Το αν με ενδιαφερει το group το ξερω μονο εγω. Δεν εισαι ο μονος που ανοιγες το βινυλιο και χαιροσουν με τις κολοκυθες. Σιγουρα παντως εαν με κοροιδευουν στα μουτρα μου δεν το ξεχναω, εσυ κανε οτι θες. Α και σιγουρα δεν ειμαι τρολ.
ελα ixnay
Παιδια σορρυ κιολας αλλα το οτι δεν φαινεται να εχουν playback τωρα δεν αναιρει το γεγονος οτι κοροϊδεψαν τους οπαδους τους και το οτι αν δεν ειχαν βγει να τους κραξουν σε ολο το internet πολυ πιθανο να συνεχιζαν να κανουν το ιδιο… Δεν θα πω σε κανεναν να μην παει και αν ερθουν Ελλαδα θα ειμαι εκει αλλα η ξενερα προσωπικα σε εμενα δεν εχει φυγει.
Μηπως εισαι και εσυ τρολ?
chinaski δεν το κανω για την γκρινια αλλα οπως σε εσας φαινεται σπαστικο καποιος να κραζει, μου φαινεται και εμενα σπαστικο να τα κανουμε ολα γαργαρα.
Περιμενα αυτο το tour χρονια, οταν ειδα setlist εβαλα να ακουσω Helloween και ειχα ανατριχιασει ολοκληρος, αρχισα να κανω οικονομια για να παω εξω να τους δω και οταν εγινε η ολη φαση ενιωσα απαισια, συγγνωμη αν σας κουραζει αλλα δεν το κανω για να προκαλεσω απλα για να εκφρασω την αποψη μου για το θεμα.
Δεν μιλάω για γαργάρα. Το γνωμικό πάει κάπως έτσι: It’s no use crying over spilled milk.
Το γάλα πάει, χύθηκε. Κράξαμε, αναθεματίσαμε, αλλά πάει, τελείωσε. Δεν βγαίνει πουθενά να συνεχίσουμε να λέμε και να λέμε και να λέμε. Πόσο μάλλον από την στιγμή που φαίνεται πως ήταν κάτι προσωρινό. Είπαμε κάνανε μαλακία και μάλιστα χοντρή. Όποιος θέλει να μην πάει να τους δει ας μην πάει. Δεν θα του κρατήσει κανείς κακία. Τεσπά…
συνεχίστε να μας διασκεδάζετε
Μην τα παίρνετε όλα πατριωτικά ρε παιδιά. Ας πιστεύουν οι άλλοι ότι είμαστε κορόιδα, δεν έγινε και κάτι.
Το βρηκες, για να σε διασκεδασω το εκανα. Αυτο που λεω αν δεν το πιανεις ειναι οτι αν ερθουν Ελλαδα και το μονο μου εξοδο ειναι το εισιτηριο και η βενζινη μου να παω στον συναυλιακο χωρο θα τα δωσω για να τους δω γιατι δεν εσβησε η αγαπη μου για αυτους. Αλλα ακυρωσα το ταξιδι μου εξω γιατι με ξενερωσε η κινηση τους και δεν μου περισσευουν. Τοσο απλο, εγω ουτε οτι ειναι κοροιδα οσοι θα πανε ειπα ουτε τιποτα τετοιο.
Προφανώς ρε, κανένα πρόβλημα με όσους ρίχνουν άκυρο γιατί κατα τη γνώμη τους ήταν ανήθικο εκ μέρους Helloween. Από μεριάς μου έτσι κι αλλώς υπάρχει τρελό bias και τα βλέπω όλα μέσα άπο πορτοκαλί (η πράσινα για τους ολντσκουλ) γυαλιά.
Αλλά εδώ ο άλλος λέει ότι ήταν αρκετά ανήθικο για να μη πάει έξω αλλά όχι τόσο για να μη τους δει εδώ. Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο, Παναθηναικός στο μπάσκετ
Ε, εντάξει, εγώ καταλαβαίνω να σου κοπεί η φόρα - όλοι ξενερώσαμε. Και αν υπάρχει μεγάλη διαφορά στα χρήματα, στέκει αυτό που λέει.
Με το φτωχό μου το μυαλό αν είναι θέμα ηθικής (ως και τέθηκε) και θέμα principle που είπε ο άλλος δεν έχουν και πολύ σχέση τα λεφτά, τέτοιες απαντήσεις τις βλέπω ως τραβάτε με κι ας κλαίω και για τα μάτια του κόσμου.Τέσπα, δε θα επιμείνω. Btw Ελλάδα από ότι μου είπε μια ψυχή που πέτυχα στο Λονδίνο (με πληροφόρηση από Ζαφειρίου) ήταν να ερθουν Δεκέμβρη αλλά δε τα βρήκαν στο χρηματικό.
Και φραγκοφονιάδες δηλαδή
ε μονο τα τσιγαρα του Weiki και τις περουκες του κοντου να βαλεις γαμιεται η φαση =p
Εγώ υποσχέθηκα στον ευατο μου ότι αν δεν έρθει αυτή η περιοδεία στην Ελλάδα , θα πάω έξω να τους δω και δεν ξαναπαταω ούτε απέξω από άλλο λαηβ τους όταν το ξαναδιαλυσουν και τύχει να τους φέρει κάποιος Ελλάδα
Και για σπάσιμο στον διοργανωτή και στην μπάντα . Μαλακίες αυτά βέβαια γιατί στα παπαρια τους τι θα κάνω εγώ
Απο αυτα που εγραψα δεν καταλαβες οτι η ουσια ειναι “δεν δινω πολλα λεφτα για να τους δω εξω, με λιγα στην Ελλαδα ΟΚ”? Το εξω μου εβγαινε στην καλυτερη 200 ευρω, οποτε ετσι οπως εξελιχθηκε 200 ευρω δεν δινω γιατι χαλαστηκα.
ταιριαστή η κολοκυθιά σε τέτοιο θρεντ δε λέω
Πρόσθεσε και το ρεύμα για το κασετόφωνο που θα παίζει πλειμπακ. Ανεβαίνει απότομα το μπατζετ.
Ε…είσαι κολοκύθ…μελιτζάνας…