ψυχραιμία παιδιά
Δεν είναι ότι ανήκουν ή όχι. Σε τέτοιες περιπτώσεις λένε ότι και ο τάδε σύλλογος εργαζομένων συμμετέχει στην απεργία…
Παρακαλάμε να μην το πουν…
έτσι θα το πάμε μέχρι τελευταία στιγμή δλδ;;;
Ψυχραιμία λέει ο φίλος αποπάνω . ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ
Παιδιά, ψυχραιμία. Μου έχει τύχει ανάλογη περίσταση και πέταξα κανονικά. Το ίδιο πιστεύω ότι θα γίνει και μ’ εσάς, μην αφήνετε κακές σκέψεις να σας χαλάσουν προς το παρόν.
- Βλεπω οτι τα εκανα μπαχαλο. Χαιρομαι γι’ αυτο διοτι ο φιλος απο το χωριο θα χρειαστει εναν ακομα για την επισκεψη, στειλτε πμ οι ενδιαφερομενοι.
- Εχω πεταξει με απεργια, εχω αλλαξει πτηση με απεργια. Ολα ειναι πιθανα.
- Ηρεμια.
- @pantelis79, ο @toxikos με εβρισε γι’ ατο που εγραψες. Με ειπε χαζοχαρουμενο, στρουμφιτα, κατι τετοιο τελος παντων. Δεν θυμαμαι καλα, το διεγραψα γιατι πληγωθηκα βαθια.
Πρώτα πετάει τη βόμβα ( no pun ) και μετά ζητάει ηρεμία:expressionless:
Σιγά μην ηρεμήσω μέχρι να μάθω τι και πως
Και όχι δεν τα έκανες μπαχαλο. Ένα απλό ξεκώλιασμα μας έκανες:stuck_out_tongue_closed_eyes:
Don’t shoot the messenger. Ελα στην παρεα μας αν χρειαστει να πουμε τα καλαντα στη ΓΣΕΕ.
Oι έχοντες θετικοί ενέργεια μπορούν να απογειωθούν…
Νιώθω να με ξεχειλίζει θετική ενέργεια , τι να λέμε …
Τουλάχιστον να ενημερωθούμε έγκαιρα
Οι αεροπορικές ενημερώνουν ή ο,τι κάνουμε μόνοι μας;;;
Δε σ’ έπιασα .
Γιατί, ξέρουν; Την προηγούμενη μέρα θα μάθουν, και αν.
Εσύ μπήκες να μας ηρεμήσεις τώρα ;;;
Ναι. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αυτή τη στιγμή. Πάρα πολύ σπάνια ακυρώνονται πτήσεις εξωτερικού όταν αυτοί οι γαμιόληδες κάνουν απεργία, συνήθως την πληρώνουν πτήσεις εσωτερικού, άγονες γραμμές κλπ, γιατί αν το χοντρύνουν πολύ θα τους πάρει ο διάολος. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ψύχραιμος. Εκτός βέβαια αν διαθέτεις τα χρήματα και την άδεια να κλείσεις αεροπορικά για άλλη μέρα, τότε πάω πάσο. Αλλιώς περίμενε και σχεδόν σίγουρα θα πετάξεις.
[quote=“pantelis79, post:1469, topic:3112, full:true”]
Δε σ’ έπιασα .
Έστειλες θετική ενέργεια, το είχα κάνει νωρίτερα κι εγώ στον τοξικο (κατ’ ιδίαν). Μου είπε κάτι πολύ κακό
A, κάτι ακόμα:
ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΡΕ!
Πρόλαβες να δεις Rush ή έτσι το έχεις το avatar, για την αλητεία;
Πρόλαβα, πρόλαβα 4-5 φορές, δόξα τω Θεω, καλά να 'μαστε να τους ξαναδούμε (αλλά πολύ αμφιβάλλω)
Καλημέρες σε όλους. Σκέφτηκα να βάλω ένα βίντεο του Eagle Fly Free, που είναι και χαρούμενο, αλλά θα με πυροβολήσουν οι @toxikos και @Rebel από τον τίτλο και μόνο.
Είσαι αλήτης τελικά…αλλά οκ, βάλτο. Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό το πρωί, να πω τη μαύρη μου αλήθεια.
Καλημέρα (με μαλλιά)
Playback φίλος…καλά που έχει απεργία…
Γι’ αυτο το εβαλα. Μας σωζει η ΓΣΕΕ βρε…