Helloween

Ήταν το σήμα κατατεθέν μου. Αγαπημένη και το καλύτερο backprint έβερ (τα 4 πρώτα εξώφυλλα) Αυτή που φοράω εκεί είναι η τρίτη κόπια, έλιωσε και αυτή 2 χρόνια μετά. Η τέταρτη που έχω τώρα δυστυχώς μου είναι λίιιγο κοντή. :frowning:

1 Like

εγω εμεινα στις 2 κοπιες. πηγαινε εναλλαξ με μια anthrax. Ξυρισε λιγο αργοτερα ο Jason την κεφαλα του , ακολουθησαμε το παραδειγμα του και σταματησαμε και την αποπειρα χαιτης.

βαλε ξανα την εγχρωμη των Helloween.

(Να βαλουμε και εναν James Με κατι λεοπαρ και κολαν να πεσουν τα τσιμεντα; γαμημενο LA.)

2 Likes

3 Likes

Ποια από όλες;

Έχουμε αυτό το θεσπέσιο αίσχος:

Αυτό, με τον Κάι πάλι να ξεχωρίζει με την γερμανοβλαχιά του (εξαιρετικό ριγέ, έβαλε τα καλά του)

O Τζέιμζα εγκρίνει.

5 Likes

Ποστ , έπος !

2 Likes

Μλκ εκανα που τσεκαρα το νημα τετοια ωρα. Αδυνατον να κοιμηθω τωρα. Νομιζω οτι αν η Samara εσκαγε μυτη μεσα απο την τηλεοραση αυτη τη στιγμη, θα της εδειχνα την οθονη και θα καθαριζα.

Λοιπόν, κατέληξα.

ΠΡΕΠΕΙ.ΝΑ.ΤΟ.ΔΩ.

4 Likes

Παντως πολυ ευκολα κανατε γαργαρα το γεγονοσ οτι βγηκαν και κοροιδεψαν τους φανσ παιζοντας playback σαν συγχρονοι milli vanilli. Σε συνδιασμο με την τρομερη περουκα του κομπλεξικου Kai καταφεραν να μου καταστρεψουν τα παιδικα μου ειδωλα. Ευγε.
Μονο οι Maiden μειναν πια κανεισ αλλος.

Είσαι ο prophecy με άλλο όνομα? περισσότερο κακό κάνεις στους Maiden παρά καλό με αυτή τη συμπεριφορά , αφού νομίζει ο κόσμος ότι όλοι οι οπαδοί τους είναι καθυστερημένοι.

5 Likes

Δεν καταλαβα τι λεσ? Θεσ να ξεκινησουμε να βριζομαστε? Για μαζεψου

Θα πλήρωνα και μόνο για να δω το Halloween όπως ανοίγουν και το medley του Kai και ας παίζανε μόνο Ντέρις μετά.

2 Likes

Εχεισ δικιο ετσι θα ειχαμε μονο ενα τραγουδι playback κατι το οποιο ειναι ανεκτο φανταζομαι.

Ξεφτίλα το playback αλλά από ότι κατάλαβα εγώ το έκαναν μόνο όταν ήταν άρρωστος ο Κίσκε για να μην ακυρώσουν τις 2 εκείνες συναυλίες. Κανονικά τραγουδάει έκτοτε.

Δυστηχως η κοροιδια προς τους οπαδους παραμενει κοροιδια. Δεν θα λεγανε τιποτε αν δεν ειχε ξεσπασει σαλος. Ντροπη και μονο ντροπη. Σκεψου να ησουν εσυ στην συναυλια που περιμενες δεκαετιες. Να εβλεπες τον Kiske να μην τραγουδαει και τον αλλον να μην κανει headbanging για να μην του φυγει η περουκα στο κοινο. Μιλαμε για ξευτιλισμενα πραγματα. Τον Blackie τον θαβετε τους για τους Helloween δεν πειραζει. Ας ετρωγε halls πριν την συναυλια. εγω που μεγάλωσα με helloween πραγματικα κατι εσπασε μεσα μου.

Ωραία…μάζεψε τα κομμάτια και άσε μας εμάς να παλεύουμε…

2 Likes

δυο εικονες εκατομμυρια λεξεις.

2 Likes

Κάνανε λάθος με το playback, σύμφωνοι. Αν ήταν playback όλη η περιοδεία θα συμφωνούσα γενικότερα μαζί σου. Τώρα το θεωρώ μια κακή απόφαση και τέλος.

Έσπασε κάτι μέσα σου που ο Κάι φοράει περούκα; Προφανώς ο καθένας με ό,τι τον απασχολεί αλλά υπάρχουν πολύ σοβαρότεροι λόγοι να ενοχληθείς. Βασικά, πιο πολύ ενοχλούμαι με την επιλογή της περούκας! Κατά τα άλλα, για το γενικότερο πνεύμα του διαλόγου: γουωτέβα μαν.

2 Likes

Τα ιδια θα ελεγεσ αν οι Maiden ή οι Metallica κανανε το ιδιο? και σκεψου επισης τον Lars με τετοιο μαλλι. Πιστευω οτι καταλαβαινεις οτι αυτο που με ενοχλησε ηταν το playback και η προσπαθεια να τα κουκουλωσουν μετα κατεαζοντας ολα τα video απο youtube, Νομιζουν οτι θα αλλαξουν την ιστορια. Βεβαια εδω μεσα το εχουν καταφερει εν μερη. Ολοι αγαπημενοι ομως. οπως λεσ και εσυ: γουωτέβα μαν.

Ακριβώς τα ίδια. Είμαι σίγουρος δε ότι αρκετοί γέροι πλέον λατρεμένοι μουσικοί έχουν περούκες ή εμφυτεύσεις που δεν έχουμε πάρει χαμπάρι, απλά πολύ καλύτερες του Κάι.

Τα είπαμε για το playback: ξεφτίλα. Και δικαίωμά σου να τους ξεγράψεις, δικαίωμά μου να μην τους ξεγράψω, δεν νομίζω ότι κάποιος έχει δίκιο στο συγκεκριμένο θέμα, όπως το αισθάνεται κανείς.

1 Like

Άστον…κάτι έσπασε μέσα του, το είπε…

3 Likes