Καλά, ας μη το θίξουμε αυτό το θέμα πάλι …
Μα γιατί; Δεν σε καταλαβαίνω. Ήταν τόσο ενδιαφέρον
Το να ακούσεις playback είναι πολύ πιο πιθανό από το να μην πετάξεις .
Το θέμα είναι μην πας στο αεροδρόμιο και φας τη φόλα . Και χάσεις το λαηβ και πληρώσεις και αποζημίωση στο ξενοδόχειο
Αν ανακοινωθεί νωρίτερα , σώζεται έστω και επώδυνα οικονομικά . Δεν έχω και ιδέα τι παίζει με αυτά οπότε η άγνοια μεγαλώνει το άγχος
εντάξει εντάξει σκάω
Κοίταζα το λινκ που είχες ανεβάσει με τις περούκες και τις εμφυτεύσεις μαλλιών και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Κανάκης τα έχει καταφέρει πολύ καλύτερα από τον Kai και διάφορους άλλους ροκάδες. Επική μεταμόρφωση φέτος σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά!
Παιδιά για απεργίες ΕΕΚ, μη σκάτε, κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει η πτήση σας. Είχα παρόμοιο θέμα τουλάχιστον 2 φορές και είτε αναστέλλουν την απεργία είτε γίνεται κανονικά με μειωμένο προσωπικό.
Παίδες, ναι ξέρω τελευταία στιγμή, αλλα θέλω να ανέβω μια Σόφια κ εγώ.
Ήταν να πάω Βαρσοβία αλλα στράβωσε τελευταία στιγμή.
Μπορεί κάποιος να μου καταθέσει τις γνώσεις του??
Επίσης, παίζει τίποτα ομαδικό, γιατί εγώ είμαι ασυνόδευτος
Δεν είναι τελευταία στιγμή. Ακόμα.
Η Ryan έχει 14 με 15 Δεκέμβρη πχ, εισιτήριο στα 87 ευρώ. Δεν είναι τραγικό το ποσό. Και ασυνόδευτος να είσαι, θα βρεις κάτι παράξενους με ηλίθιο χαμόγελο στην πτήση. Θα αλληλοσυνοδευτείτε… όλα αυτά με την προϋπόθεση να μην γίνει καμιά στραβή με την απεργία της ΓΣΕΕ στις 14.
30 ευρώ είναι το της συναυλίας εισιτήριο για αρένα.
Αν θες να ψάξεις για παραπάνω μέρες, ψάξε… Για ομαδικά, από Αθήνα δεν ξέρω κάτι, αλλά από Β. Ελλάδα σίγουρα θα έχουν οργανωθεί κάμποσα. Αρκετοί θα ανέβουν με αυτοκίνητο. Από Καβάλα, πχ, είναι κάνα 4 ωρο.
Φίλε 1ον ευχαριστώ για την διάθεση να απαντήσεις.
Οι Σαλονικιοί είναι οργανωμένοι για καλά. 400 άτομα φεύγουν με πούλμαν απο εκεί.
Εμείς εδώ στην Αθήνα δε κάνουμε τίποτα.
Το ασυνόδευτος έχει κ τίμημα στο δωμάτιο(εκτός των 88€ στο αεροπλάνο) όπως κ μετά στη βόλτα μετά τη συναυλία που αναγκαστικά θα κάνω…
Προσφερει δωρεαν κλινη (με τη μορφη καθισματων) το αεροδρομιο της Σοφιας. Περισσοτερες πληροφοριες στην αιθουσα αναμονης της πτησης.
Δηλαδή μετά τη συναυλία μπορώ να πάω να την πέσω στο αεροδρόμιο θεωρείς??
Eίναι και αυτό μια λύση…και δε θα είσαι και μόνος…
Kοιτάω τώρα εισητίρια για συναυλία, τι υπάρχει, πτήσεις κ αν βρω κ ένα φθηνό δωμάτιο ίσως…Να μην είμαι την πρώτη μέρα όλη τη μέρα στο δρόμο… Αν βρεθεί κάτι φθηνό πολύ…
Βασικά περιμένω να δω αν υπάρχει κανείς που θα πάει αδερφέ, να μου πει τι έκανε.
Εσύ θα εισαι?
Είναι λίγο σαπίλα να το κάνεις αυτό. Το έχω κάνει στη συγκεκριμένη πόλη, αλλά στον σταθμό των τραίνων. Ο οποίος είχε κλείσει το βράδυ και μας έβγαλαν έξω και κοιμηθήκαμε σε κάτι πεζούλια μέχρι να ξανανοίξει - δεν ήμουν μόνος όμως, ήμασταν τρεις. Αν θες να το κάνεις στο αεροδρόμιο, βεβαιώσουν ότι δεν κλείνει το βράδυ (πολλά μικρά αεροδρόμια κλείνουν το βράδυ). Στη θέση σου θα έμενα σε ένα χοτέλι, θα βρεις φτηνό. Επίσης μπορείς να βρεις και κάποιο άλλο παιδί και να μοιραστείτε δωμάτιο. Εγώ στη Σόφια πέρσι είχα μείνει στο Hotel of Bulgarian Academy of Sciences, το οποίο είναι 10-15 λεπτά με τα πόδια από την Arena Armeec που γίνεται η συναυλία. Με ένα ταξάκι πας εύκολα και αεροδρόμιο. 33,5 ευρώ είχαμε πληρώσει για δίκλινο.
Btw λογικά οι εκδρομές από Θεσσαλονίκη δεν έχουν διανυκτέρευση,
In the streets of Bucharest there’s something going on…
Έκλεισα για Βουκουρέστι που έχει και golden circle μπροστά.
Για να απολαύσω το playback με την ησυχία μου…
Πφφφ, εμεις ειμαστε στην αλητεια. Αν δεν τα κανουμε αυτα τωρα, ποτε θα τα κανουμε; Οταν γερασουμε;
Με τα ποδια; ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ; Θελεις να με πιασουν τα αρθριτικα μου; Εισαι καλα; Με ταξι απο το Αρενα στο ξενοδοχειο. Μην τρελαθουμε κιολας. Κουραστηκα στη σκεψη…
ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΓΙΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ…
Έτσι κι αλλιώς γυρνάμε με την πρωινή πρωινή της Παρασκευής…το πολύ πολύ να μην κοιμηθούμε…νέα παιδιά είμαστε…
ΧΑΠΙ ΧΑΠΙ ΧΕΛΟΓΟΥΙΝ ΩΩ ΩΩΩ
Τοξικέ θα έισαι κ εσύ Σόφια? Ευχαριστώ για τη βοηθειά σου. Μόλις παρέλαβα το εισιτήριο που μόλις έκλεισα τελικά για Βουκουρέστι…
Αυτό πάει ακριβότερα έτσι??