Helloween

50 ευρώ έχει το golden circle και 30 το κανονικό εισιτήριο.

1 Like

να βγάλω κι εγώ τα γούστα μου, 4 Αθηναίοι, 14/12 αναχώρηση ξημερώματα, συναντάμε την εκδρομάρα όπως τη λέει ο διοργανωτής στη Σαλονίκη, φεύγουμε πουλμανάτοι για Σόφια, κλαίμε με Κίσκε και Χάνσεν, ψωνίζουμε merch, γυρίζουμε Σαλόνικα,15/12 live Firewind Rage και after live party στο Dizzy, 16/12 Πτολεμαίδα μάσα και επιστροφή Αθήνα για Star Wars VIII.

Σωστός;

12 Likes

35 πήγε με έξοδα αποστολής email για εκτύπωση :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

10-15 λεπτά ρε ΣΑΠΙΕ. Πολύ κοντά είναι. Ξέρεις τι κόσμο θα έχει εκεί απέξω και πόσο εύκολα θα βρεις ταξί :stuck_out_tongue:;

Αν και, τώρα που το θυμάμαι, εγώ είχα φύγει κάνα μισάωρο αφότου τελείωσε η συναυλία και πήρα ταξί για κέντρο. Όπου ήταν σαπίλα βέβαια (γενικώς η πόλη είναι ψιλοσαπίλα), πήγαμε απλώς και φάγαμε κάτι και μετά πάλι με ταξί γυρίσαμε στο χοτέλι. Όμως από χοτέλι μέχρι αρένα πήγαμε με τα πόδια, κύριοι.

Ολα αυτα που λες, εγω θα τα κανω με τα ποδια! Ειμαι αθλητης εγω, οχι παιζουμε.

Εχω και πατινι, θα το παρω μαζι

Μην του βάζεις ιδέες του @jonkyr, ρε φίλος… Θα τον κουβαλάω εγώ στο τέλος και έχω και καραμπινάτη οσφυοκαμψία…

πηρα σώμα ΕΕΚ και μου είπαν οτι ΔΕΝ θα απεργήσουν. οπότε πετάει, πετάει ή Ryan :stuck_out_tongue:

Λες τα γ-ίδια να είναι κ στο Βουκουρέστι?
Κ όχι τίποτα άλλο, έπεισα κ τη γυναίκα να έρθει μαζί…
Στο Βουκουρέστι, όχι στη συναυλία :stuck_out_tongue:

1 Like

Δεν έχω πάει στο Βουκουρέστι, αλλά πιστεύω ότι είναι αρκετά καλύτερα από τη Σόφια εκεί.

Eίναι 24ωρη. Μόνο 14 του μήνα. Αν πάρει-έπαιρνε κάποιον η μπάλα, θα είμαστε-ήμασταν εμείς που πετάμε εκείνη τη μέρα.

Ότι καλύτερο έχω διαβάσει καιρό τώρα. Είστε μερακλήδες

και να φανταστείς είμαστε 40άρηδες, παντρεμένοι, παιδιά, σκυλιά και τα συναφή… είναι το Χριστουγεννιάτικο δώρο στους εαυτούς μας!!

4 Likes

Mακάρι. Πήρα κ τη γυναίκα να τhς κάνω 3ήμερο για τα γενεθλιά της…κ εξαγωράσω κ τη σιωπή της :smiley:
EE με τσαντίσανε οι σαλονικιοί που λέγανε ότι αυτοί είναι μεταλάδες κ εμείς βαριόμαστε κ γκρινιάζουμε να πάμε μέχρι τη Μαλακάσα.

Same here.

Ρυτίδα, καράφλα και κοιλιά FTW !!!

Φίλε έπος , γουστάρω και ζηλεύω

Κρίμα που χάνω Rage / Firewind αλλά θα κάτσω με.την κοπέλα μου 2 ακόμα μέρες

@VaL έπρεπε να κλείσεις Σόφια που θα είμαστε λαός …( αν πάμε :grin: )

@Rebel 1ον αδερφέ αυτό κοίταγα κ χώθηκα στη κουβέντα εδώ. Αλλα εκτός απο τον τοξικό δεν είδα κίνηση.
2ον είδα να ψήνετε για 3 ημερο Βουκουρέστι η γυναίκα…ε κ το έκανα.

Δε νομίζω να ψηνόταν κ πολύ για Σόφια. Ούτε εγώ να σου πω, να κάτσω 3 μέρες εκεί.
Α κ τα εισιτήρια μου βγαίνουν πιο φθηνά, αναλογικά, για Βουκουρέστι απο Σόφια.

3 Likes

Μη μασάς… Καλά να περάσετε… και πάρε και τη γυναίκα στον καράφλα…

2 Likes

όλοι θα περάσουμε τέλεια

εξάλλου τι μπορεί να πάει στραβά σε ένα λαηβ με πλεημπακ ;;;

Αρκεί να φτάσουμε …

κοιμόμουν αλλιώς θα σε ενθάρρυνα . Πριν 1 βδομάδα έψησα συνάδελφο να κανονίσει άδειες κλπ

@Rebel
Tελικά η κονσέρβα είναι σίγουρη? Δεν έστρωσε η φωνούλα του ακόμα??

ΊΣως καλύτερα τελικά έτσι. Θα το χαρεί κ η γυναίκα μου που είχε γενέθλια χθες κ θα αράξω κ εγώ αντί νατρέχω.
Μετά θα κλαίω τα φράγκα που φύγανε, αλλα αυτό… μετά!!! :stuck_out_tongue: