Helloween

Σκορβουτο θα παθουν.

3 Likes

παίζει και να πάμε τελικά :joy:

έκανα κι εγώ τσεκ ιν …

επόμενο challenge : Να μπούμε στο αεροσκάφος και να απογειωθεί :stuck_out_tongue:

1 Like

To Tale ξαναμπήκε στο setlist προχτές στη Μαδρίτη.

3 Likes

…και εκεί να μείνει, μη γίνει κανένα διπλωματικό επεισόδιο…

2 Likes

για

3 Likes

@pumpkin μηπως μπορεις να θυμηθεις και να μας πεις (στο περιπου) τιμες για μπλουζες merchandise;

@chinaski μηπως μπορεις να ρωτησεις τον Γιωργο (http://www.rocking.gr/live/Helloween-La-Vilette-Zenith-Paris/31521) το ιδιο πραγμα;

Να ξερουμε τι χρηματα θα κουβαλαμε δλδ, οχι τπτ αλλο… Θα θελουν και μετρητα, οι καρτες δεν βολευουν.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Πάρε μια τρακοσαρού…

Πέρσι που είχα πάει, έπαιρναν και ευρώ στο merch στην Arena Armeec.

Ρε, παρε μια τρακοσαρού…

Τι να τα κανω; Δεν θελω να αγορασω τη Σόφια.

Α δεν στα είπα…θα με κεράσεις ρε κουτό…

1 Like

ο Γιώργος είπε πως ήταν πανάκριβα. Τώρα αν έχει άλλες τιμες ανάλογα τη χώρα δεν το γνωρίζω να σου πω την αλήθεια

1 Like

Sold out στο Armeec Arena ούτε οι Ιron Maiden, ούτε κανένας. Μόνο ο Βασίλης Καρράς. Sold out σε χρόνο dt και 6.000 κόσμος να παρακολουθεί απ’ έξω το live με videowall επειδή η χωρητικότητα του σταδίου (17.000 άτομα) αποδείχτηκε μικρή. Μόλις τον περασμένο Μάιο όλα αυτά. Γατάκια θα σέβεστε!

Σιγουρα θα εχουν ρε.

Αυτό υποθέτω κ εγώ, γι αυτό το είπα

Πάντως χοντρικά καμία πεντακόσια άτομα πρέπει να φεύγουμε από Θεσσαλονίκη. Όχι και άσχημα.

4 Likes

…Δεν είμαι κάποιος από αυτούς, αλλά έχω την εντύπωση ότι θυμάμαι (σώθηκες σα να λέμε) τιμές τύπου 25 - 30 - 35. Και θυμάμαι ότι είχε και μπαλόνια με 5. ;p

3 Likes

κανονίστε να κάνουμε " μπλοκ" εμείς του Ελλαδιστάν . Μαλακία να 'μαστε εντελώς σκόρπιοι

Ας κάνω κι εγώ άλλη μια παρόμοια ερώτηση . Φαντάζομαι το merch τους είναι το ίδιο που έχουν στην ιστοσελίδα τους , σωστά ;;

Paixtara mou mporeis na deis edw tis times, idies einai

1 Like

Τέλειος, ευχαριστω και τους τρεις που απαντησατε. Η Keeper ελπιζω να με συντροφευσει στο ταξιδι της επιστροφης :slight_smile: