS που ξεκινάει η μυστηριώδης επανεμφάνιση μαλλούρας με peak στο Powerplant/NWO εγώ τον χαιρόμουν κιόλας, λέω καμιά εμφύτευση έκανε, κάτι, πάντως μαλλιά μακριά για headbanging, μπράβο Κάι, καλά έκανες και το χαίρεσαι. Κάποια στιγμή πρέπει να τα έφτυσε και η εμφύτευση (εικάζω πάλι) και το γύρισε σε περούκα; Κάτι τέτοιο. Ε, δεν μπορούσε να βρει μια ανθρώπινη περούκα; Αυτό το πράγμα μεταξύ emo 15χρονου και χτένισμα χαρακτήρα του Final Fantasy, τώρα που έχει παχύνει κιόλας (ήταν πάντα τσιλιβίθρας ο Κάι) είναι σαν κραγιόν στο γουρούνι που λένε και στην εσπερία.
Να πάρει τηλέφωνο τον Κατή να του πει το τι και το πως…
τσαμπα εξοδα! Βαζεις αναποδα το baseball καπελακι οπως ο Lars and you pose like a boss !
Mια χαρά έβαζε το beanie τόσα χρόνια, τι διάλο θέλει τώρα αυτή την περούκα δεν ξέρω.
Ο Κατής στις περούκες τον έχει τον Κάι σίγουρα. Και στο Tomb of Doom αλλά και μετά.
(ήθελα να ποστάρω το Tomb of Doom βασικά).
Περουκα την κοβω και εγω την τωρινη φαση και ειναι τοσο αθλιο το ολο χτενισμα… Καλυτερα να τα ξυριζε. Ή εστω μια πιο νορμαλ περουκα ή σκουφακι οπως φοραγε σε φασεις, οπως το εχει καθιερωσει πλεον και ο Tom G. Warrior.
Καλά εδώ είναι όλοι “η χαρά της περμαναν”
Ξεχνιέται το μουστάκι; Το είχαμε και ατάκα κάποτε σε καφροκουβέντες “Κάι μόνο με μουστάκι!”
Καμία περμανάντ ρε. Το φυσικό τους είναι, άντε ο Weikath να’κανε κανά φσιτ με λακ αν και δεν νομίζω! Αυτό το μπούκλετ πάντως είναι η μισή μου παιδική ηλικία ε; Μόνο λατρεία.
Ε τότε όταν έβαλε αγγελία ο Kai θα είπε ζητούνται αυστηρά και μόνο μπουκλάκηδες!
υπάρχοθν και χειρότερα. Μουστάκι bruce bruce.
Ρε μαλάκες θα με απολύσουν. Μην τα ποστάρετε έτσι…
@toxikos προσοχή. ακολουθεί ποταμός βιασμών της αισθητικής.
- Και σε συνολάκια τον έχουμε τον Bruce.
Βραβείο ελεεινότητας στον Κάι
Εδώ το σηκώνει με χαρακτηριστική άνεση ο Weiki, αν και το ξεσκονόπανο στον Markus είναι γερό χαρτί. Καταπληκτική λεπτομέρεια το δοχείο-αξεσουάρ που κρέμεται από την ζώνη του Weikath και το q-tip στο αυτί. Το κόνσεπτ αιώνες μπροστά (προφανώς οι RHCP στο One Hot Minute είχαν αυτή τη φωτογραφία υπόψιν).
…και σε έγχρωμο:
Τερματισμένη η γερμανοβλαχιά των 80ς. Κάι χωρίς αντίπαλο, πάλι.
Δάκρυα…μόνο δάκρυα…
Αυτα ειναι… Ειχα καιρο να τις δω αυτες τις Walls Of Jericho-era και με επιασαν τα γελια…
οκ τα ίδια θα λένε μετά από 30 χρόνια για τα δικά μας ξεφτιλίκια στο στυλ-ντύσιμο κλπ
Επικές φωτό!!
Τσάλεντζ αξέπτιτ.
18 χρονών. Προφανής απόπειρα να ακουμπήσω το μεγαλείο του Κάι μουστακιού. Αλλά δεν υπάρχει τρίχα να κάνει την δουλειά.
Σωστή μπλούζα όμως βλέπω .