Δηλδη για σενα ειναι το ιδιο μια συναυλια με την φωνη του τραγουδιστη playback ο οποιος γυριζει πλατη στο κοινο για να μην τον παρουν πρεφα και μετατραπει η σκηνη σε παγκο λαικης αγορας με εναν πειραγμενο στο στουντιο live δισκο. Οκ. Κατανοητο. Καλη συνεχεια.
Το παιδί θέλει επαγγελματική βοήθεια. Δώσε τους δίσκους των Helloween σε κανέναν άλλον να τους χαρεί και άκου παολα που δεν έχει playback,
Ναι χριζω βοηθειας επειδη δεν μου αρεσει το πλαιμπακ στις ζωντανες συναυλιες.
ε καλά ξεπέρασε το κι εσύ, εντάξει είπαμε όλους μας χάλασε στην αρχή αλλά η ζωή συνεχίζεται. Σεβόμαστε ότι ξενέρωσες αλλά πάμε παρακάτω τώρα…
Αφού δεν το ξεπερνάει, τι ψάχνουμε και μεις…
Άλλοι δεν μπορούν να ξεπεράσουν το playback των Helloween, άλλοι το playback των WASP και κάποιοι άλλοι το playback κάποιας άλλης μπάντας. Ο καθένας με τα κωλύματά του.
Προψες δλδ, που είχαν μπόλικα, οι Lacuna, εδω, τι να κάνουμε το χριστινάκι, να το σταυρώσουμε ? Αλλά τραγουδαγε κι αυτή.
Ναι
εγκρίθηκε η άδεια απ τη δουλειά
εγκρίθηκε και της κοπέλας μου
Πάμε για Helloween
ξεκινάει το ψάξιμο
δε μπορω να παω εξω να τους δω και καθε βραδυ κλαιω μουλωχτα
έκλεισα για Σόφια γαμώ τη ζωή
μεγάλη συγκίνηση
Ερώτηση :
έκλεισα απ το eventim ( θενξ @toxikos ) . Προφανώς όταν σε 3-4 εργάσιμες μεταφερθούν τα χρήματα , θα μου στείλουν κάποιο pdf ;;;; Επέλεξα να παραλάβω απ τα γραφεία τους στη Σόφια . Το confirmation το έχω λάβει στο mail μου κανονικά
Όχι pdf ρε, θα πας και θα σου δώσουν το φακελάκι σου και θα είσαι κύριος.
Τι πρέπει να έχω για αντιπαραβολή ;;; Το id της κράτησης και ταυτότητα / διαβατήριο ;;
Ευχαριστώ πάντως
Α γεια σου, αυτά πρέπει να έχεις.
Αριθμό κράτησης έχεις. Με αυτόν παίρνεις τα εισιτήρια
Πολύς κόσμος θα είναι εκεί…άντε και τρεις βδομάδες έμειναν…
Happy happy playback ooh ooh ooooooohh
Στην Ομόνοια της Σόφιας υπάρχει Μπακάκος για να δώσουμε ραντεβού;
Χρειάστηκε να γκουγκλαρω για να καταλάβω τι λες:grin:
Δεν ήξερες την Ομόνοια;
Μάλλον τον Μπακάκο