Αν και προφανώς μου φαίνεται ανούσιο το flame που πάει να γίνει χωρίς λόγο, το παραπάνω παραμένει πολύ αστείο. ΠΕΡΟΥΚΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΜΟΥ. ΠΕΡΟΥΚΑ.
Άκου εδώ τώρα κόλλημα με τις τρίχες του Kai, ρε βάλτε να ακούσετε τπτ να σας φύγει η κάψα. Το μόνο πρόβλημα με τους Helloween είναι μην τυχόν έρθουν προς τα εδώ καλοκαίρι και πέσουν κοντά με maiden.
Καλά, σοβαρά τώρα, υπάρχουν πολλοί με περούκες, απλά δεν τους έχετε πάρει χαμπάρι.
To θέμα πάντως βλέπω απασχολεί πολύ κόσμο:
Εγραψα τι με ενοχλει και δεν ειναι η περουκα (βεβαια με την συγκεκριμενη εικονα παραλιγο να παθω καταρακτη)
Θες να με τυφλωσεις με λασποτηρα?
…και να ήξερε και ντραμς…
Επειδή με τρώει το what if και δεν δεν γίνεται να χαθεί αυτό το reunion , έχω 2 ερωτήματα για το λαηβ στη Σόφια
- ο χώρος είναι γήπεδο ;; Αν ναι λογικά θα βρω ακόμα εισιτήριο φαντάζομαι
- Αν κάποιος έχει κλείσει , μπορεί να μου προτείνει αξιόπιστο site ;;
Ευχαριστώ
Τεραστιο προβλημα οντως, δε θα μπορεσω να διαλεξω σε ποια συναυλια δε θα πλησιασω ουτε κοντα…
Μλκ, τα θελει ο κωλος σου κι εσενα !
-
Ο χώρος είναι κλειστό γήπεδο, φαντάσου ενα λιγο μικρότερο ΟΑΚΑ και έχει εισιτήρια αρκετά ακόμα. Χθες αγόρασαν καποιοι φίλοι μου.
-
www.eventim.bg Το επίσημο site. Οι τιμές είναι σε λεβ και τα 60 της αρένας είναι περίπου 30 ευρώ, μπορεί και κάτι λιγότερο.
Πέρα από τη πλάκα, για πολλούς θα ήταν θέμα να σκάσουν 80ρια στα κοντά και επίσης εδώ στο ελλάντα διψάνε για μεγάλα events, αλλά μάλλον έχεις ξεχάσει τι σημαίνει. Καλόμαθες εκεί στη μακρινή αμερική
Μια χαρά στα λέει ο @toxikos αγαπητέ @Rebel. Μάλιστα εγώ είχα διαλέξει να παραλάβω τα εισιτήριά μου από τα γραφεία του eventim.bg στη Σόφια, για να έχω χάρτινα, και το έκανα πολύ εύκολα. Η Σόφια είναι και πολύ φτηνή, θα μπορείς άνετα να κινηθείς με ταξί. Αν πρόκειται να μείνεις, μπορείς να βρεις ξενοδοχείο σε απόσταση περπατήματος από την Arena Armeec, εγώ είχα μείνει σε ένα ξενοδοχείο μιας Ακαδημίας Επιστημών, κάτι τέτοιο. Κάνα τέταρτο περπάτημα, ίσως και λιγότερο.
ευχαριστώ παιδιά . Είμαι σε φάση ψησίματος παρέας και μένει να κανονίσω άδεια απ τη δουλειά
Περιμένουμε αποθεωτικό ριβιου!
E nai, antikemenika panta
Άκυρο αλλά μου το θύμησες. Ούτε μπορώ να το πιστέψω πως πάνε 5 χρόνια κιόλας από τότε
Αναμένω ριβγιού για να δω αν θα κλείσω εισιτήριο για Βουλγαρία
Εμενα πανε 8,5 χρονια .
Αγαμησου ρε που πήγες 30 χρονών σε συναυλία έξω .