ακομα;
O Deris είχε κάποια προηγογραφημενα (I Can). Kiske και Deris δε ταιριάζουν μια σα ντουέτο, δε πετυχαίνει η συνταγή του Φορεβερ Εντ Ουαν σε αυτη τη βερσιον. αυτα είναι τα αρνητικά. Υλικό για να τσακωθείτε μέχρι να ξυπνήσω να γράψω τη φανμποικη βερσιον
Σωπα ρε, δεν το περιμενα απο αυτους
Και για Σόφια πρώτα από Αγρίνιο θα περνούσα έτσι κι αλλιώς, οπότε κάτσε να διαβάσουμε και την φανμπόικη βερσιον του κολοκύθα μήπως συνεχίσω προς τα πάνω…
Εκλαψα.
Δεν το περίμενες απ’ αυτόν, γι’ αυτό ! Ούτε κι εγώ το περίμενα!
Παιδιά…όποιος πάει για τον…Deris…σε ΑΥΤΕΣ τις συναυλίες…εμ…ρεδεγαμιομαστε;
Ημουν χτες το βραδυ στο σοου κ οφειλω να πω πως ηταν το καλυτερο που εχω παει ποτε (συνδυασε σετλιστ, αποδοση, κ φυσικα το να δεις τους παιδικους σου ηρωες μαζι - η εικονα του Hansen και του Weikath πλατη πλατη να παιζουν τη δισολια στο Future World με τον Kiskie θα μου μεινει για παντα.) Οντας μουσικος κ εχοντας παει και σε παρα πολλα λαιβ, δεν εντοπισα κονσερβα στα φωνητικα πουθενα, οπως λεει ο pumpkin (αναμενω να δω καποιο βιντεο που να το επαληθευει), η αποδοση ολης της μπαντας ηταν εκπληκτικη (χωρις τα γνωστα φαλτσαρισματα του Κai, τα χαλια ψηλα του Deris στα παλια - βλεπε Wacken 11 κλπ). Αποψη μου, οποιος μπορει να παει καπου να τους δει να το κανει, χωρις μιζεριες κλπ. Ειναι κατι που απο 12 χρονων ονειρευομουν να το δω κ θα μου μεινει για παντα.
Μη λες πολλά…θα χαλάσεις την ιστορία του κλερβογιαντ…
Έλα τώρα… σε ξέρω πολύ καλά πώς καίγεσαι να δεις/ακούσεις το τετράπτυχο “Ride the Sky/Judas(ΠΑ-ΝΙ-ΚΟΣ)/Heavy Metal (is the Law)/How Many Tears”. Ειδικά για το “Judas”. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ “JUDAS”.
Τουν νουν νουν νουν… Judas Judas - are you still human?.. τουν νουν νουν νουν. Και με τον Kai να πετάει μόνος του εκείνα τα φαλτσαριστά σημεία, χωρίς κανέναν άλλον να παρεμβαίνει στα φωνητικά.
Βασικά θα πλήρωνα για να ακούσω και μόνο ένα κομμάτι από αυτά. Judas εννοείται υπερλατρεία και στο πάνθεον (του χέβυ μέταλ φυσικά, όχι μόνο της μπάντας)
Η περίοδος Κάι για μένα είναι εκεί πάνω με όλα τα ιερά και όσια του ΜΕΤΑΛ, το ίδιο ακριβώς τεράστια.
Είσαι πρωτοδισκάκιας τελικά.
Στους Helloween 100%
Ανησυχω μηπως ο Ντερις διαβασε το ποστ του pumpkin και τον βρηκε στο αεροδρομιο. Ουτε φωνη, ουτε ακροαση (no pun intended )
Ταξίδευα όλη μέρα ρε μαλάκες
Φώτη τσέκαρε εδώ Στουτγκάρδη στο 2:37, https://www.youtube.com/watch?v=t5qYKEsrSAQ , το ίδιο πράμα είναι, track καθαρά. Χθες γύρισε και πλάτη στα καπάκια. Εκτός άμα τη ρίχνει ο Gerstner να ουμ =p Εντωμεταξύ στη studio version δεν τη πάει ψηλά τη φωνή εκεί καν, anyway
Πάμε:
Καταρχάς υπέροχο venue. Το ιδανικό μέγεθος, αμφιθεατρικό, όραση από παντού, καλός ήχος (με εξαίρεση κιθάρα Kai λίγο προς το τέλος). Άτομα από 15 μέχρι 60 χρονών ξέρω γω, ολντσκουλάδες χώνανε ep όσο περιμέναμε, band of the day επιγραφή στην έξοδο, όλα σε βάζαν στο κλίμα.
Kai, Deris, Kiske σε εξαιρετική κατάσταση και οι 3 (εδώ πετάγεται ο Clairvoyant και λέει αστείο για τα playback). Αλλά παίδες με Μιχαλάκη θα κλάψετε. Θυμάστε την κορώνα του στη δική του version του Victim of Fate ; Την κορυφαία Helloween στιγμή του ντε. Ε τέτοιου επιπέδου πράγματα. Tα κλείσιματα σε How Many Tears (ακόμα το αγαπήμενο μου κομμάτι) και I Want Out στέλνουν Quintom Scenario πίσω στο electric requiem να παραληρεί για Μετάλικα. Μιλάμε τώρα ο καράφλας τα γάμησε όλα. Στην αρχή ειλικρινά
ρε σεις κοίταγα με κυάλια τα χείλη του γιατί μου είχε γαμήσει το μυαλό η φάση με τα playbacks. Τίποτα, όλα χαρτί. Μπήκε στο Im Alive με αέρα ΗΡΘΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.
Η γριά μάγισσα ο Kai ψιλοπιωμένος και καβλάντης όπως πάντα, τρομερά καλά φωνητικά Σε φάση ύποπτα καλά, δε τον έχω δει τα τελευταία χρόνια έτσι. Ντάξει ότι τα μικρόφωνα τους μάλλον έχουν πιο πολλά κουμπιά από του Dani Filth έχουν αλλά πολύ πολύ τίμιος ο κοντός. To Judas βρωμιά και δυσωδία, το ένιωθε, σίγουρα τους έπρηξε τις αρχιδάρες να το χωρέσουν στο σετλιστ. Και καλά έκανε. Tι κομματάρα ρε μαλάκες, αν είναι δυνατόν. Χεζόμουν από συγκίνηση όταν τον έβλεπα να συμμετέχει στα Deris era, σε μερικά γούσταρε κιόλας, σε μερικά εμφανώς βαριόταν, αλλά η φάση γάμησε γιατί η φανέλα πάνω από όλα κι είναι ωραίο όλο αυτό το μπέρδεμα.
Ντέρις με εξαίρεση το σημείο εκεί στο I Can, σε τρομερή φόρμα. Πιθανότατα να βοηθήθηκε και αλλού για ανάσες (δεν άκουσα κάτι άλλο πάντως) αλλά πχ Perfect Gentleman ήταν αποθέωση. Προηγογραφημένα και τα πλήκτρα του If I Could Fly ρε μαλάκες, άκου τα λαμόγια.
Τρομερή δουλειά στα visuals, έδωσε πολλούς πόντους στο show και φυσικά συγκίνηση με Ingo…
Πήγε να μας παίξει/τραγουδήσει και λίγο Έλβις ο Μιχαλάκης (του φόρεσε την τιμημένη ESP ο Kai) αλλά λόγω προγράμματος του venue δεν πρόλαβε. Γαμώ το venue ξερω γω
Γάμησαν, ήταν αυτό που περιμένα και αν άλλαζα κάτι θα ήταν να σταματήσω τη γαμημένη συνήθεια να βλέπω βίντεο στο γιουτουμπ για να μου έρχονται κάτι τέτοια ακόμα πιο ξαφνικά.
ΥΓ: Διαγωνισμός τραγικών κουρεμάτων με νικητή μάλλον των Dani, του Kai βέβαια όπως είπαμε για ευνόητους λόγους δε μετράει για κούρεμα.
ωραιος ρε κολοκυθα, να σαι καλα να τους ξαναδεις
αντε και στα δικα μας -αμην και ποτε δεν ξερω-
(χωρις τα γνωστα φαλτσαρισματα του Κai, τα χαλια ψηλα του Deris στα παλια - βλεπε Wacken 11 κλπ)
Ειναι αληθεια οτι οσο γερνανε οι τραγουδιστες φτιαχνει η φωνη.
Καλοκαίρι παίζει να γυρίσουν ξανά Ευρώπη;
Δε το κόβω να τους πετυχαίνω αυτή τη περίοδο, αν και ίσως τα καταφέρω για Βουλγαρία.