Υποκλίνομαι ταπεινά για Demon…
Επίσης οι 90άρες πολύ βολικές για 2 άλμπουμ, ένα σε κάθε πλευρά!
Κι οι 60αρες για τα “μεγάλα” αλμπουμ της εποχης. Ειδαλλως ειχαμε το κλασικο “best of” ενος ακομα συγκροτηματος για να μην μενουν κενα
Ο @toxikos ειχε λοξα, υπολογιζε τους χρονους στα τραγουδια ως το τελευταιο δευτερολεπτο αν ηταν δυνατον.
True…
Και οι 46αρες απλά έπιαναν χώρο…
120άρες που χώραγαν αν δεν τις κόβανε τα decks. Και χρωμιο/μέταλλο (5000άρο) για σούπα - ντούπα…
Για πέταμα ήταν οι 120αρες. 90αρα tdk, 60αρα raks και δεν συμμαζεύεται.
ρακς ηταν γτπ. εμενα το deck επαιρνε 120αρες και σπάνια είχα θέμα. συγκινησις…
Παιδες, σας παρακολουθω. Αλλα πεινασα, ανοιγω μια κονσερβα.
Παταω και play στο κασετοφωνο (TDK inside) για να περναει η ωρα.
Και το απαραίτητο:
για να τις κάνεις “rewind” ή “fast forward” και να μην τρως τη μπαταρία του walkman…
αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα
Πριν 2 χρόνια που παντρεύτηκα κ μετακόμιζα κ τακτοποιούσα.
Ξέρετε πόσες φορές γέμισα το δίσκο για να τις μεταφέρω στο έπιπλο του πικαπ?
Ναι έχω πικάπ ακόμα, το sony wallkman μου κ ως τότε είχα κ βίντεο κασέτες με κλιπς απο το MTV κ μαντέψτε ποιά εκπομπή…
Headbangers’ Ball.
Πικάπ εννοείται ότι έχουμε. Τα βινύλια δεν είναι δίσκοι για σερβίρισμα.
Βιντεοκασέτα έχω ακόμα μια, μέσα σε ένα συρτάρι. Πρέπει πλέον να είναι 27 ετών. Πότε ήταν η πρώτη φορά που το MTV έκανε μετάδοση στην ελληνική τηλεόραση; Από τότε υπάρχει λοιπόν… Είναι διάρκειας 30 λεπτών, jvc η μάρκα, ήταν συνοδευτική με το πρώτο βίντεο που είχε πάρει τις ο πατέρας μου. Ας την πούμε sample VHS… Η πρώτη εγγραφή της ήταν φυσικά Headbangers’ Ball, το πρώτο βίντεο που (κατ)έγραψα στην ζωή μου ήταν το for whom the bell tolls με τον μακαρίτη να με έχει τρελάνει με τη φιγούρα του στη σκηνή. Αμφιβάλλω αν δείχνει πλέον κάτι άλλο από γκρι γραμμές και χιόνια, αλλά η παρουσία της και μόνο φέρνει αναμνήσεις σαν αυτές που μόλις περιέγραψα.
Με κάτι χαζά πράγματα που δενόμαστε εμείς οι άνθρωποι όμως…
ΠΙκάπ εννοείται ότι έχουμε, κασσετόφωνο που να λειτουργεί δεν έχουμε, με αποτέλεσμα τις κασσέτες να τις έχω όλες φυλαγμένες μεν, σε αχρησία δε!
Δεν ξέρω αν δενόμαστε τόσο με τα αντικείμενα, ή πρόκειται για τις αναμνήσεις που εγείρονται από αυτά και τη νοσταλγία για την εποχή με την οποία είναι συνδεδεμένα.
για
https://m.media-amazon.com/images/S/aplus-media/vc/777d4c9d-8a56-4c1c-b0c6-e91b40035aaa.SR285,285.jpg
Αλήθεια, ξέρει κανείς αν θα πετάξουμε τελικά ή τσάμπα μετράω ανάποδα για την κονσέρβα;
Εγώ κάνω τσεκ ιν, πάντως…
Νομιζεις…
…νόμιζα…
Bίντεο κασσέτες εννοείται έχω ακόμα. Κ έχω ακόμα κ κλειστές άγραφες.
Απλά πριν 2 χρόνια πέταξα πολύ πράγμα… Με τη γυναίκα στο σπίτι, έπρεπε να μειώσω λίγο τη “σαβούρα” μου.
Οτι πλέον το βρίσκω στο ίντερνετ, αναγκάστηκα να αφήσω την νοσταλγία κ να τα πετάξω. Ακόμα κ κασσέτες μουσικής πέταξα πολλές. Δυστυχώς. (καλά , καμια 200άρα τις έχω ακόμα)