Εγώ σχολάω 10…#-o
Για Αθηνα οι πορτες ανοιγουν 7.30 κ η συναυλια ξεκιναει στις 9.Δεν αναφερθηκε τιποτα για support.
http://www.avopolis.gr/metal/news/default.asp?ID=4932
Θεσσαλονικη παντως νομιζω διαβασα στο Avopolis προσφατα οτι support θα παιξουν οι Embrace Depart.
Αλλα δεν μπορω να βρω τα παλαιοτερα αρθρα στα νεα του Avopolis για να το επιβεβαιωσω…
Ήταν να παίξουν Θεσσαλονίκη αλλά τελικά δε θα παίξουν (οι Embrace Depart πάντα).
Για Αθήνα απ’ όσο θυμάμαι δεν είχε ανακοινωθεί κάτι.
Μολις γυρισα απο το live.
…
…
ΚΑΥΛΑ.
Ετσι μονο περιγραφεται.
Θεικη συναυλια.Οι THERION απλα ηρθαν,τα σπασαν ΟΛΑ κι εφυγαν.
2 ωρες κι ενα τεταρτο,γαματο σετλιστ,απιστευτο παιξιμο(ο Niemann ειναι φοβερος κιθαριστας),εκπληκτικα φωνητικα και απο τους 4 τραγουδιστες(ειδικα οι 2 αντρες ηταν φοβεροι.Ο ενας ειναι ο Mats Leven,που εχει συνεργαστει με τον Μαλμστιν,και ο αλλος o Snowy Shaw,ο οποιος ειναι πρωην…ντραμερ(!!!)των Mercyful Fate κ του King Diamond).
Αν και αργησαν αρκετα να βγουν(το εισιτηριο ελεγε 9.30,στο Ιντερνετ ελεγε 8.30 και βγηκαν 10.45…),μας αποζημιωσαν με το παραπανω!
Και κατι που δεν περιμενα,λογω των πολλων συναυλιων και το καλοκαιρι αλλα και αυτον το μηνα,ειναι το οτι η Υδρογειος ηταν σχεδον γεματη.
[SPOILER]Το σετλιστ,για οσους το θελουν(μην περιμενετε να τα θυμαμαι ολα τωρα!) ειναι πανω κατω το ιδιο με αυτο που ειχα ποσταρει κ πιο πανω.
Αντε και για μην ψαχνετε παρτε το ξανα
Der Mitternacht Löwe
Schwartzalbenheim - Gold Der Un
The Blood Of Kingu
The Falling Stone
Deggial
An Arrow From The Sun
Wine Of Aluqah
Perennial Sophia
Son Of The Sun
Son Of The Staves Of Time
Birth Of Venus Illegitima
Tuna 1613
Drum Solo(με τη συμμετοχη και των 2 τραγουδιστων,τα’σπασε)
Muspelheim
Rise Of Sodom And Gomorrah
Ginnungagap
Grande Finale
Lemuria
Nightside Of Eden
To Mega Therion
Thor (The Powerhead) (Δεν ειδα Manowar,αλλα το ακουσα απο τους Therion
Με τη διαφορα οτι εδω παιξαν και Khlysti Evangelisti και Cults Of Shadows.
Κορυφαιες στιγμες τα :
The Blood Of Kingu,Son Of The Sun,Tuna 1613,Son Of The Staves Of Time,Perennial Sophia,Lemuria και ολα τα τραγουδια που παιξαν απο το Theli(ειδικα στο Nightside Of Eden και στο To Mega Therion εγινε της καραποταναρας),αλλα και το 2ο encore με Thor The Powerhead(στο οποιο ανεβασαν για να παιξει μαζι τους και ενα παλικαρι,πρεπει να ειναι κιθαριστας σε καποια ελληνικη μπαντα,αλλα οι περισσοτεροι δεν τον ξεραμε.Επαιξε το σολο του Thor,αλλα η κιθαρα του δεν ακουγοταν σχεδον καθολου)
[/SPOILER]
Ποναει το κεφαλι μου και ο σβερκος μου.Ειμαι νεκρος.
Παω να ξεραθω.
Παρτε και μερικες φωτογραφιες:
Johnsson και Johan Niemann(μπασιστας) σε στιγμες ανελεητου headbanging:
H μουρη ο Νiemann ποζαρει για τη φωτο(γαματος τυπος λεμε)
Kαι ο Τherion(εγω ντε!) με τον Κristian Niemann(ΜΟΡΦΗ)
[SIZE=“6”]ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ![/SIZE]
Μάλιστα Καπετάνιε!
Και γω μολις επεστρεψα και εχω να πω οτι ηταν και γαμω.Εχω διαφορες παρατηρησεις και αποριες τις οποιες θα εκφρασω αυριο,γιατι τωρα δεν την παλευω…Βγηκα και φωτο και με την Λορα(την ξανθια τραγουδιστρια)η οποια ειναι πολυ ωραιο τυπακι…γενικα!
Κι εγω βγηκα μαζι της,ωραια κοπελιτσα.Και φωναρα.
Η μια σου απορια ειναι που ηταν τα πληκτρα να φανταστω ε?
Αρκετοι ειχαμε την ιδια απορια.Δεν φανταζομαι να ηταν playback…Ισως να ηταν πισω απο την σκηνη(π.χ. στους Edguy προπερσι ετσι ηταν)
Ενιγουει ουτε γω την παλευω.Περισσοτερα αυριο.
Λοιποοοον
-Ειχε πολυ παραπανω κοσμο απ οτι περιμενα να δω και πολυ χαρηκα
-Ο ηχος στα 2 πρωτα κομματια ηταν αχαρακτηριστος.Μετα εστρωσε αρκετα.
-Φιλε Therion,τα πληκτρα ηταν programmed αν καταλαβα καλα,αλλα δεν παιρνω και ορκο.
-Αν ο Angmar δεν ηταν στη συναυλια,τοτε εχει σωσια που ηταν εκει.
-Ο Μats Leven εχει μια απο τις κορυφαιες φωνες που εχω ακουσει live.Η χροια αυτου του ανθρωπου ειναι απλα απιστευτη.Καμια απολυτως διαφορα επισης με οποιαδηποτε ηχογραφηση.Σαν να τον ακουγες και στο cd.Φερτε και Krux να γινει πανηγυρι!
-Ασχετο,τι φωτο ειχε πανω η μπλουζα του Leven?Καθοτι καθομουν πισω και ειμαι και λιγο Stevie wonder στην οραση οποτε δεν φαινοταν.
-Ο Snowy Shaw ειναι τεραστια μορφη,αν και τον προτιμω ως ντραμερ
-Οι 2 κοπελες ειχαν τρελες φωνες για το ειδος και αναλογο υφος ντιβας,αλλα δεν φαινοταν παραταιρο με την ολη θεατρικοτητα των κομματιων.
-Η διασκευη στο τελος ηταν ολα τα λεφτα,αν και οταν βγηκε ο Gus,υπεθεσα οτι θα επαιζαν το my number one και θα γινοταν φολκλορ η φαση!:lol:
-Γενικα πιστευω περασαμε ολοι καλα και το φχαριστηθηκαμε.Αντε και B.Guardian τωρα…
O Gus G ηταν αυτος??
:roll: :-s
Χαχαχα δεν ηξερα τη φατσα του!Παντως η κιθαρα του δεν ακουγοταν καθολου καλα.
Για τον ηχο που λες,στην αρχη οντως ηταν μετριος,αλλα μετα ηταν παρα πολυ καλος.
Οσο για την μπλουζα του Leven,εχει καποιον πανω αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιος ειναι…
Nα υποθεσω οτι δεν εχεις διαβασει ποτε M.Hammer τα τελευταια 3 χρονια? .Η φατσα του ειναι σε ΚΑΘΕ τευχος ανελλιπως.#-o Οντως η κιθαρα του δεν ακουγοταν καθολου.
Εχω παρει 1 μονο τευχος του χαμερ,αυτο με τα 200 καλυτερα αλμπουμ τον Αυγουστο του 2005…Τοτε δεν τον ειχε τον Gus! :lol:
Kι επειδη σας αγαπαω,τωρα ανεβαζω ενα βιντεακι απο το live(1’20" ειναι,αλλα επειδη εχει πολυ καλη αναλυση εχει μεγεθος 88 MB…Ειναι απο το Νightside Of Eden,το σολιδι του Νiemann.Μολις ανεβει σας το ποσταρω)
Χοκαμ παρε και μια ζουμαρισμενη φωτο της μπλουζας του Λεβεν(δες και ποια αλλη ειναι στα δεξια του ) μπας και βγαλεις ακρη 8)
elpizw na perasoume kala simera .
ta proigoumena post mou anoiksan tin oreksi , eimai sigouros oti 8a’nai katapliktika
Thanks Therion! χμ…σαν τον Xαρισσον Φορντ στο Ιντιανα Τζοουνς μου κανει!Απο μακρια μου φαινοταν κατι μεταξυ Bon Scott και Springsteen.
8O
Εμενα παλι πιο πολυ για Springsteen ή για αμερικανο καουμποι μου κανει…:-s
Ήταν και το παλικάρι ο Gus εκεί;; Μωρέ μπράβο! :-k
Ρε Therion! #-o :lol:
Εντάξει, εσύ δεν τον ήξερες! Έτυχε…
Οι περισσότεροι όμως; Είναι δυνατόν;
Πέρα από το M.Hammer που αναφέρθηκε, ο Κώστας είναι αρκετά γνωστή φυσιογνωμία! :roll:
Τόσα videoclips, εξώφυλλα, αναφορές στο internet, το blabbermouth τον αναφέρει κάθε μέρα και η πλειοψηφία δεν τον αναγνώρισε; :o
Όχι τίποτα άλλο, είναι και Σαλονικιός ο άνθρωπος!
On topic: Με πόρωσες με το review σου!
Δεν θα παώ σήμερα επειδή δεν έχω μια, αλλά ανυπομονώ να τους δώ στο Graspop τέλος Ιουνίου!
Αυτά είναι!
Γαμώτο! Γιατί δεν παίξανε το έπος “In the Desert of Set”; [-X
Kαλα οταν λεω οι περισσοτεροι εννοω αυτοι που ηταν γυρω μου και 2-3 που ρωτησα ποιος ειναι αυτος…
Και μενα κατι μου θυμιζε η φατσα του,αλλα δεν πηγε το μυαλο μου…Παντως και μετα που βγηκε για φωτογραφιες δεν πηγαν πανω απο 10 ατομα να βγουν μαζι του.
Βεβαια για αυτο ισως εφταιγε το οτι ειχε βγει και η Lora και ειχαν μαζευτει ολοι γυρω της :lol: :lol:
Maiden1979,να πας και σημερα ρε!
Στο Graspop θα παιξουν κανα 45λεπτο…Σημερα θα παιζουν για 2+ ωρες!
Kαι το ακομα μεγαλυτερο επος Invocation Of Naamah δεν παιξαν,οπως και κανενα απο το Lepaca Kliffoth…Μετα το live τον ρωτησα τον Niemann γιατι δεν παιζουν τιποτα απο το Lepaca Κliffoth φετος και μου ειπε οτι απλα ετυχε,επειδη εχουν αρκετα αλμπουμ και δεν μπορουν παντα να τα παιζουν ολα…Παντως μου υποσχεθηκε οτι την επομενη φορα θα παιξουν και Riders Of Theli
Δεν φαντάζεσαι πόσο θέλω!
Ή μάλλον, εντάξει, φαντάζεσαι!
Αλλά έδωσα στις αρχές του μήνα 500 ευρώ (αεροπορικά μετ’ επιστροφής, 4 νύχτες ξενοδοχείο, εισιτήριο festival και 4 μέρες αυτοκίνητο), οπότε όταν λέω δεν έχω μια, δυστυχώς το εννοώ… :dunno:
Κλαψ, βουρκ, λυγμ… κι εγώ θα ήθελα να ενηλικιωθώ στο Gagarin απόψε, αλλά δεν έκατσε… Πλάκα θα είχε πάντως. :-s