εχω κλείσει και γω εδώ και καιρό, στο mail της κρατησης αν θυμάμαι σωστά έλεγε πως πρέπει να έχεις μαζί και την κάρτα (πιστωτική) που αγόρασες τα εισιτήρια. έχε την, για καλό και για κακό
…μάλλον θα είμαστε πολλοί από δω στη Σόφια…
σιγα μωρε κατι κανετε θα πατε ν ακουσετε playback κονσερβες και τον τυπα που παιζει ντραμς με 4 κασες κλαιν δηλαδη θα δειτε και κινουμενα σχεδια στις οθονες σταρχιδιαμας
δεν είπα τι θα κάνουμε στη Σόφια, είπα ότι θα είμαστε πολλοί…αυτό…
…πάρα πολλοί… άλλοι με αεροπλάνο, άλλοι με εκδρομή…μερικοί με ίδια μέσα…
εδώ το δρομολόγιο της ryanair για την 13-12-2017 είναι φουλαρισμένο
Ε να μην είναι οι μισοί για Helloween ;;
όντως θα μαστε πολλοί
ευχαριστώ @kbil . Κάτι αναφέρει όντως
δρομολογιο για 13/12 δεν ειναι φουλαρισμενο, απλως δεν υπαρχει. ειχα κλεισει με ραιαν για εκεινη τη μερα, ωστοσο (αν ακουσες εφαρμοστηκε γενικα σε διαφορες πτησεις της αυτο τους φθινοπωρινους μηνες) η εν λογω το ακυρωσε αφου ειχαμε αγορασει εισιτηρια, επιστρεφοντας την αξια εισιτηριου και δινοντας απλως 40€ ως voucher για να κλεισεις αλλα εισιτηρια αν θες εντος οκτωβριου… δηλαδη πληρης ελλειψη σεβασμου απεναντι στον πελατη που μπορει και να ειχε κλεισει/πληρωσει ξενοδοχεια κτλ.
…εντάξει, έχει και στις 14 δρομολογιο…
τελικά εκλεισα 12…
Δύο μέρες πριν;; Ωραίος!!!
Οπλα: check
Φουλ φεις: check
Συνεργος: check
Οχημα διαφυγης: check
Ξερει κανεις που ειναι τα γραφεια των ελεγκτων εναεριας κυκλοφοριας; Ενας φιλος απο το χωριο θελει να κανει μια επισκεψη για τα χρονια πολλα και τετοια…
Επισης, μπορειτε να επιβεβαιωσετε οτι τα γραφεια της ΓΣΕΕ παραμενουν στην Πατησιων και Αλεξανδρας; Ισως περασει κι απο εκει για τα “καλα Χριστουγεννα”.
χαχαχα λίγο πιο πάνω είναι το Τηνιακό, τα λέμε εκεί για μπύρες και μολοτοφ
Γαμώ τη ΓΣΕΕ την ΑΔΕΔΥ και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις…
ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ
ΑΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
Τι έγινε ρε;;;
Πείτε έχουμε δώσει λεφτά . Έχουμε κλείσει ξενοδοχεία κλπ
Αυτό που συνέβη είναι ότι 14 Δεκέμβρη η ΓΣΕΕ και τα λοιπά εργατοτέρατα κήρυξαν 24ωρη. Συνήθως, συμπαρασύρουν και κλάδους στυλ ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας κλπ. Αυτό αφορά όσους πετάνε στις 14, σαν και τις αφεντιές μας…
Τέλος πάντων, ας μην τους κάψω ακόμα, αλλά δε γλιτώνουν τα τομάρια…
Αντί να ακούω κολοκύθες, ακούω Candlemass…at the Gallows end και please let me die in solitude και γαμιέστεεεεε
Κι έχω κι έναν παράξενο από το χωριό να μου λέει για θετικές ενέργειες…άντε κάνε διαφήμιση αμιταμοσιον με το Θεμη, ρε παράξενε…
Τι λες ρε ;;;
Δεν το βρίσκω πουθενά
Τι θα κάνουμε;;
Πετάς κι εσύ 14;
Για την ωρα κάνουμε υπομονή…
Ναι κι εγώ 14
Τι υπομονή, σιγά μην ηρεμήσω τώρα
Δεν είσαι ο μόνος…γάμησέ τα…
Πότε θα ξέρουμε εγγυημένα τι θα γίνει;;;
Να κάνουμε τα κουμαντα μας …
Οι ελεγκτές ανήκουν σε ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ;;;