Μη γίνει καμιά μαλακία και ΔΕΝ βάλετε λίγο playback, μη δω κανέναν να ΜΗ φοράει περούκα… ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ. Υπάρχει κόσμος που ζει και αναπνέει για αυτά…
Και να ξέρετε, ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ τα κάνετε αυτά…κανείς άλλος, ε;;
Μετά τον κολοκύθα και ένας κολλητός που τους είδε Παρίσι χθες είπε πως όλα ήταν υπερκομπλέ, πως ο Κάι τα έσπασε όλα στα παλια κομμάτια, πως ήταν αξιοπρεπέστατος ο Κίσκε (χτύπησε κάμποσες ψηλές, αλλά ήταν πολύ προσεκτικός) και γενικά μίλησε για σούπερ απόδοση κ φοβερό σόου οπότε ο κύβος ερρίφθη και σήμερα κλείνω εισιτήρια για Βουλγαρία. Εδώ ΧΩΡΑΝΕ οπαδικά!
Όταν τους δω θα υπάρξει και η ανάλογη ανταπόκριση, αλλά δεν θα πρόκειται για κωλοτούμπα καθώς όλα όσα είχα γράψει περί playback συνέβησαν όντως και το παραδέχτηκε ακόμα και η μπάντα (από αυτούς που έκραζαν βέβαια στα σχόλια και έλεγαν πως θέλω βρωμόξυλο ή πως είμαι κουφός κανείς δεν μπήκε στη διαδικασία να κάνει την δική του κωλοτούμπα δημόσια)
Το γεγονος ειναι ενα : στην πρωτη συναυλια του πολυαναμενομενου reunion τα ατομα παιξανε κονσερβα νομιζοντας οτι οι fans ειναι μαλακες και δεν θα το παρουν πρεφα. Επειτα απο κραξιμο κατεβασαν τα βιντεο για να ξεχαστει το θεμα και τα μπαλωσαν λεγοντας για αρρωστιες . Καλη σας διασκεδαση
Ego pantos aklonitos, giati apla ksenerosa me auto pou ekanan. Anakoinosan synaylia gia Septemvrio 2018 sti Nea Yorki, kai den tha patiso oute kan apekso, kai gia kanenan logo, ki as ksero oti an mpo mesa tha porotho mexri telous me ti sunaylia an einai opos ta lete. Einai thema principle omos, ki etsi apla de tha pao.
Sugkrineis tora to playback kai tin ANTIKEIMENIKH koroidia, me tis prosopikes sou apopseis gia ton “ixo” kai ta kouremata ton Metallica. Plaka exei auti apelpida prospatheia na apodeikseis oti einai to idio.
Με το μερτς πλεον δε πολυασχολουμαι αφου ξερω οτι τα περισσοτερα θα ανεβουν online και δε ψήνομαι να περιμένω σε ουρές. Moυ άρεσε ένα κασκόλ ασπρόμαύρο με την oldschool κολοκύθα κι ένα μαύρο φουτεράκι με oldschool πορτοκαλί κολοκύθα στην καρδιά και Pumpkins United πίσω.
Kάνανε playback στην αρχή; κάνανε… Το είπαμε…χαλαστήκαμε, βρίσαμε, διαολιστήκαμε.
Το θέμα μαζεύτηκε. Ικανοποιηθήκαμε; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι, γτ ήταν βαρύ. Νιώσαμε κοροϊδία, ΟΚ;
ΕΔΩ τελειώνει αυτό. Από αυτό το σημείο και μετά, ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Ο quintom λέει και καλά κάνει ότι είναι θέμα αρχών για αυτόν. Το δέχομαι και το σέβομαι.
Είχα κλείσει από πιο πριν. Όταν το είδα, ομολογώ ότι χαλάστηκα, όλοι θα το πάθαιναν. Έκανα δεύτερες σκέψεις και στοδιαλο τα λεφτά, έτσι κι αλλιώς δεν έχω και πολλά. Αλλά η απόφαση είναι να πάω και, καλά να είμαι, θα το κάνω. Aπωθημένα είναι αυτά. Αρκετοί από σας ήσασταν μικροί ή αγέννητοι και το να ανοίγεις το εξώφυλλο των νεων τότε Keepers και να βλέπεις τα happy pumpkins με τις ατάκες στυλ :keeper of the seven locks με τα αστεία και χαρούμενα χρώματα και να τα συνδέεις με όλο αυτό το εκπληκτικό υλικό, sorry guys, αλλά είναι πολύ πάνω από ένα playback στη δική μου ζυγαριά. Δεν ορκίζομαι ότι θα είχα την ίδια απόφαση, αν το θέμα δεν μαζευόταν. Επίσης αν και εφόσον μαζεύτηκε, ας δώσουμε ένα πόντο ότι μπορεί να υπήρξε κάποιο θέμα με κάτι…εκτός αν το συνεχίζουν με τόση επιτυχία που μιλάμε για πολυεπίπεδα τεράστιο γκρουπ πλέον…
Από αυτό το σημείο και μετά, αν εις τις προσπαθεί να πει για τις περούκες, ότι θα πέσουν στο headbanging, ή να δείχνει κονσέρβες, σερβιέτες ή φρίσκις, τη στιγμή που ΔΕΝ τον ενδιαφέρει το γκρουπ και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ δε θα πήγαινε σε κάποια συναυλία τους, μου θυμίζει τον γαύριο ορκ, που βρίζει τη μπασκετική ομάδα, τη στιγμή που η λέξη Σεφ, τον παραπέμπει μόνο σε σαλάτα…
Ρε Τοξικέ έχω γαμηθεί να κάνω ριπορτς στο άλλο το τρολλ (προφανώς δεν εννοώ quintom) κι εσύ κάνεις reference με σεντόνι…ό,τι πρέπει για να συνεχιστεί η λούπα (οι mods κοιμούνται απο ίδρυσης rocking)
Επίσης σιγά μη μπούμε και σε απολογητικό mode που πήγαμε/θα πάμε